Kurs i estetiske fag

Her finner du kurs over hele landet i estetiske håndverksfag. Herunder sorterer fag som frisør, skomaker, seilmaker, blomsterdekoratør, skredder pluss mye mer. Ikke vær redd for å spørre oss hvis du trenger hjelp til å søke.

1 til 1 frisør klippekurs praksis trening med K-RAM

Kurset passer best for frisører og frisørlærlinger som ønsker å lære noe gode klippeteknikker av Norgesmester 2023 herre og barber kombinasjon

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag/5timer 6000 kr

Fading & barberings kurs i din salong med Norgesmester

Vi tilbyr kurs i Fading & barberings kurs i din salong med Norgesmester/ Norges beste herrefrisør. K-RAM BARBER har trent over 580 frisører i hele landet og har hatt kun positive tilbakemeldinger på kurs i salong på både fade, barbering og andre herreklipp kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 11.000 kr

Klippekurs i salong med Norges beste herrefrisør

Vi tilbyr klippekurs i salong med Norges beste herrefrisør. Klippekurs for deg og din salong som vil lære de nye trendene & dagens mote og spesielt for deg som vil gå til et høyre nivå over de vanlige klippe metodene som du bruker i dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 11.000 kr

Sertifisert blomsterdekoratør - online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert blomsterdekoratør som onlinekurs. Kurset fokuserer på at du etter endt kurs skal kunne jobbe i butikk, på events eller messer med alt knyttet til Blomsterdekoratøryrket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang til kurset i 1. år 19.000 kr

Sertifisert fotograf - online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert fotograf som onlinekurs. I denne utdannelsen vil du lære alt fra fotohistorie, kamera og grunnleggende photoshop, og hvordan det er å jobbe i avisbransjen kontra annonsebransjen. Hver modul vil inneholde ulike praktiske øvelser hvor du vil få tilbakemelding fra en

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 6 uker (tilgang til kurset i 1. ... 24.000 kr

Sertifisert interiørarkitekt - online

Vi tilbyr utdanning som sertifisert interiørarkitekt som onlinekurs. Ønsker du å jobbe med interiøroppdrag og skape funksjonelle og estetisk tiltalende miljøer, har vi yrkesutdanningen for deg. Du studerer til å bli sertifisert interiørarkitekt gjennom de tre kursmodulene Interiørarkitekt 1 - 3.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 14 uker (tilgang til kurset i 1.... 29.000 kr

Grunnleggende kunnskap og tommelfingerregler - online

Vi tilbyr online minikurs om grunnleggende kunnskap og tommelfingerregler. Basiskunnskaper og tommelfingerregler for interiørdesignere. Her får du noen av de basiske kunnskapene du må ha. Med disse kan du skape flotte dekorasjoner og stilleben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 399 kr

Mastermind for de som ønsker ny karriere innen interiør - online

Vi tilbyr onlinekurs i mastermind for de som ønsker seg ny karriere innen interiør - enten som interiørkonsulent eller boligstyling. Onlinekurset blir med gruppesamtaler, praktiske oppgaver og med mentoroppfølging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 uker 25.000 kr

Minikurs om fargelære - online

Vi tilbyr online minikurs om fargelære. I dette minikurset vil du lære om hva du må gjøre når du skal velge ny farge i et rom. Du lærer også om hvordan du kan knekke NCS fargekode og bruke det som verktøy, og ikke minst hvordan fargene påvirker oss og rommet skal brukes i.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 399 kr

Minikurs om verktøy & stiler - online

Vi tilbyr online minikurs om verktøy & stiler. Lyst til å jobbe med interiør, design og boligstyling, men føler at du ikke har nok kunnskap om faget? Da kan dette minikurset være til stor hjelp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 399 kr

Boligstylist - nettbasert

Har du lidenskap for interiør og drømmer om å jobbe som boligstylist? Eller er du boligstylist og ønsker økt faglig kompetanse? Da er nettkurset boligstylist noe for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 32.000 kr

Interiørdesigner - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert studie i interiørdesign. Dette er en praktisk orientert utdanning som handler om interiørdesign i private og offentlige rom. Kurset er tilpasset dagens arbeidsmarked, og i tre av fire emner vil du benytte tegneprogrammet ArchiCAD.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 18 måneder på å... 32.000 kr

Avanserte paletter, fargesetting og trender i interiør

Vi tilbyr kurs om avanserte paletter, fargesetting og trender i interiør for viderekomne. Interiører skal være funksjonelt, praktisk og varig og det skal gagne miljøet, økonomien og være unikt for brukeren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 27.02.2024 2 dager27.02.2024 8.300 kr

Eksteriør - utvendig fargesetting og fargevalg

Vi tilbyr kurs om eksteriør - utvendig fargesetting og fargevalg. Kurset setter fokus på valg av eksteriørfarger, lysets, fasadefarger / staffasje og omgivelsens fargepåvirkning utendørs. Grunnkunnskaper om hvordan farger opptrer og påvirkes av det nordiske lyset, er sentralt i kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 09.04.2024 2 dager09.04.2024 6.700 kr

Fargene forteller - fargepsykologi

Vi tilbyr kurs om fargene forteller - fargepsykologi. Miljøpsykologer har forsket på fargene vi omgir oss med og funnet at fargevalget er svært viktig. At fargevalget har stor betydning er allment kjent, men også at fargene virker ulikt på ulike personer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 4.300 kr

Fargene forteller - fargepsykologi - online

Vi tilbyr onlinekurs om fargene forteller - fargepsykologi. Miljøpsykologer har forsket på fargene vi omgir oss med og funnet at fargevalget er svært viktig. At fargevalget har stor betydning er allment kjent, men også at fargene virker ulikt på ulike personer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.100 kr

Farger og opplevelser i fokus - online

Vi tilbyr onlinekurs om farger og opplevelser i fokus - retail / styling / utstillingsdesign. Kurset handler om hvordan du kan bruke farger som en sterkere og viktig markedsføringskanal via styling og dekorasjonsprinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.500 kr

Fargerådgiver interiør

Vi tilbyr kurs om fargerådgiver interiør. Argumentasjon for fargevalgene, løsning av problemstillinger (caser) og andre utfordringer i den daglige fargeveiledningen, er i fokus på dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 06.02.2024 2 dager06.02.2024 6.700 kr

Fordypning i Le Corbusiers fargeklaviaturer

Vi tilbyr kurs med fordypning i Le Corbusiers fargeklaviaturer. Det blir fokus på systemet “The Colour Keyboards” (Fargeklaviaturet) som han utviklet for tapetfabrikken Salubra i 1931 og 1959, bl.a for å hjelpe forbrukere og fagfolk til å skape gode romlige stemningspaletter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 4.700 kr

Fordypning i Le Corbusiers fargeklaviaturer - online

Vi tilbyr online-kurs med fordypning i Le Corbusiers fargeklaviaturer. Det blir fokus på systemet “The Colour Keyboards” (Fargeklaviaturet) som han utviklet for tapetfabrikken Salubra i 1931 og 1959, bl.a for å hjelpe forbrukere og fagfolk til å skape gode romlige stemningspaletter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 1/2 time 3.100 kr

Fordypningskurs i farger

Vi tilbyr fordypningskurs i farger. Kurset er rettet mot alle som jobber profesjonelt med farger og som kanskje har vært i "gamet" noen år, men som ønsker påfyll, inspirasjon, ideer og kunnskap innen fargeplanleggings prosesser, og å treffe en interessant tverrfaglig gruppe med fagpersoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 21.02.2024 3 dager21.02.2024 13.700 kr

Historiske farger og stilhistorie

Vi tilbyr kurs om historiske farger og stilhistorie. Hvorfor heter det kongeblått, hvorfor er låvene røde og hvorfor er sjalusien gul? Stemmer det at blått er en sirkel? Opp gjennom byggeriets historie har ressurstilgang vært avgjørende for byggeskikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 08.02.2024 1 dag08.02.2024 4.700 kr

NCS Basis fargesystematikk og fargesammensetning

Vi tilbyr kurs i NCS Basis fargesystematikk og fargesammensetning. Kurset gir en grunnleggende forståelse om farge, andre fargesystemer og fargenes egenskaper, som vil være til hjelp i fargeplanleggingen uansett hvilken bransje eller fagfelt man jobber innenfor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 11.03.2024 2 dager11.03.2024 6.900 kr

NCS Basis fargesystematikk og fargesammensetning - online

Vi tilbyr onlinekurs om NCS Basis fargesystematikk og fargesammensetning. Kurset gir en grunnleggende forståelse om farge, andre fargesystemer og fargenes egenskaper, som vil være til hjelp i fargeplanleggingen uansett hvilken bransje eller fagfelt man jobber innenfor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12.12.2023 (+1) 2 dager12.12.2023 (+1) 6.500 kr
Nettkurs / nettstudie 04.06.2024 2 dager 04.06.2024 6.500 kr

NCS International colour design workshop - engelsk

Vi tilbyr NCS international colour design workshop på engelsk. I den meget intensive uken får du mulighet til å utvikle kreativiteten og selvsikkerheten når du jobber med farger. Gjennom praktiske øvelser får du eksperimentere med farger, fargekombinasjoner, mønstre og foreta fargeanalyser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 5 dager 4.000 EUR kr

NCS-kurs "Knekk Koden"! - online

Vi tilbyr NCS-kurs "Knekk Koden" som online-undervisning. Kurset vil gi deg innføring i hvordan NCS-systematikk kan hjelpe deg å skape gode fargekombinasjoner og fargeharmonier, som vil være til god nytte i samhandling og kommunikasjon på tvers av bransjer og fagfelt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 01.02.2024 3 timer01.02.2024 1.800 kr

Onlinekurs for privatpersoner - gode fargevalg i hjemmet ditt

Vi tilbyr onlinekurs for privatpersoner - gode fargevalg i hjemmet ditt. I løpet av kurset vil du få tips til hvordan du kan lage din egen fargepalett og bli inspirert til å bruke din kreativitet. Bli inspirert og lær å ta gode fargevalg i hjemmet ditt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 25.01.2024 (+1) 1 kveld25.01.2024 (+1) 1.690 kr
Nettkurs / nettstudie 20.03.2024 1 kveld 20.03.2024 1.690 kr

Praktisk fargesetting av Historisk interiør og eksteriør

Vi tilbyr kurs om praktisk fargesetting av historisk interiør og eksteriør. Vi ser på fargesetting med utgangspunkt i fargefunn og historie - hvordan velge farge og argumentasjon for fargevalget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 2 dager 8.800 kr

Praktisk fargesetting av samtidsarkitektur

Vi tilbyr kurs om praktisk fargesetting av samtidsarkitektur. I kurset lærer du det grunnleggende for å sette farge på et bygg, lite eller stort. Hvordan bygge en fargepalett, hvordan velge de riktige fargene og hvordan få gjennomslag for den valgte paletten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 6.800 kr

Bolig- og interiørstyling - online

Vi tilbyr bolig- og interiørstylingskurs. Er du opptatt av boligstyling og interiør? Kunne du tenkt deg å blitt boligstylist eller lære mer om hvordan en stylist jobber?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker 3.000 kr

Interiørdesign - online

Vi tilbyr nettkurs - interiør, interiørdesign. Du vil lære om det du trenger for å innrede hjemmet ditt med interiørarkitektenes beste tips. Dette kurset består av 8 moduler. Hver modul inneholder en oppgave for å øke læringskurven. Oppgavene er frivillige.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker 2.990 (4.500) kr

Tegning og møblering - online

Vi tilbyr tegning og møblering. Lær hvordan du bruker tegning, både digitalt og for hånd, for å oppnå best mulig møbleringsplan i ditt hjem!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 uke 800 kr

Brikkevev, bunadsband frå Telemark

Vi tilbyr kurs i brikkevev, bunadsband frå Telemark. På kurset vil du lære å lage brikkeband som blir bruka til folkedraktene I Aust-Telemark. Om du er nybyrjar startar du med eit barneband, dersom du har meir erfaring med brikkevev lagar du eit hårband i full lengde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 24.10.2024 4 dager24.10.2024 4995 kr

Brodere bunad, ullbroderi

Vi tilbyr kurs i å brodere bunad, ullbroderi. Målsettinga er at du skal koma godt i gang med arbeidet ditt. Vi startar med ein gjennomgang av arbedet ditt, snakker om korleis det er lurt å legge opp arbeidet og lage ein arbeidsplan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 24.06.2024 7 dager24.06.2024 7800 kr

Bunadsband frå Telemark, grindvev/plukkeband NY

Vi tilbyr kurs i grindband frå Telemark. Du lærar veving av plukkeband i grind med spalter. Typiske eksempel på plukkeband er band til Telemark bunaden, her er botnveven i mercerisert bomull med mønstertrådar i ull. Vevmetoden gjev deg stor fridom når det gjeld mønster og motiv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 4995 kr

Historiske handsaumsteknikkar

Vi tilbyr kurs i historiske handsaumsteknikkar. Opplegget for mine kurs er at jeg begynner med en orientering om historien til teknikkene / draktene vi går igjennom, materialbruk og verktøy, for så å lage prøvelapper. Dernest begynner vi på et produkt, etter den enkelte deltakerens lyst og evne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 7 dager 0 kr

Rosesaum, skjortebroderi frå Vest-Telemark

Vi tilbyr kurs om rosesaum, skjortebroderi frå Vest-Telemark. På kurset lærar du å brodere rosesaum på skjorteliner som er bruka til den rosesauma Vest-Telemarksbunaden. Det blir fellesundervising og individuelle rettleiing.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 18.07.2024 4 dager18.07.2024 4995 kr

Ullbroderi

Vi tilbyr kurs om ullbroderi. Målsettinga er at du skal oppleve glede med å brodere, leike seg med farger og lære dei vanlegaste stinga og teknikkane vi nyttar i ullbroderi. Kurslærar har med påteikna materiale, broderitråd og anna utstyr og så går vi gjennom ulike sting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 26.09.2024 4 dager26.09.2024 4995 kr

Masterclass - Lær å lage ermemønster etter egne mål-UKE

På dette kurset vil du lære å lage klassisk erme etter egne mål. Har du deltatt på Masterclass "Lær og lage kjolemønster etter egne mål og figur, lager vi ermer som passer til kjolen din". Det er fullt mulig å delta på erme kurset uten å ha deltatt på våre øvrige kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo 05.01.2024 (+3) 1 helg05.01.2024 (+3) 4.900 kr
Oslo, Frogner Oslo 3 kvelder 4.900 kr

Masterclass - Sy din kjole - påbygningskurs-UKE

Vi tilbyr kurs i å sy din kjole. Dette er et påbyggingskurs til Masterclass "Lær og lage kjolemønster etter egne mål og figur". På dette kurset syr vi opp kjolen i det valgte materialet til den ferdige kjolen, med fòr og belegg, samt glidelås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo 3 kvelder 4.900 kr
Oslo, Frogner Oslo 3 kvelder 4.900 kr

Masterclass Lær å lage skjørt og bluse/skjorte med ermer-HELG

Vi tilbyr kurs om å lage skjørt og bluse/skjorte med basic erme mønster etter egne mål og figur. Her vil du lære å ta korrekte mål av deg selv og bygge opp din egen skjørt konstruksjon basert på dine egne mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo 3 kvelder 4.900 kr
Oslo, Frogner Oslo 05.01.2024 (+3) 1 helg05.01.2024 (+3) 4.900 kr

Masterclass-Lær å lage buksemønster etter egne mål og figur-HELG

På dette kurset lærer du å lage buksemønster etter egne mål og figur, i form av en klassisk buksemodell, som kan lages med høyt / lavt / vanlig liv, med smale / vide / bootcut / flared ben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo 3 kvelder 4.900 kr
Oslo, Frogner Oslo 05.01.2024 (+3) 1 helg05.01.2024 (+3) 4.900 kr

Masterclass-Lær å lage Chanel jakke eller Blazer mønster-UKE

Vi tilbyr Masterclass hvor du lærer å lage Chanel jakke eller blazer jakke mønster etter egne mål og figur. Utgangspunktet er å lære deltakerne å lage jakke (kan også forlenges til kjole) basert på deres mål. Deltakerne vil lære å lage en base (konstruksjon) og lage mønster utifra den for jakke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo 05.01.2024 (+3) 1 helg05.01.2024 (+3) 4.900 kr
Oslo, Frogner Oslo 3 kvelder 4.900 kr

Masterclass-Lær å lage kjolemønster etter egne mål og figur-HELG

Utgangspunktet er å lære deltakerne å lage eget kjolemønster basert på deres mål. Man vil lære å lage en base (konstruksjon) og lage mønster utifra den. Kjolemodellen som er valgt ut, er en klassisk prinsessesømskjole med basic ermer, i fast materiale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo 3 kvelder 4.900 kr
Oslo, Frogner Oslo 05.01.2024 (+3) 1 helg05.01.2024 (+3) 4.900 kr

Masterclass-Lær å lage ytterjakke / kåpemønster med krage-HELG

Utgangspunktet er å lære deltakerne å lage ytterjakke / kåpe med krage basert på deres mål. Deltakerne vil lære å lage en base (konstruksjon) og lage mønster utifra den for jakke eller kåpe. Metoden er den samme for begge plagg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo 3 kvelder 4.900 kr
Oslo, Frogner Oslo 05.01.2024 (+3) 1 helg05.01.2024 (+3) 4.900 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>