Kurs i verkstedhåndverksfag

Herunder finner du kurs og opplæring i alle typer fag og håndverk man utøver på et verksted. Har du lyst til å lage din egen børse eller potte har du muligheten her. Eller kanskje fagbrev som låsesmed, gullsmed eller lignende. Valget er ditt, ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til å søke.

Grunnkurs i gullsmedteknikker - nettkurs

Vi tilbyr grunnkurs i gullsmedteknikker som nettkurs. På bare 8 uker kan du få en helt ny og spennende karriere, eller gi deg selv en ny hobby. Lær deg de grunnleggende gullsmedteknikkene og lag dine egne drømmesmykker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker fra 24.700 kr

Videregående kurs i Gullsmedarbeid - nettkurs

Videregående kurs bygger videre på de grunnleggende teknikkene. Her får du mengdetrening slik at du blir god på å lodde både større og mindre enn tidligere, jobbe mer nøyaktig og bli kjent med de ulike mekanismene vi jobber med i låser og hengsler, og mulighet til å prøve deg på gull.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15 uker 24.700 kr

Enkle gullsmedteknikker og smykkedesign, helgekurs

Smykkekurs og gullsmedteknikker. Du vil lære enkle teknikker som saging og lodding og jobbe med plate og tråd og lage et eller to smykker i sølv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 18.10.2024 (+1) 3 dager18.10.2024 (+1) 5300 kr

Kveldskurs for nybegynnere i smykkedesign på tirsdager HØST 2024

I løpet av 6 tirsdagskvelder fra kl. 17:30-21 lærer du de fleste gullsmedteknikkene du trenger få å lage smykker som å sage, lodde, file og polere. Oppstart 27. august, deretter annenhver uke

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 27.08.2024 6 kvelder27.08.2024 5300 kr

Kveldskurs for viderekommende i smykkedesign, mandager HØST 2024

Kveldskurs over 6 mandager for de som vil fordype seg mer i faget, lære flere teknikker og ha tilgang på verksted og veiledning. Oppstart 26. august, deretter annenhver mandag

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 26.08.2024 6 kvelder26.08.2024 5200 kr

Sølv, filigran verkstad for vidarekomede

Vi tilbyr kurs om sølv, filigran verkstad for vidarekomede. Målsettingen er å gje den einskilde tryggleik til å bli meir sjølvstendig. Gjere ferdig arbeider som har blitt liggande pga oppståtte hindringar eller usikkerheit om beste løysing.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 7 dager 7800 kr

Sølv, nybegynnerkurs i filigran NY

Vi tilbyr innføringskurs i filigran. Kurset er for nybegynnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 7 dager 8300 kr

Smikurs - nybegynnere og litt øvede (4 dager)

Vi tilbyr smikurs for nybegynnere og litt øvede. Kursdeltakerne skal lære grunnleggende arbeidsteknikker i smiing. Kurset omfatter også stell av essa, bruk av redskap, materialkunnskap og litt om herding essesveising og overflatebehandling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Dovre Dovre 6 dager 7.250 kr

Vg2 Smed

Handverksskolen på Hjerleid tilbyr eit eineståande skuleår i smedfaget. På Vg2 smed lærer du å smi og mestre ulik varmebehandling av jern og stål. Du lærer sveising og dreiing, filing, herding, essesveising og mange andre teknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Dovre Dovre 1 år

Sølvkurs i kongearmbånd

Vi tilbyr sølvkurs i kongearmbånd på neste husflidsmøte. På vårt husflidsmøte vil Janne Helle fra Helle-Smia holde kurs i Kongearmbånd. Armbåndet lages i sølv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Røyken Røyken 3 timer fra 1.000 kr