Maranja Yoga

Maranja Yoga har som mål å skape et fristed fra hverdagens gjøre-og tankemål hvor du kan finne ro i deg selv, fornye din energi og øke din bevissthet. Lokalene har en rolig atmosfære og inviterer til velvære, bevegelse, pust og avspenning.


 |  1 2   |  Neste side >>

Klassisk yoga - Master the moment

Rolig grunnleggende yoga med tilstedeværelse og pust i fokus. Egner seg spesielt godt for å få mer bevegelighet i stive ledd og for å åpne energiblokkeringer i kroppen. Alle nivåer

Sted Dato Varighet Pris
Askim Askim 16 kvelder 3.150 kr  

Kraft & nærvær - yoga øvede

En litt mer fysisk klasse enn de øvrige hvor du får styrket deg fra senter og gjennomtrent hele kroppen. Vi praktiserer en god avspenning som avslutning.

Sted Dato Varighet Pris
Askim Askim 16 kvelder 3.150 kr  

Qigong - alle nivåer

Vi tilbyr Qigongkurs. Gjennom enkle gi slipp øvelser løsner du spenninger i nakke, skuldre, armer og rygg, sinnet slapper av og energien (Qi) får strømme friere gjennom hele kroppen.

Sted Dato Varighet Pris
Askim Askim 16 kvelder 3.100 kr  

Thai traditional massage

Vi tilbyr Thai traditional massage. Dette er en unik individuell behandling som ligner akkupressur og shiatsu kombinert med myke strekk og yoga asanas. Massasjen vil styrke klienten fysisk og harmonere energien slik at kroppen selv kan finne tilbake til sin opprinnelige sunne tilstand.

Sted Dato Varighet Pris
Askim Askim 2 timer 1.200 kr  

Yoga for bedrifter

Vi tilbyr skreddersydde yogaprogram for de ansatte i den enkelte bedrift. Det kan være yoga & avspenning på ett dagsseminar for å gi ett etterlengtet avbrekk. Deltagerne fornyer sin energi og får løsnet spenninger i nakke, rygg og skuldre.

Sted Dato Varighet Pris
Askim Askim Avtales kr  

Yoga for gravide - privattime

Vi tilbyr privattime i yoga for gravide.

Sted Dato Varighet Pris
Askim Askim 1 time  

Yogaferie & Qigong i Hellas

YOGA & QIGONG RETREAT på vakre Paros. Helsebringende Yoga & Qigong kombinert med vakre, hvite strender, sanselig natur og krystallklart hav.

Sted Dato Varighet Pris
Hellas Hellas 6 dager 9.900 kr  

Yogaferie & Qigong Italia

Helsebringende ferie i vakre Tuscany, Italia. Omringet av olivenlunder, organisk dyrkede grønnsaker og frukthager, kan du nyte 6 fredfulle og energi givende dager med daglig praksis ii Hatha yoga og Qigong.

Sted Dato Varighet Pris
Italia Italia 6 dager 10.200 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>