Kurs og studier i næringsmiddelfag

Denne kategorien innholder alle slags kurs og opplæringstilbud innen næringsmiddelfag, eller med andre ord det som har med mat å gjøre. Fra alle typer kokkekurs til andre mer industrielle matkurs som baker, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, slakter osv. Livet er for kort for å spise dårlig mat. Ett matlagingskurs kan være fint både som gave eller teambuilding for din familie eller bedrift. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal skreddersy noe for deg der du bor.

Matematikk 1PY for arbeidslivet i bransjen restaurant- og matfag

Vi tilbyr kurs i matematikk 1PY for arbeidslivet i bransjen for restaurant- og matfag. Underveisvurderingen skal bidra til å fremme læring og til å utvikle kompetanse i matematikk 1PY.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 6 uker

Matematikk 1PY for arbeidslivet i restaurant- og matfag - online

Vi tilbyr online-kurs i matematikk 1PY for arbeidslivet i bransjen for restaurant- og matfag. Underveisvurderingen skal bidra til å fremme læring og til å utvikle kompetanse i matematikk 1PY.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 uker

Restaurant – og matfag

Vi har eit kreativt læringsmiljø med høgt fagleg fokus og god trivsel. Her kan du finne ditt framtidsyrke med fagleg styrke. Når du vel utdanningsprogrammet restaurant- og matfag får du ei allsidig utdanning som kan brukast over heile verda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sogndal Sogndal

Fagbrev kokk- og servitørfag

Vi tilbyr fagbrev kokk- og servitørfag. Programområdet for kokk- og servitørfag skal bidra til utvikling av kompetanse innen tilberedning, anretning og servering av måltider til gjester på ulike spisesteder og til brukere i ulike institusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Verdiskapning i lokalmat

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Kokk - nettstudier for fagbrev i kokkfaget

Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17900 kr

Fagbrev - kokk intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Drammen Drammen 25.01.2022 1 semester25.01.2022 17.500 kr
Fredrikstad Fredrikstad 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Trondheim Trondheim 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Tønsberg Tønsberg 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr

Fagbrev - kokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Nettkurs / nettstudie 25.01.2022 1 semester 25.01.2022 17.500 kr

Fagbrev institusjonskokk intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som institusjonskokk. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat. Som institusjonskokk vil du ha hånd om det daglige arbeidet på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Drammen Drammen 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Fredrikstad Fredrikstad 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Trondheim Trondheim 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Tønsberg Tønsberg 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr

Fagbrev institusjonskokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som institusjonskokk. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat. Som institusjonskokk vil du ha hånd om det daglige arbeidet på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 31.08.2021 (+1) 1 semester31.08.2021 (+1) 17.500 kr
Nettkurs / nettstudie 25.01.2022 1 semester 25.01.2022 17.500 kr

Fagbrev servitør intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som servitør. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 01.09.2021 (+1) 1 semester01.09.2021 (+1) 17.500 kr
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 01.09.2021 (+1) 1 semester01.09.2021 (+1) 17.500 kr
Drammen Drammen 01.09.2021 (+1) 1 semester01.09.2021 (+1) 17.500 kr
Fredrikstad Fredrikstad 01.09.2021 (+1) 1 semester01.09.2021 (+1) 17.500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 01.09.2021 (+1) 1 semester01.09.2021 (+1) 17.500 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 01.09.2021 (+1) 1 semester01.09.2021 (+1) 17.500 kr
Sandefjord Sandefjord 1 semester 17.500 kr
Trondheim Trondheim 01.09.2021 (+1) 1 semester01.09.2021 (+1) 17.500 kr
Tønsberg Tønsberg 01.09.2021 (+1) 1 semester01.09.2021 (+1) 17.500 kr

Fagbrev servitør intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som servitør. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 01.09.2021 (+1) 1 semester01.09.2021 (+1) 17.500 kr
Nettkurs / nettstudie 26.01.2022 1 semester 26.01.2022 17.500 kr

Grunnkurs servitør - nettundervisning

Vi tilbyr grunnkurs servitør som nettkurs. Kurset tar utgangspunkt i læreplanen for servitørfaget, med fokus på utvalgte temaer og kompetansemål som er nødvendig for grunnleggende kunnskap i faget. Praktisk tilnærming til fagstoffet med diskusjoner, individuell oppgaveløsing og praktiske øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker à 3 timer 3 ganger i uken 6.900 kr

Institusjonskokk

Vi tilbyr kurs i institusjonskokk. Institusjonskokker lager mat ved kantiner og institusjoner som sykehus, eldresentre og fengsler. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 semester fra 22.500 kr
Drammen Drammen 2 semester fra 22.500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 semester fra 22.500 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 2 semester fra 22.500 kr
Sandefjord Sandefjord 2 semester fra 22.500 kr

Kokk

Vi tilbyr kurs som kokk. Du lærer å tilberede mat på ulike serveringssteder. Kurset gjennomføres som klasseromsundervising på kveldstid. I tillegg får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 semester fra 22.500 kr
Drammen Drammen 2 semester fra 22.500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 semester fra 22.500 kr
Sandefjord Sandefjord 2 semester fra 22.500 kr
Tønsberg Tønsberg 2 semester fra 22.500 kr

Bransjeprogram for mat og drikke industrien

Vi tilbyr kurs i bransjeprogram for mat og drikke industrien - Arbeidsmiljøutdanningen grunnkurs kombinert virtuelt klasserom og nettkurs. Lovpålagt kurs for verneombud, ledere og arbeidsmiljøutvalget som skal bidra til at virksomheten jobber systematisk med HMS.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 40 timer

Bransjeprogram mat og drikkevareindustrien - personløfter ABC

Vi tilbyr kurs i bransjeprogram for mat og drikkevareindustrien - personløfter ABC. Målsettingen med opplæringen er at deltakeren tilegner seg tilstrekkelige kunnskaper om teoretisk og praktisk sikker bruk av personløfter, slik at ulykker ved oppstilling og bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 11 timer Gratis kr

Bransjeprogram yrkesnorsk servitør - intensiv

Vi tilbyr kurs i bransjeprogram yrkesnorsk servitør - intensiv. Kurset settes opp i virtuelt klasserom, det vil si at forelesningene foregår via opprettede klasserom i Teams, hvor hver enkelt deltaker logger seg på fra sin egen pc / Ipad for å følge undervisningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 60 timer Gratis kr

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg! Kurset er lagt opp til undervisning en kveld i uken frem til eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 23.09.2021 120 timer23.09.2021 23.600 kr
Drammen Drammen 26.05.2021 80 timer26.05.2021
Oslo Oslo 80 timer 0 kr

Fagbrev institusjonskokk

Vi tilbyr fagbrev som institusjonskokk. Har du lang, praktisk erfaring fra private eller offentlige institusjonskjøkken, men mangler formell kompetanse. Hvorfor ikke ta fagbrev som institusjonskokk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 80 timer 23.500 kr

Fagbrev kjøttskjærerfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i kjøttskjærerfaget - teori til fagprøven. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 80 timer 23.900 kr

Fagbrev kokkefaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i kokkefaget - teori til fagprøven. Med fagbrev i kokkefaget har du et håndfast bevis på at du kan tilberede mat for alle type mennesker og anledninger, i henhold til nasjonale og internasjonale tradisjoner og trender.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 20.09.2021 120 timer20.09.2021 23.600 kr
Østfold Østfold 120 timer 25.900 kr

Fagbrev servitørfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i servitørfaget. Har du lang praksis fra serveringssteder, hoteller, restauranter eller i lokaler hvor det arrangeres selskaper / banketter eller kurs og konferanser, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev som servitør være noe for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 120 timer 23.600 kr
Oslo Oslo 25.08.2021 (+2) 60 timer25.08.2021 (+2) Gratis kr
Skien Skien 80 timer 23.500 kr