cleaning.no er et senter for kompetanse innen renholdsvirksomhet i Norge. Vi bidrar med rådgivning og bedriftsutvikling, og tilbyr en rekke kurs for renholdere og ledere. Kursene kan være både nettkurs, interne samt åpne kurs.

Vi gir deg en kvalitetsmessig opplæring slik at du kan være en kompetent og dyktig medarbeider innen profesjonelt renhold.

«Vår erfaring – din suksess»


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Aktiv ledelse med kunden i fokus

Velkommen til et aktivt og praktisk lederkurs hvor du blir utfordret til å reflektere over, og ta stilling til, viktige spørsmål som vil utvikle deg i din rolle som leder for en kundeorientert organisasjon. Kurset går med en kombinasjon av forelesninger, erfaringsdeling og praktiske øvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 2 dager 9.500 kr  

Anskaffelse av renholdstjenester

Vi tilbyr kurs om anskaffelse av renholdstjenester. Hva er moderne renhold, hvordan bestemme og bedømme kvaliteten av renholdstjenester, og hvordan vurdere hva som er rett pris for renholdstjenestene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 1 dag 4.600 kr  

Fagbrev renholdsoperatør

Vi tilbyr fagbrevkurs for renholdsoperatør. Undervisningen foregår i klasser, med forelesninger og gruppearbeid. Vi benytter også nettbasert undervisning. Du vil få god hjelp til å forberede deg til teorieksamen i løpet av undervisningstiden.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 100 timer (2 semester) 18.500 kr  
Kristiansand Kristiansand 100 timer (2 semester) 18.500 kr  
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 100 timer (2 semester) 18.500 kr  
Stavanger Stavanger 100 timer (2 semester) 18.500 kr  
Tromsø Tromsø 90 timer - eksamen juni 2021 19.500 kr  
Ålesund Ålesund 100 timer (2 semester) 18.500 kr  

Fagbrev renholdsoperatør - nettbasert

Har du erfaring fra arbeid som renholder, men mangler teoretisk og formell kompetanse? Er du leder med ansvar for opplæring av medarbeidere eller arbeidssøkende? Da kan det være både nyttig og smart å dokumentere renholdsfaglig kompetanse ved å ta fagbrev, et bevis på at man er fagarbeider.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 timer 13.900 kr  

Fagkurs renhold

Vi tilbyr fagkurs for renhold. Kurset skal bidra til at alle deltagerne er i stand til å levere avtalt kvalitet til kunden innen eget ansvarsområde. Kurset gir en teoretisk og praktisk gjennomgang av de mest sentrale ferdigheter en renholder må beherske.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.100 kr  
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 1 dag 3.100 kr  
Stavanger Stavanger 1 dag 3.100 kr  
Tromsø Tromsø 1 dag 3.100 kr  
Trondheim Trondheim 1 dag 3.100 kr  

Fagkurs renhold (engelsk)

Vi tilbyr fagkurs for renhold på engelsk. Kurset skal bidra til at alle deltagerne er i stand til å levere avtalt kvalitet til kunden innen eget ansvarsområde. Kurset gir en teoretisk og praktisk gjennomgang av de mest sentrale ferdigheter en renholder må beherske.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 1 dag 3.100 kr  

Få arbeid i renholdsbransjen - grunnkurs i profesjonelt renhold

Vi tilbyr grunnkurs i profesjonelt renhold. Hva skal til for at man kan få arbeid innen renholdsbransjen, og deretter være en dyktig profesjonell renholder?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 5 dager 9.500 kr  

Hvordan lykkes med renholdsbedriften - Gratis mini-seminar

Cleaning.no har gleden av å invitere deg til vårt mini-seminar, med det store og viktige temaet: Hvordan lykkes med bedriften? Vi legger til grunn for seminaret en lang og variert erfaring fra renholdsbransjen. Vi kan faget, kjenner bransjen, og vi deler nå vår erfaring med deg under mottoet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullevål Oslo, Ullevål 2 timer Gratis kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>