Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Vi tilbyr nettbasert kurs om boligutvikling i praksis. Dette er nettstudieutgaven av heldagsfordypningen med samme navn. Nettstudiet henvender seg til mindre eiendomsutviklere og investorer som ønsker å bli det.
Vi tilbyr nettkurs om brannsikkerhet. Senter for eiendomsfag i samarbeid med Firesafe inviterer til nettstudie om brannsikkerhet. Nettstudiet gir deg en komprimert utgave av vår todagers fordypning med Firesafe.
Vi tilbyr kurs om brannsikkerhet i praksis: for eiere og leietakere i eiendomsbransjen. Få lovpålagt opplæring og praktiske verktøy for å ivareta brannsikkerheten effektivt. Lær om ansvar, risikovurdering og kvalitetssikring - alt tilpasset din rolle som eier, bruker eller driftspersonell.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i byggherrerollen. Byggherrestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram for både offentlige og private byggherrer, eiendomsutviklere og alle som opptrer i rollen som prosjekteier gjennom en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i byggherrerollen som live streaming. Byggherrestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram for både offentlige og private byggherrer, eiendomsutviklere og alle som opptrer i rollen som prosjekteier gjennom en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i drift av bygg og eiendom. Driftstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen bygg- og eiendomsdrift, og gir et praktisk rettet kompetanseløft for driftspersonell i eiendomssektoren.
Du vil bli kjent med hvordan kunnskap om Life Cycle Costing (LCC) energisparekontrakter, strategiske innkjøp, tekniske analyser og tiltak, sourcingmodeller, Service Level Agreements (SLA), heldigitale eiendomstjenester og entreprisekontrakter utgjør fundamentet i en byggdrifters bestillerkompetanse.
Vi tilbyr kurs om faglig ledelse innen byggdrift. For å kunne lede drift av bygg og eiendom må organisasjonen forholde seg til en rekke krav og forventninger innenfor ulike fagområder. Vi nærmere på fagansvaret, enten man opererer som gårdeier, tiltakshaver, byggherre eller utleier.
Vi tilbyr kurs om faglig ledelse innen byggdrift som live streaming. For å kunne lede drift av bygg og eiendom må organisasjonen forholde seg til en rekke krav og forventninger innenfor ulike fagområder.
Vi tilbyr nettkurs om gårdeieransvar. Som eier av bebygd eiendom har du automatisk et juridisk ansvar som ligger til eierrollen, og som i liten grad kan delegeres til andre. Disse ansvarsforholdene er det påkrevet at du som gårdeier forholder deg aktivt til.
Vi tilbyr nettkurs om innføring i eiendomstransaksjoner. Modulserien gir en innføring i eiendomstransaksjoner fra A til Å. Du lærer om hvordan eiendomstransaksjoner blir til, de forskjellige aktørenes roller og om selve transaksjonsprosessen - med due diligence og kontraktsforhandlinger.
Vi tilbyr nettkurs om teknisk tilstandsanalyse. I nettstudie av vår årlige fordypning vil du få en komprimert og digital versjon av 2-dagerskurset. Nettstudiet vil gi kunnskap om grunnlaget for og omfanget av analysen for fagområdene bygg, VVS og elektro, med både teoretisk og praktisk tilnærming.
Vi tilbyr nettkurs om verdivurdering av næringseiendom. Formålet med denne modulserien er å gi deg en strukturert gjennomgang innen fagområdet verdivurdering av næringseiendom.
Vi tilbyr kurs om verktøykasse og styringspanel for effektiv byggdrift. Intelligente og kognitive smarte bygg har blitt standard. Vi ser på beste praksis om digitalisering og ulike styringsverktøy som bidrar til å optimalisere eiendomsdriften, forbedre brukeropplevelsen og eiendomsverdien.
Vi tilbyr ADK1 VA-praksiskurs for ingeniører / saksbehandlere. Sammen med vår instruktør og våre godt utstyrte mobile praksis biler vil du få ta og kjenne på VA-deler, samt øve deg på å montere dette. Arbeidsoppgaver og praksisen vil være så realistisk som mulig.
Vi tilbyr innføringskurs i ADK1. Dette er et 2-dagers kurs for deg som ønsker en innføring i hva ADK går ut på. Vi går igjennom alle 14 delmålene i kortversjon, som er det samme som de ordinære ADK kursene våre.
Vi tilbyr innføringskurs i ADK1 som nettundervisning. Dette er et 2-dagers kurs for deg som ønsker en innføring i hva ADK går ut på. Vi går igjennom alle 14 delmålene i kortversjon, som er det samme som de ordinære ADK kursene våre.
Vi tilbyr ADK1 resertifisering. Ved revisjonen av ADK Læreplanen i 2008 ble det lagt inn en gyldighetsperiode for ADK sertifikatet. Gyldighetsperioden ble satt til 6 år. Gyldighetsperioden er rullerende - de gjelder i 6 år fra utstedelsesdato og må deretter fornyes gjennom et resertifiseringskurs.
Vi tilbyr ADK1 resertifisering for bedrifter. Ved revisjonen av ADK Læreplanen i 2008 ble det lagt inn en gyldighetsperiode for ADK sertifikatet. Gyldighet ble satt til 6 år. Gyldighetsperioden er rullerende - de gjelder i 6 år fra utstedelsesdato og må deretter fornyes med et resertifiseringskurs.
Vi tilbyr kurs med ADK1-sertifisering. ADK1-sertifiseringskurs gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA-ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og standarder stiller til et moderne ledningsanlegg.
Vi tilbyr kurs med ADK1-sertifisering for bedrifter. ADK1-sertifiseringskurs gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA-ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og standarder stiller til et moderne ledningsanlegg.
Vi tilbyr kurs med ADK1-sertifisering som nettundervisning. ADK1-sertifiseringskurs gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA-ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og standarder stiller til et moderne ledningsanlegg.
Vi tilbyr kurs om byggeledelse VA. God byggeledelse og kontroll av VA-prosjekter er en forutsetning for at VA-prosjekter leveres i tråd med avtalt kvalitet og pris. Potensielt er det betydelige kostnader å spare for kommunen / tiltakshaver.
Vi tilbyr kurs om byggeledelse som nettundervisning VA. God byggeledelse og kontroll av VA-prosjekter er en forutsetning for at VA-prosjekter leveres i tråd med avtalt kvalitet og pris. Potensielt er det betydelige kostnader å spare for kommunen / tiltakshaver.
Vi tilbyr fagbrev i byggdrifterfaget som nettundervisning. Jobber du som byggdrifter uten fagbrev? Som praksiskandidat kan du nå få formell kompetanse og styrke dine muligheter i bransjen. Med fagbrev kan du også videreutvikle kompetansen din i fremtiden.
Vi tilbyr fagbrev i tømrerfaget. Få formalisert og dokumentert din kompetanse. Er du over 23 år og har relevant arbeidserfaring fra de siste 10 årene kan du ta teoretisk eksamen før fagprøven som praksiskandidat.
Vi tilbyr fagbrev i tømrerfaget som nettundervisning. Ønsker du å ta svennebrev som voksen? Dette kurset forbereder deg til teoridelen for svenneprøven som tømrer. Det er aldri for sent å sikre svennebrev på det du kan - Norsk Fagutdanning hjelper deg på veien!
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - eksamensforberedende fagbrevkurs, teori. For å sikre at renholdet blir utført på en faglig forsvarlig måte, er det nå mer og mer vanlig at oppdragsgivere stiller krav om fagutdanning når de skal ansette nye renholdere.
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev som renholdsoperatør - eksamensforberedende fagbrevkurs, teori. Har du erfaring fra renhold og ønsker å formalisere kompetansen din? Da kan fagbrev som voksen være løsningen for deg!
Vi tilbyr fagbrev i vei- og anleggsfaget. Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven.
Vi tilbyr fagbrev i vei- og anleggsfaget som nettkurs. Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven.
Vi tilbyr innføringskurs i ADK1. Vi går igjennom alle 14 delmålene i kortversjon, som er det samme som de ordinære ADK-kursene våre. Dette kurset vil ikke føre til noe ADK-sertifikat, men skal gi grunnlaget til en forståelse til saksbehandlere, ingeniører, konsulenter m.v. om vann og avløpsarbeid.
Vi tilbyr nettbasert stillaskurs fra 2 - 9 meter og over 9 meter - teori. Arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstaker får opplæring på systemstillaser med øverste stillasgulv fra 2 / 5 meter og inntil 5 / 9 meter i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter og over 9 meter - teori og praksis. Arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstaker får opplæring på systemstillaser med øverste stillasgulv fra 2 / 5 meter og inntil 5 / 9 meter i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning.
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter - teori og praksis. Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17 - 3. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 5 meter og inntil 9 meter.
Vi tilbyr stillaskurs over 9 meter med teori. Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17 - 4. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra ni meter.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis for bedrifter. Målsettingen med kurset skal gi deltakerne innsikt og kunnskap om bygging, utvidelse, endring og nedtakning av alle stillastyper som omhandles av forskriften.
Vi tilbyr nettkurs til svennebrev som murer. Har du erfaring fra murarbeid og ønsker å formalisere kompetansen din? Da kan svennebrev som voksen være løsningen for deg! Det er aldri for sent å sikre svennebrev på det du kan - Norsk Fagutdanning er her for å hjelpe deg hele veien!
Fra 1. januar 2015 er oppdatering i A-modul blitt gjort obligatorisk og må gjennomføres hvert femte år. Dette for å sikre riktig kompetanse innen våtromsbygging, da løsninger og produkter endrer seg raskt. Det vil sikre at de overordnede kvalifikasjonskravene i Plan- og bygningsloven innfris.
Vi tilbyr våtromskurs BVN - modul B. Våtromsertifisering for prosjekterende / faglig leder på våtromsprosjekter. To kursalternativer, enten livebasert kurs online eller som fysisk samlingsbasert kurs. Kurset starter med en dags undervisning som tar for seg de gjeldende regler.
Vi tilbyr våtromskurs BVN - modul B for bedrifter. Våtromsertifisering for prosjekterende / faglig leder på våtromsprosjekter. To kursalternativer, enten livebasert kurs online eller som fysisk samlingsbasert kurs. Kurset starter med en dags undervisning som tar for seg de gjeldende regler.
Vi tilbyr våtromskurs BVN - modul B som nettkurs. Våtromsertifisering for prosjekterende / faglig leder på våtromsprosjekter. To kursalternativer, enten livebasert kurs online eller som fysisk samlingsbasert kurs.
Vi tilbyr våtromskurs BVN grunnmodul, modul A og oppdatering for bedrifter. Grunnmodul avholdes som klasseromsundervisning eller som livesending via web. I etterkant av kurset vil du få tilsendt en link til videokurs og til øvingsoppgaver. Dette løses hjemmefra på nett.
Vi tilbyr våtromskurs BVN grunnmodul, modul A og oppdatering. Grunnmodul avholdes som klasseromsundervisning eller som livesending via web. I etterkant av kurset vil du få tilsendt en link til videokurs og til øvingsoppgaver. Dette løses hjemmefra på nett.
Vi tilbyr våtromskurs BVN grunnmodul, modul A og oppdatering som nettkurs. Grunnmodul avholdes som klasseromsundervisning eller som livesending via web. I etterkant av kurset vil du få tilsendt en link til videokurs og til øvingsoppgaver. Dette løses hjemmefra på nett.
Vi tilbyr FSE høyspenningskurs som nettbasert undervisning. Formålet med kurset er å bevisstgjøre deg som kursdeltaker på farene du kan utsettes for, og på den måten kunne redusere antallet personskader og materielle skader i forbindelse med arbeider i elektriske anlegg.
Vi tilbyr FSE lavspenningskurs som nettbasert undervisning. Kunnskap og erfaring er viktige elementer for å kunne utøve arbeid med elektrisitet på en forsvarlig måte. Konsekvensene kan være svært alvorlige dersom arbeidet blir utført på en ukyndig måte.
Vi tilbyr FSE-kurs for instruert personell som nettbasert undervisning. Kurset berører førstehjelp som en introduksjon. Det må gjennomføres et førstehjelpskurs i tillegg, ref veiledningen i FSE §7.
This is the first and only G2 tower crane course in Norway. This course will enable you to operate the slewing cranes and also give you certifications for G3 harbour crane and G4 gantry crane.
Vi tilbyr stillaskurs. Hovedhensikten med stillaskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer stillaser.
Dette kurset er for alle som skal montere, demontere eller endre stillaser med plattformhøyde fra to til fem meter.
Dette kurset er for alle som skal montere, demontere eller endre stillaser med plattformhøyde fra fem til ni meter.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis. 2 dager kurs for 0-5 mtr. høyde og 4 dager for 0-9 mtr. høyde til øverste gulv. Spirstillas, Rammestillas (fasade) og Rullestillas
Vi har gjennom opplæringskontoret på Jaren og i egen regi, hjulpet mange kandidater frem mot beståtte eksamner i elektrikerfaget.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr kursing og opplæring for de som ønsker å ta steget og begynne med solcelle installasjoner.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i overordnet elektrorelatert regelverk. Kurset er tilpasset ledere i elektrobedrifter og tar for seg sentrale forskrifter som man bør ha kjennskap til som leder i foretak som utfører arbeid på elektriske anlegg.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen
Vi tilbyr Stilasbyggerkurs inntil 5 meter teori. Kurset gir en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk og kontroll av stillas. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene rundt konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med stillasbruk forebygge
Vi tilbyr stillasbyggerkurs over 9 meter med teori og praksis §17.4. Målsettingen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr §17.4 Stillasyggerkurs over 9 meter teori. Målsettingen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs inkludert fallsikring på litauisk. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs inkludert fallsikring på polsk. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs på litauisk. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr Stillasbyggerkurs inntil 5 meter høyt teori + praksis. Dette kurset kan holdes de fleste steder på forespørsel. Men i de fleste tilfeller vil det kreve et visst antall deltakere for at kurset kan holdes på ditt hjemsted. Ta kontakt for bedrifts interne eller åpne kurs.
Vi tilbyr stillasbygger kurs 5 – 9 m. teori inkl. fallsikring. Målsetningen med opplæringen er at den som får opplæring er oppdatert og tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om bygging av stillas, slik at man forebygger ulykker og skader.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene rundt konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med stillasbruk forebygges. Instruktørene som benyttes er sertifisert ihht. gjeldende krav i forskrifter.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs for bedrifter. Kurset dekker krav til opplæring for bruk av stillaser. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk og av stillas.
Vi tilbyr nettbasert stillasbrukerkurs. Kurset dekker krav til opplæring for bruk av stillaser. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk og av stillas.
Dokumentert opplæring i henhold til Arbeidsmiljøloven og fire forskrifter: Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning, Arbeidsplassforskriften, Forskrift om utførelse av arbeid, og Produsentforskriften (tidligere Forskrift for bruk av arbeidsutstyr).
Vi tilbyr brukerkurs for stillas som nettkurs. Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Stillaskurs 2-5 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-2. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 2 meter og inntil 5 meter.
Stillaskurs 2-9 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-3.
Stillaskurs 2-9 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17-3. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 m (plattformhøyde) må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr kvalitetssikret interaktivt stillasmontørkurs. Kurset dekker den teoretiske delen som kreves for å bli stillasmontør ihht. forskrift om utførelse av arbeid § 17-4. Kursene som du finner online, er effektive, av høy standard, praktiske og fleksible.