Cameralla Photo Academy

Cameralla er Norges største leverandør av interaktive fotokurs på nett. Vi tilbyr kurs uansett om du foretrekker å ta bilder med mobilen eller et systemkamera, og uansett om du er nybegynner eller erfaren fotograf! Alle våre kurs er tilgjengelig online som video. Du kan bli en bedre fotograf helt i ditt eget tempo og lære å skape magiske bilder!


Fotoskolen - Mobil - Online

Vi tilbyr Fotoskolen - Mobil - Online. Norges største og beste kurspakke for mobilfotografering! Med hele 11 timer kursmateriale blir du kjent med mobilkameraets muligheter og lærer deg å skape magiske mobilbilder.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 11 timer 599 1.mnd/149 kr  

Fotoskolen - Norges største kurspakke - Online

Vi tilbyr Norges største kurspakke - Fotoskolen. Har du mål om å begynne å selge bilder, lage din første utstilling eller rett og slett et ønske om å bli en god fotograf? Da er dette kurspakken for deg! Vår mest komplette kurspakke, med tilgang til ALLE kurs, inkludert alle våre mobilfotokurs.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 timer 1.199 1.mnd/299 kr  

Fotoworkshop i Lofoten

Vi drar på en uforglemmelig fotoreise til Lofotens indrefilet: Reine, Sakrisøya og Hamnøy-området! Herfra vil vi dra på mange utflukter, oppleve fantastisk vinterlandskap i magisk lys, dra på havørn-safari og jakte på nordlyset hver kveld.

Sted Dato Varighet Pris
Nordland Nordland 6 dager fra 15.950 kr