Her finner du kurs og opplevelser for deg som trenger fart og spenning. Vanskelighetsgraden trenger ikke være så høy. Men du må gjerne tåle litt vann i fjeset eller luft i håret. De mest vanlige formene for ekstremsport er dykking, fallskjermhopping, hangliding, paintball og klatring. Men ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker andre slags kurstilbud innen ekstremsport.
Bubble Maker er dykkerkurs for de aller minste! Ønsker du å gi barna en opplevelse de sent vil glemme så er et Bubble Maker kurs den perfekte gaven! Her kan barn på mellom 8 og 10 år komme i bassenget vårt på Vollen Marina å teste hvordan det er å dykke med ordentlig dykkeutstyr.
Vi tilbyr dykkerkurs i IANTD Normoxic Trimix to Normoxic Trimix Plus. Ønsker du å utforske havbunnen dypere og lenger? Kanskje ønsker du å dykke på vrak som ligger dypere enn det som er innenfor vanlig sportsdykking?
Vi tilbyr dykkekurs i PADI Advanced Open Water Diver (AOW). PADI Advanced Open Water Diver er det neste trinnet etter PADI Open Water på utdanningsstigen til PADI. Dette kurset kan du gjerne ta rett etter Open Water Diver kurs, slik at du hurtig og trygt utvider dine kunnskaper og ferdigheter.
Vi tilbyr kurs i PADI Deep Diver Specialty. På et Deep Diver kurs lærer du de riktige prosedyrene og teknikkene for dykking ned til 40 meter. Med et dybdesertifikat er du bedre rustet til å gjennomføre en rekke dykk, for eksempel på dype vegger og vrak.
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Delayed Surface Marker Buoy (DSMB) Specialty. Et kurs som kanskje blir tatt litt for gitt, men faktisk kan ha stor betydning, spesielt mange av stedene her I Oslofjorden der det er stor båttrafikk om sommeren!
Vi tilbyr PADI Digital Underwater Photographer Specialty. Et av de mest inspirerende plassene å ta bilder på er jo i vannet. Å er det noe vi dykkere kan så er det jo å komme oss i og under vann. Men det å lære seg å ta gode bilder under vann krever trening, kunnskap og riktig teknikk.
Vi tilbyr kurs i PADI Divemaster (DM). Veien til den profesjonelle delen av sportsdykking starter med PADI Divemaster-programmet. Gjennom PADI Divemaster-programmet utvikler du dine lederegenskaper og du blir i stand til å lede dykkeaktiviteter, samt å assistere instruktøren med elever.
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Diver Propulsion Vehicle (DPV) Specialty (Scooter).
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Enriched Air Specialty. Definitivt et av de mest populære emnekursene og det er enkelt å forstå hvorfor. Man får mulighet til lengre bunntid ved å puste en gass som inneholder mindre nitrogen en luft.
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Equipment Specialty. PADI Equipment Specialty høres kanskje veldig avansert ut, men det er ment for deg som er en ny dykker. Her får du en innføring i hvordan dykker utstyret fungerer og hvordan det bør vedlikeholdes.
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Ice Diver Specialty. Hvis ekstreme, uvanlige og utfordrende dykk appellerer til deg, kan du prøve å dykke under isen. Isdykking er en av de mest eventyrlystne dykkespesialitetene fordi du konfronterer forholdene og ser skjønnhet få andre noen gang har opplevd.
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Instructor Development. Har du noen gang tenkt på å gjøre din hobby til en del av ditt arbeidsliv? Du er kanskje alt blitt PADI Divemaster (DM) men ønsker å kunne undervise egne kurse, følge elevene fra begynnelsen av kurset til de fullfører.
Begynt å bli lei av dagslyset? Begynner det å bli litt kjedelig å dykke samme stedet hver uke? Hvorfor ikke prøve nattdykking? I Norge er det jo slik at det blir tidlig mørkt store deler av året, og i mørket våkner havets skapninger til liv og her har du sjansen til å se dem i full utfoldelse!
Vi tilbyr dykkekurs i PADI PADI Open Water & Advanced. Hvorfor ikke starte den nye hobbyen din med å spare 1290kr? Her får du både grunnkurset og det videregående kurset for bare 7890kr! 11 dykk med instruktør fordelt på to kurs og du bestemmer selv hvilke dato som passer best for deg!
Vi tilbyr dykkekurs i PADI Open Water Diver som privatundervisning. Noen ganger er det vanskelig å finne et kurs som passer inn i din timeplan, eller det kan hende at du gjerne vil ha et lite kurs kun for deg og eventuelt noen venner eller familie. Vi kan da tilby deg et spesialtilpasset kurs.
Vi tilbyr dykkekurs i PADI Open Water Diver (OWD). Open Water Diver kurset er selve inngangsbilletten til å dykke. Her lærer du de nødvendige og grunnleggende, teoretiske og praktiske ferdighetene du trenger for trygt å kunne dykke sammen med en sertifisert meddykker.
Vi tilbyr kurs i PADI Peak Performance Buoyancy Specialty. Hva er egentlig nøytral oppdrift? Det er når du verken flyter eller synker, men befinner deg i en vektløs tilstand på den dybden du har bestemt.
Vi tilbyr oppfriskningskurs. Det kan være mange grunner til at du trenger et oppfriskningskurs. Det som er viktigst for oss er at du føler deg trygg i vannet, så bli med vårt instruktør-team på en grundig oppfriskning av både det teoretiske og praktiske så du klar for å komme deg i vannet igjen.
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI rescue diver. "Det beste og morsomste kurset jeg noensinne her tatt”. Det er et helt vanlig utsagn å høre fra slitne og glade dykkere som er ferdige med sitt PADI Rescue Diver kurs.
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Search & Recovery Diver Specialty.
Vi tilbyr kurs i solodykk som mange har en mening om. Self-Reliant Specialty er et kurs mange har en mening om. Noen mener det er et fornuftig kurs mens andre mener at det er tullete og farlig å dykke solo.
Vi tilbyr PADI tørrdraktskurs specialty. Tørrdraktskurset er for deg som tok grunnkurset ditt i våtdrakt eller utenlands og nå har lyst til å begynne å dykke i Norge utover høsten og vinteren. Det er jo tross alt da det er finest å dykke i Norge!
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Underwater Navigator Specialty.
Vi tilbyr dykkerkurs i PADI Wreck Diver Specialty.
Vi tilbyr prøvedykk. Å puste under vann for aller første gang er en opplevelse du sent vil glemme! La være flinke og hyggelige instruktører introdusere deg for en helt ny og fantastisk verden under vann!
Det er på Divemaster nivået at eventyret som profesjonell i dykkerindustrien begynner. Dette er et kurs for dem som bestemmer seg for å gjøre dykking til noe mer enn bare en hobby og er interessert i å utforske de muligheter som finnes ved å jobbe i denne bransjen.
Dykkerkurs U/V Foto U/W Photo Digital. Hvordan kan du ta vare på dine minner for alltid? Hvordan kan du vise familie og venner hvordan det ser ut under vann der du dykker? Antall dykk 2 (1 hvis eleven har dykket fra AOWD)
Vi tilbyr Oppfriskningskurs Scuba Tuneup. Er de lenge siden du har dykket? Fortvil ikke, du kan enkelt friske opp dine ferdigheter. Hos oss vil du kunne friske opp teori og dykkeferdigheter på en enkel og kjekk måte.
Vi tilbyr Dykkerkurs - Utvidetkurs Advanced Open Water Diver. Ta det første steget etter grunnkurset og bli med på et nytt spennende kurs. Kurset har ingen teoretisk eksamen, fordi at fokuset ligger i den praktiske delen.
Vi tilbyr Dykkerkurs Oppdrift - Buoyancy. Det beste du kan gjøre når du føler at du ikke er helt sikker på dine kunnskaper om oppdrift, er å gå på kurs. På dette kurset er det tilrettelagt mye slik at du får god mulighet til finpuss eller videreutvikling.
Vi tilbyr dypdykkerkurs Emnekurs Dypdykkerkurs Deep Diver. Et dypdykkerkurs er veldig innholdsrikt og lærerikt. Du vil bli bedre og tryggere på deg selv som dykker. Kurset er veldig opplysende om faktorer som f.eks. hvorfor maks dypdykkergrensen er satt til 40 m og ikke 50 m.
Vi tilbyr Emnekurs Søk og hev Search & Recovery. Helt siden tidenes morgen har vi mennesker mistet ting i havet, men det er kun i det siste århundre vi har hatt utstyr til å dykke ned etter disse tingene.
Vi tilbyr Emnekurs Tørrdrakt - Dry Suit. Et tørrdraktskurs er laget fordi det er mange personer som: ikke har opplæring i å dykke med tørrdrakt (kanskje fordi de har lært å dykke i sydligere strøk), har vansker med å lære seg bruken av en tørrdrakt, o.s.v….
Vi tilbyr Emnekurs Vrakdykker - Wreck dive. Vrakdykking er den mest spennende formen for dykking vi kan delta på. Det er tusener av vrak som skjuler skatter og andre verdier. Antall dykk 4 (3 hvis eleven har dykket fra AOWD)
Kjøp en av våre Fridykkerpakker for Dame eller en av våre Fridykkerpakker for Herre og få med et gratis fridykkerkurs (verdi kr. 1290,-).
Vi tilbyr Grunnkurs Open Water Diver. På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i tre deler: teori, basseng og dykking i sjø.
Vi tilbyr kurset Nattdykker - Night Diver. Et nattdykkerkurs har mange forskjellige aspekter som er viktig å lære om, men det viktigste er at du utvider dine generelle dykkerferdigheter. Da får du også større glede av dykkene dine. Antall dykk 3 (2 hvis eleven har AOWD.
Vi tilbyr Nitrox-kurs Enriched AIR Diver. Ta det første steget etter grunnkurset og bli med på et nytt spennende kurs.
Vi tilbyr Prøvedykk Discover Scuba Diving. Har du lyst å dykke, men er litt usikker om det er noe for deg? Da kan et prøvedykk være løsningen. Vi arrangerer prøvedykk i basseng.
Vi tilbyr Redningskurs Rescue Diver. Når du har fullført PADI`s Advanced Open Water Diver kurs, eller tilsvarende, er ditt neste steg å bli redningsdykker. En Redningsdykker er en ressurssterk person i sitt dykkermiljø.
Vi tilbyr dykkerkurs om Advanced Open Water Diver. Advanced Open Water Diver kurset er det andre treningsnivået innen dykking. På dette kurset blir du introdusert til å håndtere noen spesialaktiviteter, som å dykke dypere og å navigere under vann, både med og uten kompass.
Vi tilbyr dykkerkurs i Deep Diver Spesialitet. Selv om Advanced Open Water Diver sertifiseringen åpner døren til mange nye dykkemuligheter, kan det å gå enda dypere være uimotståelig. Hvis du ønsker å dykke til dypere dybder, kan du delta på Deep Diver kurset.
Vi tilbyr dykkerkurs om nitrox. Kurset er en spesialitet for dykkere som trygt vil bruke nitrox- blandingene, og det kan gjøres samtidig med ethvert annet fritidskurs. På slutten av didaktikken kan nitrox (EANx) dykker planlegge, gjøre og registrere dykk av nitrox blanding.
Vi tilbyr dykkerkurs som spesialitets dykker. PSS-PADI-SSI læresystemet har mange spesialkurs som er ment å mestre dykketeknikker du allerede kan eller kanskje prøve noen helt nye. Våre kurs følger offentlige retningslinjer.
Vi tilbyr dykkerkurs i Open Water Diver. På grunnkurs i dykking (OWD) lærer du de nødvendige kunnskapene og ferdighetene du trenger for å dykke på en sikker måte, med en parkamerat. Kurset er delt i 3 deler: teoriundervisning, bassengtrening og sjø dykking.
Vi tilbyr kurs om oxygen. Det er nå kjent at førstehjelp i de fleste dykkesituasjoner, som i alle dekompresjonsulykker, er administrering av normobarisk oksygen. Bare de som er spesielt opplært kan opptre med maksimal effektivitet og kompetanse.
Vi tilbyr Scuba Experience programmet. Dette er ikke et kurs, men en introduksjon i dykking. Under kurset vil man dykke i sjøen ned til maksimum 12 meter. Når du har fullført kurset kan du fortsette dykkeutdanningen med Open Water Diver-kurset og dermed bli sertifisert til å dykke ned til 18 meter.
Vi tilbyr kurs om Scuba Rescue Diver. Rescue Diver kurset er en av de beste måtene å lære hvordan du håndterer nødsituasjoner innen dykking. Det finnes også to andre kurs dedikert til redning: Førstehjelp - H.L.R. og Oksygen i dykkerulykker.
Vil du klatre lange rygger og bestige utilgjengelige fjelltopper? Vårt alpinklatrekurs lærer deg bruk av tau og sikringsmidler slik at du får kompetansen til å gjennomføre slike turer. Du lærer hvordan bruke isøks, stegjern og tau effektivt.
Vi tilbyr brekurs grunnkurs. På vårt grunnkurs for breferdsel kan du få lærerike opplevelser. Med fokus på brekjennskap, veivalg og redning på bre, så vil du komme innom det meste du trenger for å ferdes på isbreer.
Dette skredkurset er for deg som vil lære om snø, hvorfor snøskred oppstår og hvordan gjennomføre trygge toppturer på ski. Kurset går over 3 dager og foregår for det meste utendørs med ski på beina. Noe tid settes av til innendørs turplanlegging og teori.
Vil du lære å klatre frosne fosser og oppleve den vertikale vinteren? Fantastisk lys, neglesprett og varm toddy er noen av ingrediensene. Vi holder kurs i Narvik og Lofoten. På forespørsel kan vi også ordne kurs i Hemsedal.
Vi tilbyr kameratredningskurs for klatrere. Vet du hvordan du skal få en skadet klatrer trygt ned fra veggen? ? Vi lærer deg metodene som du må kunne, pluss noen triks. Kameratredning er en nødvendighet når ulykker oppstår i fjellveggen.
På dette kurset lærer du alt du trenger om tau og sikringer for å bestige luftige topper. Vi setter sammen kileklatrekurs på henvendelser fra deg. Ønsket gruppestørrelse er 2-4 personer. All klatring foregår med kiler og kamsikringer utendørs. Vi holder kurs i Lofoten, Narvik, og Oslo. Husk
Vi tilbyr kurs i sportskaltring. Vil du lære å klatre utendørs på sportsklatrefelt? Hvis du er nybegynner eller har klatret litt før, men vil bli trygg på utendørs klatring, så er dette kurset for deg.
Vi tilbyr kurs i alpin skiferdsel. Målet med kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.
Vi tilbyr alpintkurs. Målet med dette kurset er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer med sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.
Vi tilbyr brekurs for klatrere. Målsettingen med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte i tomannslag på bre.
Vi tilbyr brekurs for nybegynnere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte.
Vi tilbyr brekurs for skikjørere. Målet med dette kurset er å gi deltagerne teoretiske og praktiske kunnskaper som trengs for at de selv skal kunne planlegge breturer og gjennomføre dem på en trygg måte og lære teknikker og metoder for å ferdes sikkert på bre med ski under topptur.
Vi tilbyr fjellsportkurs. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen. Her vil du danne grunnlag for helhetstenkning rundt høyfjellsaktivitet når det gjelder bre-snø-is-fjell.
Vi tilbyr fjellsportkurs for bedrifter. Målet med fjellsportkurs er å gi deltagerne grunnlag for å gjøre egne alpine turer. Det vil si sikker ferdsel over bre og kunne klatre og sikre seg underveis mot toppen.
Vi tilbyr introduksjonskurs til innendørsklatring. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i sikker klatring på topptau innendørs. Instruktør vurderer de enkelte deltagerne om de er kvalifisert til å få brattkort på bakgrunn av ferdigheter knyttet til sikkerhet.
Vi tilbyr introduksjonskurs til innendørsklatring for bedrifter. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i sikker klatring på topptau innendørs. Instruktør vurderer de enkelte deltagerne om de er kvalifisert til å få brattkort på bakgrunn av ferdigheter knyttet til sikkerhet.
Vi tilbyr introduksjonskurs til isklatring. Dette kurset er for deg som har lyst til å prøve deg på isklatring, tilbyr vi et minikurs på en dag. Du blir kjent med utstyr og får klatret på topptau i spennende fosser og is i Osloområdet. Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF)
Vi tilbyr introduksjonskurs til isklatring for bedrifter. Målsetningen er å gi en innføring i grunnleggende bevegelsesteknikk med økser og stegjern og gi en innføring i sikringsteknikker på fosseis. All klatring vil foregå godt sikret på topptau under kyndig veiledning av klatreinstruktør.
Vi tilbyr introduksjonskurs til klippeklatring der deltagerne får en smakebit av klippeklatring. Kursdagen vil i all hovedsak bestå av en praktisk dag ute, men det vil også bli gjennomgått noe teori ute. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i klatring på lavlandsklipper.
Vi tilbyr bedriftsinternt introduksjonskurs til klippeklatring der deltagerne får en smakebit av klippeklatring. Kursdagen vil i all hovedsak bestå av en praktisk dag ute, men det vil også bli gjennomgått noe teori ute. Målsetningen med kurset er å gi en innføring i klatring på lavlandsklipper.
Vi tilbyr kameratredningskurs. Målsettingen er at du lære metoder og teknikker for å redde din taulagskamerat ut av vanskelige situasjoner. Kursdagene vil i all hovedsak bestå i praktiske dager ute, og teorien vil også bli gjennomgått ute.
Vi tilbyr klatrekurs - fra inne til ute. Dette er et omfattende kurs for deltagere som har erfaring fra innendørs klatring og gjør deg i stand til å greie deg på klatrefelt etter kurset.
Vi tilbyr klatrekurs - fra inne til ute for bedrifter. Dette er et omfattende kurs for deltagere som har erfaring fra innendørs klatring og gjør deg i stand til å greie deg på klatrefelt etter kurset.
Vi tilbyr et omfattende nybegynnerkurs som gjør deg i stand til å greie deg på lavlandsklipper etter kurset. Etter kurset skal deltagerne kunne klatre trygt på boltede felt, topptau og led, i tillegg ha en best mulig forståelse for å kunne legge naturlige topptaufester.
Vi tilbyr nybegynnerkurs for bedrifter som gjør deg i stand til å greie deg på lavlandsklipper etter kurset. Etter kurset skal deltagerne kunne klatre trygt på boltede felt, topptau og led, i tillegg ha en best mulig forståelse for å kunne legge naturlige topptaufester.
NF Isklatreinstruktørkurs er en videreutdanning for godkjente klatreinstruktører som ønsker å utvide sitt arbeidsområde til også å innbefatte isklatring i fosseis.
NF Metodekurs Bre er første steg på veien til å bli breinstruktør. Deltakerne skal bevisstgjøres om viktigheten av sikkert veivalg på bre og i alpint terreng, og gjøres godt kjent med metodesett og tankegang for sikring og redning på bre, i snøbakker og utsatt terreng (dog ikke klatreterreng).
NF Metodekurs klatring er første steg på veien til å bli klatreinstruktør lavland og klatreinstruktør høyfjell. Kurset gir en grundig gjennomgang av metoder for flertaulengders naturlig sikret klatring og kameratredning.
NF Veilederkurs bre er siste steg på veien til å bli breinstruktør. Etter kurset skal deltakerne være forberedt på rollen som breinstruktør og bevisst det ansvaret som følger med. Kurset skal gi grunnlag for å vurdere hvordan ulike tema på brekurs og -føring bør formidles.
NF Veilederkurs klatring, høyfjell er siste steg på veien til å bli klatreinstruktør høyfjell. Kurset gir en gjennomgang av metoder for veiledning i naturlig sikret klatring. Deltakerne skal gis en endelig vurdering av om de er egnet i rollen som klatreinstruktør.
Vi tilbyr nybegynnerkurs i isklatring. Målsettingen med kurset er å gjøre deltageren i stand til å klatre enkle isklatreruter. Du lærer bevegelsteknikk på is, plassering av isskruer, rigging av topptautau, taulagsrutiner for klatring på is over flere taulengder mm.
Vi tilbyr opplevelse i isklatring. Målsettingen for kurset er å ha en trygg og fin dag med isklatring sammen med våre isklatre-instruktører. Du vil blant annet prøve isklatring på topptau, rappellering i tillegg til andre spennende elementer om isklatring.
Vi tilbyr opplevelse i klatreveggen. Målsettingen for kurset er å ha en trygg og fin opplevelse i klatreveggen og få en smakebit av de gode opplevelsene i klatreveggen. Du vil oppleve klatring på topptau, en liten klatretur og rappellering.
Vi tilbyr kurs i rappellering for grupper og bedrifter. Målsettingen for opplevelsen er å få en trygg og fin opplevelse sammen med våre klatreinstruktører. Det er en fin personlig utfordring og mange opplever at de tøyer sine egne grenser.
Vi tilbyr opplevelse i seiling og klatring i Oslofjorden for bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc. Under seiling og klatring får du være med på seiling i en Colin Archer skute til en sjøvegg der dere får innføring i klatring av våre klatreinstruktører.
Vi tilbyr tandemhopp i fallskjerm over hele Østlandet og lander der selskapet er eller der du ønsker for bursdagsfeiringer, utdrikningslag, kick-off eller lignende. Bli med vår erfarne tandempilot på en opplevelse du sent vil glemme. Vi stiller også med kameramann som foreviger hoppet.
Vi tilbyr videregående brekurs. Målet med dette kurset er å gi deltagerne enda mer kunnskap om vandring og klatring i blåis og på snødekket bre. I løpet av en innholdsrik langhelg frisker vi opp basiskunnskapen og jobber videre med mer avanserte temaer innen bre-redning og brevandring.
Vi tilbyr videregående klatrekurs som viderefører klatrekunnskapene dine og gjøre deg i stand til å lede naturlige sikrede klatreruter. Deltageren skal bli sikker på å legge egne sikringer, standplasser, lede naturlige ruter være innom grunnleggende elementer innen kameratredning.
Vi tilbyr villmarksopplevelse i Østmarka for bedrifter der hovedingrediensene er kanopadling, spenstige aktiviteter (zipline fra øy til fastland, rappellering, klatring mm.), villmarksmiddag og overnatting i lavvo. Opplegget kan tilpasses i varighet, aktiviteter og overnattingsform.
Vi tilbyr villmarksopplevelse i Østmarka for grupper, utdrikningslag, vennegjenger, bursdager etc. Målsettingen for opplevelsen er trygge og opplevelsesrike dager sammen, veiledet av våre instruktører. Under disse turene vil dere bli bedre kjent og knytter nye bånd.
Vi tilbyr vinterklatrekurs. Målet med kurset er å gjøre deltakerne kompetente til å kunne ta seg fram på klatreturer i variert vinterterreng. Dette er et kurs der vi går inn på mange av elementene som er nødvendig for å klatre trygt på vinteren.
Bodø er det naturlige startsted for brevandring på Svartisen. En guidet tur på Svartisen er et eventyr som alle kan være med på. Utstyrt med tau, isøks og stegjern tar vi deg med på blåisen.
Vikgrotta er en sportslig, vakker og litt krevende grotte som passer for deg som liker utfordringer. Her går vi i vakre marmorganger, jettegryter og forbi et flott fossefall. Du må tåle noen trange passasjer. Vikgrotta er for små grupper med eventyrlyst.
Hamarøyskaftet er et av de mest spesielle fjell i Nordland. Mindre kjent enn Stetind og bare 613 meter høyt. Luftig klatring må til for å nå toppen. Bli med på en guidet tur til Hamarøyskaftet og la deg overraske over hvor morsom denne turen er!
Kuglhorn er en outsider og nabo til mer kjente Stetind. Turen til Kuglhorn via østryggen har svært eksponert og luftig klatring. Du klatrer ikke denne turen med høydeskrekk. På anmarsjen opp går vi over Verdenssvaet: et 2 km langt gulv av granitt og en opplevelse i seg selv.
Vi tilbyr dykkerkurs i CMAS Nitrox Diver. Undervisningen består av undervisningstimer, praktisk arbeid og sjødykk. Nitrox er en blanding av oksygen og nitrogen. Man oppgir blandingen som Nitrox fulgt av prosenten oksygen.
Vi tilbyr CMAS (1-stjerners) apparatdykkerkurs. På et CMAS 1-stjernes grunnkurs får du opplæring i apparatdykkingens teori og praksis. Teoridelen er på ca 20 timer og omfatter bl.a. fysikk, medisin, utstyrslære og planlegging av dykkingen.
Vi tilbyr CMAS (2-stjerners) apparatdykkerkurs. Dykking er en fascinerende sport og samtidig som du utforsker verden under sjøoverflaten vil du oppdage at det er mye du kan tenke deg å lære mer om. Etter en stund som sportsdykker ønsker du kanskje også å ta ansvar for dykketurer i klubben.
Vi tilbyr CMAS (3-stjerners) apparatdykkerkurs. Dette kurset gir den høyeste utdannelsen innen vanlig sportsdykking. Utdanning fokuserer på dykkeledelse, avanserte dykkemetoder, og kvalifiserer for dykking ned til 40 meter. Kurset bygger videre på det du har lært på tidligere apparatdykkerkurs.
Vi tilbyr dykkerkurs tørrdrakt.
Klatring som aktivitet er perfekt for barn i utvikling! Fokuset på barneklatring er å skape klatreglede og gode utfordringer uten krav til forkunnskaper. Barna får prøve autobelay-klatring og buldring, bli kjent med utstyr og grunnleggende klatreteknikk.
Dette kurset er for deg som ønsker å ta steget videre fra sportsklatring til å klatre på egne sikringer! Dette kurset er for deg som ønsker å ta steget videre fra sportsklatring til å klatre på egne sikringer.
Vi går igjennom grunnleggende klatreteknikker, øver på bevegelser og jobber med høydemestring. Buldring er klatring på lavere vegger, med tjukkasmadrasser som sikkerhet. Ved Klatring i klatrevegger bruker vi autobelay(automatsikring) som sikring,
Introduksjon til klatring og buldring i Moss. Intro til klatring og buldrin er vårt tilbud til deg som er nybegynner eller nysgjerrig på klatresporten! Her lærer du det grunnleggende du trenger for å ha gode klatreøkter på klatresenteret.
Vi tilbyr bursdag med klatring for barna! Har du barn som er glad i å klatre? Høyt Under Taket arrangerer barnebursdager for barn i alle aldre! Hos oss ligger alt til rette for en skikkelig aktiv og sosial bursdag på klatresenteret.
Klatreskolen er et tilbud til ungdom som er kjent med klatring og som ønsker å trene både buldring, tauklatring og lære grunnleggende/avansert klatreteknikk.
Skal dere ha en bli kjent-tur, eller kanskje bare finne på noe sosialt med klassen? Ta med klassen på en uforglemmelig opplevelse hos Høyt Under Taket! Få en innføring i klatring, lær noen tips og triks til hvordan man kommer i gang.
På ledkurs lærer du å klatre og sikre trygt på led. Kursinnhold: sikringsteknikk, bruk av utstyr og riktig opptreden i et klatresenter, slik at man kan ta vare på sin egen og medklatrernes sikkerhet. Kurset krever fullført topptaukurs. Etter kurset kan du gå opp til brattkortprøven.
Topptaukurs gjør deg i stand til å sikre på topptau innendørs. På kurset lærer man sikringsteknikk, bruk av utstyr og riktig opptreden i et klatresenter, slik at man kan ta vare på sin egen og medklatrernes sikkerhet. Etter kurset kan du gå opp til topptaukortprøven.
Ungdomsklatring er for både nybegynnere og de litt mer erfarne der mestring, klatring og gode klatreopplevelser står i fokus. Våre instruktører vil finne varierte og gode utfordringer som passer den enkeltes nivå.