Ananda Yogasenter

Velkommen til Ananda Yogasenter
i 2.etg. på Villa Møllebakken!

Gå et kurs og få din egen opplevelse!

Ordet yoga er sanskrit, og betyr forening: av kropp og sinn, jord og himmel, individ og kosmos, mannlig og kvinnelig.... Yogatradisjonen inneholder metoder til kunnskap og innsikt om oss selv og verden omkring oss. Vi arbeider med helheten av kropp, sinn og ånd, gjennom ulike innfallsvinkler. Alle kan finne noe innen yoga som de greier å utføre, og som de kan ha glede og nytte av. Gå et kurs og få din egen opplevelse av yoga!


Babymassasje

Vi tilbyr massasjekurs i babymassasje. Babymassasje er ikke terapi, men en måte å hygge seg sammen og bli kjent med hverandre for forelder og barn.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg  

Do-In (japansk selvmassasje)

Vi tilbyr massasjekurs i Do-In (japansk selvmassasje). Under kurset lærer man en enkel komplett selvmassasje til hjemmebruk, med klærne på. Ta med mykt løstsittende tøy.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg  

Stillhetsmeditasjon

Vi tilbyr helgekurs med buddhistisk stillhetsmeditasjon (shamata), klassiske yogaøvelser og avspenning.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 800 kr  

Yoga for gravide

Vi tilbyr yogakurs for gravide. Svangerskapet er en særlig fin tid for yoga. Kroppen blir mykere, oppmerksomheten større, sinnet mer åpent. Yoga gir økt velvære og forbereder fødselen.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 7 kvelder 1.400 kr  

Yoga for gravide (helg)

Vi tilbyr yogakurs for gravide over 1 helg. Svangerskapet er en særlig fin tid for yoga. Kroppen blir mykere, oppmerksomheten større, sinnet mer åpent. Yoga gir økt velvære og forbereder fødselen.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 1.000 kr  

Yoga intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs i yoga over 1 helg. På kurset blir det fysiske øvelser, pust, avspenning, og mer meditasjon enn vi ofte får tid til på de ukentlige kursene.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 600 kr  

Yogakurs for eldre - litt øvet

Vi tilbyr yogakurs spesielt beregnet for eldre på litt øvet nivå. Her sitter vi på stoler i flere av øvelsene. Vi gjør fysiske øvelser, bekkenbunnstrening og avspenning.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 6 ganger 700 kr  

Yogakurs for eldre - nybegynner

Vi tilbyr nybegynnerkurs i yoga spesielt beregnet for eldre. Her sitter vi på stoler i flere av øvelsene. Vi gjør fysiske øvelser, bekkenbunnstrening og avspenning.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 6 ganger 700 kr