Bedriftsklatring



Kursarrangør: Klatreeventyr AS
Sted: Ta kontakt for avtale
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi holder bedrifts klatrekurs for deg og dine kollegaer. Ta med bedriften din på en annerledes opplevelse. Klatring er en perfekt aktivitet for alle typer bedrifter. Spreke ansatte er gladere og gjør en bedre jobb.

Innhold:
Vi legger opp til klatring, sikring og rappellering – alt under kyndig veiledning fra instruktører. Det spiller ingen rolle hvem som er sjef på kontoret. I klatreveggen er det null hierarki, man må stole på og ta del i hverandres mestring. Gjennom forskjellige kurs og events kan vi tilpasse noe som passer gruppa deres perfekt. Vi har tidligere jobbet forskjellige bedrifter og har god erfaring med å levere suverene opplegg.

Nybegynnerkurs:
Dette kurset fungerer perfekt som en introduksjon til sporten. Gjennom tre timer vil deltagerne få opplæring i sikring, slik at ved kursslutt vil alle kunne være selvstendige nok til å dra å gjøre dette på egenhånd. Klatringen vil skje innendørs på cirka 10 meter høye vegger. Kurset kan avholdes på dagtid eller kveldstid.
• Kompetansekrav: Null erfaring
• Kvalifiserer for: Topptaukort

Ledkurs:
Gjennom dette kurset lærer du klatring og sikring på led. Å lede vil si at klatreren tar med seg tauet nedenfra og klipper tauet inn i karabinere festet i slynger (mellomforankringer) på vei opp veggen. Ved ledklatring er klatrerne mer utsatt for lengre fall, det er derfor veldig viktig med korrekt sikringteknikk og forståelse for kreftene i sving. Klatreeventyr har mange års erfaring med kurset som garanterer kvalitet på undervisningen. Kurset kan avholdes på dagtid eller kveldstid.
• Kompetansekrav: Topptaukort eller tilsvarende kompetanse
• Kvalifiserer for: Brattkort

Inne til ute kurs:
Å ta steget ut for å klatre kan for mange være et hinder, dette kurset tar deltagerne igjennom momenter som er viktige å kunne for å praktisere sporten utendørs. Deltagerne vil lære rappell, snumanøver og andre elementer som er viktig når man klatrer ute. Kurset varer en dag med cirka 7 timer opplegg og 1 time anmarsj og retur. Kurset vil bli avholdt nærmest uansett vær, lyn og torden er derimot en stopper. Det er også mulig å dele kurset over to kvelder (17-21) hvis hverdager er ønskelig.
• Kompetansekrav: Brattkort eller tilsvarende kompetanse

Teambuilding på kolsåstoppen:
Vi inviterer til Kolsåstoppen, en historisk topp der klatringen i Oslo-området har sitt utspring. Vi legger opp til klatring, sikring og rappellering – alt under kyndig veiledning fra instruktører. Her må alle stole på hverandre og ta del i hverandres mestring. Komfortsoner skal testes, og utfordringer overvinnes. Ta kontakt for mer informasjon.
• Kompetansekrav: Null erfaring

Andre typer opplegg:
Vi setter gjerne opp arrangementer som er skreddersydd for deres bedrift. Kanskje vil dere prøve dere på et av Oslos mange utendørsfelt? Ta med samboere og barn og ha en full dag ute på Hauktjern i Østmarka, med grilling, bading og klatring? Eller kanskje dere vil ha et teknikkurs for å løfte nivået deres. Vi kommer med konkrete innspill og dere får spesifikke styrkeøvelser dere kan ta med dere videre inn i en aktiv hverdag.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Vi er veldig fornøyd. Det var enkelt, god informasjon og fleksibelt for oss. Opplegget passer for alle og samtlige ble utfordret. Vi har fått unisont positive tilbakemeldinger fra de ansatte, veldig gøy!
- Rune Hjortdahl, daglig leder Vivento

Kurset var utrolig bra. Kompetente kursledere og innholdet var passende. Man lærte alt det man trenger få å komme i gang med utendørsklatring i Oslo omegn. Instruktørene var meget profesjonelle og vennlige.
- Deltager fra Multiconsult, 2019

Vis flere tilsvarende kurs: