Fotoskolen - Mobil - OnlineKursarrangør: Cameralla Photo Academy
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Lær i ditt eget tempo - Når og hvor du vil
Varighet: 40 timer
Pris: Fra 99 per mnd

Vi tilbyr Fotoskolen - Mobil - Online. Slutt å knipse, og begynn å skape magiske bilder og video med mobiltelefonen. Med denne kurspakken vil du lære mobilens grunnleggende funksjoner og når det passer best å bruke dem.

Innhold:
Vår nye kurspakke som er tilrettelagt for mobiltelefon, med tilgang til kurs for mobilfotografering, tips og triks, og vår egen bildedelingsside. Våre kurs er lagt opp på en pedagogisk og motiverende måte, slik at du hele tiden har fremgang og utvikling. Kursene oppdateres jevnlig, og du kan når som helst få personlig hjelp av fotograf.

Kursinnhold:
• Lær å skape magiske mobilbilder:
I dette kurset setter vi alt du har lært om mobilkamera, komposisjon og redigering sammen i temarelaterte kapitler. Her lærere du blant annet hvordan du skal skape spennende landskapsbilder, actionbilder, portrettbilder og dyrefoto. Du får en rekke praktiske eksempler på hvordan du bruker kamera og komponerer bilder i ulike situasjoner..

• Slik presenterer du dine bilder:
I dette kurset gir vi deg et innblikk i hvordan sosiale medier fungerer og forteller hemmeligheten for å bli mer synlig og få flere likes og følgere. I tillegg lærer du om andre måter å presentere bilder på. Kanskje du vil printe ut bildet og henge på veggen? Kanskje du vil selge det? Her lærer du hvordan du kan få mest mulig utav bildet ditt.

• Rediger med mobilen - Lightroom:
Lightroom appen for mobil er et kraftfullt og intuitivt redigeringsverktøy som kan ta bildene dine til neste nivå! Redigering er på mange måter dagens fremkalling av bilder og en viktig del av fotoprosessen. I dette kurset lærer du redigering med i foto-appen Lightroom og du vil få tilgang til de samme bildene vi redigerer i kursene.

• Mobilkameraets muligheter:
I dette kurset blir du bedre kjent med mobilkameraets utrolige effekter og funksjoner. Ved hjelp av gode praktiske eksempler lærer du deg å bruke dem på en folkelig og inspirerende måte. Her lærer du hvordan du kan styre lyset, fokus, hvordan du regulerer dybdeskarphet og ikke minst hvordan du får de beste bildene og videoene med de innebygde funksjonen i kameraet som portrett, panorama, slow motion, timelaps og mye, mye mer

• Lær komposisjon:
I dette kurset bygger vi komposisjonsmodellen. Komposisjon er latinsk og betyr å sette sammen ting til en helhet, det er fotografiens kjerne! Vi går grundig frem og du lærer deg komposisjonens 6 grunnprinsipper på en måte som gjør at du husker dem og kan anvende dem i enhver situasjon.

• Rediger med mobilen - Instagram:
Redigering er og har alltid vært en viktig del av fotoprosessen. Lærer du deg redigering så vil du kunne skape din egen personlige stil, og gjenskape øyeblikket slik du husker det. Du vil kunne skape stemningsfulle bilder med «trøkk» i. I dette kurset lærer du redigering med appen instagram og du vil få tilgang til de samme bildene vi redigerer i kursene.

• Tips & Triks:
Vi legger ut nytt innhold med nye tips og triks hver måned. Med den kontinuiteten du holde både motivasjonen og nysgjerrigheten ved like. Vi garanterer at du vil bli inspirert til å gjøre kreative ting selv.

Målgruppe:
Passer for alle nivåer - nybegynner til viderekommen

Pris:
Denne kurspakken har en verdi på 6.999,-, men du kan nå ta Fotoskolen for kun 399,- første mnd og deretter 99,- per mnd. Så klart helt uten bindingstid!

Inkludert:
Få hjelp av fotograf ved behov; Personlig oppfølging

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Vi har 10.000 solgte kurs, og her er noen utsagn fra fornøyde deltagere:

"Jeg liker kursene godt – Veldig godt! Kursene er veldig godt lagt opp, pedagogiske og rensket for bruk av fremmedord og innviklede forklaringer. Vanskelige ting blir gjort forståelig på en fin måte. Bra! Det å beskrive egne tanker og følelser forut for et bilde syns jeg er veldig, veldig bra! Jeg sliter med dette men ser at det hjelper. Det samme gjelder for det å beskrive andres bilder. Hva jeg har lært? Særlig interessant syns jeg det er å lære om hvordan lyset brytes. Men alt jeg har vært igjennom til nå er lærerikt og interessant!"
- Harry Høili, Fotoskolen

"Jeg anbefaler kursene til Cameralla fordi jeg synes det er godt forklart og godt illustrert med både flere eksempler og innfallsvinkler. I tillegg er det mange momenter med slik at vi som kursdeltagere kan få flere verktøy for å kunne ta flotte bilder. Sist men ikke minst, Jørn Allan svarer kjapt på henvendelser via mail. Dette kan klart anbefales!"
- Hanne Carine Jensen, Fotoskolen

"Anbefales på det sterkeste. De går nøye gjennom ting på en lettfattelig måte. Selv har jeg kjøpt alle kursene og er kjempefornøyd! Har også deltatt på en workshop med de, som var meget bra!"
- Eva Krogen, Fotoskolen