Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo

Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo er et lite koselig yogastudio midt i Oslo Sentrum, med avdeling på Haugerud / Tveita. Fokus på forebygging og rehabilitering av stressrelaterte lidelser. Flere yogalærere med terapeutisk og skolemedisinsk bakgrunn.
Kurs og eventer innen YinYoga, MediYoga, Midnfulness og Mediyoga, Restorativ Yoga, Neurogenic Yoga, Gongbad, Yoga Nidra mm.
Hovedlærere er Maria Andersen og Eva Edwin.


 |  1 2   |  Neste side >>

Gongavspenning / gongbad

Vi holder avspenninger med gong og andre akustiske instrumenter 2-4 ganger i måneden i vår studio sentralt i Oslo på Dronningensgate 23. Samt andre steder i Oslo. Les mer via linke på vår hjemmeside eller ta kontakt for nermeste event.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 kveld  

GåYoga - Østmarka / Haugerud

Bli med på GåYoga, som passer for alle som kan gå og puste! GåYoga kan hjelpe deg å forbedre kroppsholdning, styrker lungene, hjerte, trener hjerne å slappe av, øker kroppsbevisshet og følelse av nærhet med naturen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 200 kr  

Medisinsk yoga - fra stress til indre ro

Målet med kurset at du vil føle deg roligere, mykere, sterkere mentalt og få mer energi. Kan hjelpe med stressrelaterte lidelser, rygg / nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, føler deg sliten mm.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Hellerud Oslo, Hellerud 7 kvelder 1715 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 kvelder 1960 kr  

Medisinsk yoga på stoler

Øvelser gjøres sittende på stoler / stående. Mulighet for liggende avspenning. Fullverdige yogaøvelser som kan gjøres sittende på stoler og stående. Passer både for deg som ønsker flotte "kontor" strekk eller om du er bevegelseshemmet og foretrekker å sitte på stolen enn på gulvet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 dager 1410 kr  

Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress - dagtid, start 13.09.22

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus? Både mindfulness og MediYoga kan hjelpe ved stress, skape overskudd og balanse. Dette kurset passer for deg som har formiddagen fri.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 13.09.2022 8 ganger13.09.2022 4180 kr  

Mindfulness og Mediyoga: Kurs ved stress start tirsdag 13.09.2022

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus i en travel hverdag? På dette kurset lærer du om både mindfulness og MediYoga, to anerkjente metoder for å skape overskudd og balanse. Kurset går om ettermiddagen, midt i Oslo sentrum, en deilig avstressende pause etter jobb.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 13.09.2022 8 ganger13.09.2022 4180 kr  

Mindfulness og mediyoga: Kurs ved stress, 8 kvelder høsten 2022

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus når det røyner på med hverdagens krav og mas. Både mindfulness og medisinsk yoga kan hjelpe ved stress. På dette kurset får du innblikk i begge metodene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 14.09.2022 8 kvelder14.09.2022 4180 kr  

Neurogenic Yoga / TRE: Rist stress av - kveldstid

Neurogenic Yoga ™ kombinerer yogastillinger og pusteøvelser med kroppens naturlige selvregulering, terapeutiske skjelvinger / vibrasjoner. Neurogenic Yoga ™ er en enkel, skånsom men dyp praksis, fokus på arbeid med psoas muskulaturen for å frigjøre fysisk og følelsesmessig stress og spenning.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 7 kvelder 1645 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>