Cameralla Photo Academy

Cameralla er Norges største leverandør av interaktive fotokurs på nett. Vi tilbyr kurs uansett om du foretrekker å ta bilder med mobilen eller et systemkamera, og uansett om du er nybegynner eller erfaren fotograf! Alle våre kurs er tilgjengelig online som video. Du kan bli en bedre fotograf helt i ditt eget tempo og lære å skape magiske bilder!


Fotoskolen - Mobil - Online

Vi tilbyr Fotoskolen - Mobil - Online. Slutt å knipse, og begynn å skape magiske bilder og video med mobiltelefonen. Med denne kurspakken vil du lære mobilens grunnleggende funksjoner og når det passer best å bruke dem.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 timer Fra 99 per mnd kr  

Fotoskolen - Norges største kurspakke - Online

Vi tilbyr Norges største kurspakke - Fotoskolen. Har du mål om å begynne å selge bilder, lage din første utstilling eller rett og slett et ønske om å bli en god fotograf? Da er dette kurspakken for deg! Vår mest komplette kurspakke, med tilgang til ALLE kurs og vår egen bildedelingsside.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 timer Fra 299 per mnd kr  

Gratiskurs Mobilkamera - Online

Vi tilbyr gratiskurs mobilkamera - Online. Slutt å knipse, og begynn å skape magiske bilder og video med mobiltelefonen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Gratiskurs Systemkamera - Online

Vi tilbyr gratiskurs systemkamera - Online. LÆR å skape magiske bilder med våre folkelige og inspirerende kurs Vi hjelper deg med å nå dine mål

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr  

Grunnkurs - bli en bedre fotograf - Online

Vi tilbyr grunnkurs i fotografering - bli en bedre fotograf - online. Lær de 3 viktigste grunnprinsippene innen fotografering. Med dette kurspakken vil du lære å mestre kameraet, komposisjonen og hvordan du redigerer bilder.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 11 timer Fra 199 per mnd kr