Fotoskolen - Norges største kurspakke - Online



Kursarrangør: Cameralla Photo Academy
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Lær i ditt eget tempo - Når og hvor du vil
Varighet: 40 timer
Pris: 1.199 1.mnd/299

Vi tilbyr Norges største kurspakke - Fotoskolen. Har du mål om å begynne å selge bilder, lage din første utstilling eller rett og slett et ønske om å bli en god fotograf? Da er dette kurspakken for deg! Vår mest komplette kurspakke, med tilgang til ALLE kurs, inkludert alle våre mobilfotokurs.

Innhold:
Med mer enn 40 timers kursmateriell er Fotoskolen Norges største fotokurs på nett, og passer for alle uansett begynnernivå og uansett ambisjoner. Du kan gå hele veien fra nybegynner til proff. Her får du full opplæring i alle fotografenes hemmeligheter. Nå kan du lære deg å skape magiske bilder på en folkelig, lærerik og inspirerende måte!
• Hjelp av fotograf ved behov.
• Delta i konkurranser og webinarer.

Lær fotografering på 1-2-3!
Vi kombinerer det beste fra ulike læremetoder. Det gjør at du kommer fort i gang og at du kan bestemme ditt eget tempo. Du kan lære med andre, og for deg selv. Og står du fast eller ønsker å diskutere med en fotograf så får du personlig hjelp. Vi kaller det for lær fotografering på 1-2-3. Lær på den folkelige, inspirerende og lærerike metoden.
• 1. Lær alene. Når du vil og hvor du vil. Helt i ditt eget tempo. Alle kurs er på norsk.
• 2. I felleskap lærer du mer. Workshops på nett er en del av Fotoskolen.
• 3. Lær sammen med en fotograf. Har du noe du lurer på så får du hjelp av en fotograf.

Kursinnhold:
Våre kurs er lagt opp på en pedagogisk og motiverende måte, slik at du hele tiden har fremgang og utvikling. Kursene oppdateres jevnlig, og du kan når som helst få personlig hjelp av fotograf.
• 5 steg til magiske bilder; Lær 5-stegsmetoden, metoden som hele vår kunnskapsmodell er bygget utifra.
• Lær komposisjon 2; Dette kurset passer for alle som er glad i å ta bilder. Uansett om du bruker mobiltelefon eller systemkamera.
• Lær landskapsfotografering; Dette er vårt mest populære kurs for viderekomne. Et komplett kurs i landskapsfotografering.
• Lær dyrefotografering; Har du lyst til å kunne ta fantastiske bilder av både ville og tamme dyr? Da passer dette kurset perfekt for deg!
• Slik bruker jeg mitt kamera; Bli kjent med ditt kamera og kom igang med å skape magiske bilder
• Lær manuelle innstillinger; Etter at du har tatt dette kurset vil du ha full kontroll over manuelle innstillinger og kan skape spennende effekter.
• Lær redigering i Lightroom; I dette kurset vil du få en bred innføring i Lightroom sine redigeringsmuligheter servert på en enkel og forståelig måte.
• Lær portrettfotografering; Lær alt fra hverdagsfotografering av familien til actionfoto og avansert studiofoto.
• Lær kamerabruk for viderekomne; Behersker du manuelle innstillinger og ønsker å ta full kontroll over kamera og fotoutstyr? Da er dette for deg.
• Lær redigering i Photoshop; Bli kjent med et uendelig stort univers av muligheter

Målgruppe:
Passer for alle nivåer - nybegynner til viderekommen

Pris:
Denne kurspakken har en verdi på 19.999,-, men du kan nå ta Fotoskolen for kun 1.199,- første mnd og deretter 299,- per mnd. Så klart helt uten bindingstid!

Inkludert:
• Fotoskolen - Mobil er inkludert: Alle kursene som er å finne i Fotoskolen - Mobil. Mer enn 11 t kursmateriale som hjelper deg til å bli en bedre mobilfotograf
• Oppstartsamtale med fotograf; Lag din personlige plan
• Få hjelp av fotograf ved behov; Personlig oppfølging

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Vi har 10.000 solgte kurs, og her er noen utsagn fra fornøyde deltagere:

"Jeg liker kursene godt – Veldig godt! Kursene er veldig godt lagt opp, pedagogiske og rensket for bruk av fremmedord og innviklede forklaringer. Vanskelige ting blir gjort forståelig på en fin måte. Bra! Det å beskrive egne tanker og følelser forut for et bilde syns jeg er veldig, veldig bra! Jeg sliter med dette men ser at det hjelper. Det samme gjelder for det å beskrive andres bilder. Hva jeg har lært? Særlig interessant syns jeg det er å lære om hvordan lyset brytes. Men alt jeg har vært igjennom til nå er lærerikt og interessant!"
- Harry Høili, Fotoskolen

"Jeg anbefaler kursene til Cameralla fordi jeg synes det er godt forklart og godt illustrert med både flere eksempler og innfallsvinkler. I tillegg er det mange momenter med slik at vi som kursdeltagere kan få flere verktøy for å kunne ta flotte bilder. Sist men ikke minst, Jørn Allan svarer kjapt på henvendelser via mail. Dette kan klart anbefales!"
- Hanne Carine Jensen, Fotoskolen

"Anbefales på det sterkeste. De går nøye gjennom ting på en lettfattelig måte. Selv har jeg kjøpt alle kursene og er kjempefornøyd! Har også deltatt på en workshop med de, som var meget bra!"
- Eva Krogen, Fotoskolen