Kurs i hatha yoga

Yoga på Bygdin

Vi tilbyr yoga på Bygdin på tirsdager og lørdager!. Dette er yogatimene som får opp pulsen din og setter kroppen din i gang først, for deretter å slappe av og tøye ut etter dagen

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vang Vang 1,5 time 150 kr

HATHA YOGA OG YOGA FLOW - Drop-in

Yoga klasser for alle, uansett erfaring med yoga fra før. Dette er et fantastisk klasser for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 200 kr

TRADISJONELL HATHA YOGA ÅPENT NIVÅ

Yoga klasser for alle, uansett erfaring med yoga fra før. Dette er et fantastisk klasser for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis. Du lærer her øvelsene steg for steg og det blir tilpasset alle nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 699 kr

YOGA OG PILATES KURS I STETTE

Yoga og Pilates klasser for alle, uansett erfaring med yoga eller pilates fra før. Dette er et fantastisk klasser for å starte opp med en praksis eller styrke din eksisterende praksis. Du lærer her øvelsene steg for steg og det blir tilpasset alle nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 15 ganger 3.500 kr

Yam-yoga kurs

Vi underviser en form for klassisk Hatha Yoga. Denne type yogaen passer for Alle da vi kan tilpasse øvelsene individuelt sånn at du får best mulig effekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gausdal Gausdal 6 ganger 2100 kr

Yogaferie & Qi Gong NØSEN, VALDRES

YOGA & QIGONG RETREAT - 21-25 august 2022

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestre Slidre Vestre Slidre 4 dager 8400 kr

Yogalærerutdannelse med Annette Dyvi

Vi tilbyr yogalærerutdannelse med Annette Dyvi. Lengter du etter å bidra til å skape en bedre verden? Alle mestre sier: begynn med deg selv. Her er din begynnelse. Kom, la meg følge deg ad yoga, på din vei til yoga.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 01.03.2024 9 helger / 11 måneder01.03.2024 35.000 kr