Advanced Recreational Trimix



Kursarrangør: Halden Dykkersenter
Sted: Berg i Østfold
          Østfold, Halden
Kursadresse: Lundestadveien 2, 1789 Berg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr kurs i Advanced Recreational Trimix. Advanced Recreational Trimix, erstatter det tidligere kurset advanced Nitrox og er det mest avanserte sportsdykkerkurset til IANTD.

Formålet med kurset er:
• Å utvide dykkerens kunnskaper ved bruk av EANx ved sportsdykking og bruk av Helium i pustegass, samt gi innføring i decompresjon ved bruk av Eanx 50% - 100% O2 i decogassen.
• Det vil bli brukt EANx mix fra 21 % til maksimum 40 %, samt Trimix inneholdende minimum 21 % O2 kombinert med Helium som innebærer END på max 24 meter.
• Kurset vil kvalifisere dykkeren til bruk av Trimix på dykk til maks 48 meter, med planlagt dekompresjonsstopp inntil 15 minutter ved bruk av EANx 50 – 100 % O2 som dekompresjonsgass.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer godt for dykkere som ønsker å bevege seg i retning av teknisk dykking, eller som ønsker å utvide sin sportsdykking til et mer avansert nivå. Du skal ha nådd et visst erfaringsnivå, ha god oppdriftskontroll, føle deg vel i vannet og være klar for nye utfordringer i form av mer avansert dykking og utstyr.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer læremateriell. Utgifter til gass kommer i tillegg.

Vis flere tilsvarende kurs: