Denne kategorien innholder alle slags kurs og opplæringstilbud innen næringsmiddelfag, eller med andre ord det som har med mat å gjøre. Fra alle typer kokkekurs til andre mer industrielle matkurs som baker, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, slakter osv. Livet er for kort for å spise dårlig mat. Ett matlagingskurs kan være fint både som gave eller teambuilding for din familie eller bedrift. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal skreddersy noe for deg der du bor.
Vi tilbyr kurs i bransjeprogram for mat og drikke industrien - Arbeidsmiljøutdanningen grunnkurs kombinert virtuelt klasserom og nettkurs. Lovpålagt kurs for verneombud, ledere og arbeidsmiljøutvalget som skal bidra til at virksomheten jobber systematisk med HMS.
Vi tilbyr kurs i bransjeprogram for mat og drikkevareindustrien - personløfter ABC. Målsettingen med opplæringen er at deltakeren tilegner seg tilstrekkelige kunnskaper om teoretisk og praktisk sikker bruk av personløfter, slik at ulykker ved oppstilling og bruk unngås.
Vi tilbyr fagbrev ernæringskokk som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg! Kurset er lagt opp til undervisning en kveld i uken frem til eksamen.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Målsettingen med kurset er at kursdeltakeren skal tilegne seg det teoretiske innen faget industriell matproduksjon. Dette kurset tilbys gratis med midler fra Bransjeprogrammet for mat- og drikkeindustrien.
Vi tilbyr fagbrev som institusjonskokk. Har du lang, praktisk erfaring fra private eller offentlige institusjonskjøkken, men mangler formell kompetanse. Hvorfor ikke ta fagbrev som institusjonskokk.
Vi tilbyr fagbrev institusjonskokk som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i kjøttskjærerfaget - teori til fagprøven. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i kokkefaget - teori til fagprøven. Har du noe praktisk erfaring innen restaurant og matfag, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev som fagoperatør i kokkefaget være noe for deg!
Vi tilbyr fagbrev i kokkefaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i kokkefaget VG3 - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i mat og drikkeindustrien, teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Kurset settes opp i virtuelt klasserom, det vil si at forelesningene foregår via opprettede klasserom i Teams, hvor hver enkelt deltaker logger seg på fra sin egen PC for å følge undervisningen.
Vi tilbyr fagbrev i servitørfaget - teori til fagprøven. Opplæringen gis ved tradisjonell klasseromsundervisning, men kan også følges over nett for dem som av forskjellige årsaker ikke kan møte til fysisk undervisning.
Vi tilbyr fagbrev i servitørfaget som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr introduksjonskurs kjøkken og kantine som virtuelt klasserom. Dette kurset er for deg som ønsker å jobbe som assistent i kjøkken og kantine. Her lærer du det grunnleggende om å jobbe på kjøkken og i kantine. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset.
Vi tilbyr introduksjonskurs i kjøkkenassistent som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg en introduksjon til det å jobbe på kjøkken / kantine. Du får innsikt i ulike deler av det å jobbe med gode og sikre måltidsopplevelser hos brukeren og kjennskap til lover og regler for sektoren.
Vi tilbyr norskkurs for kokkefaget som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Ett yrkesrettet kurs er et steg på veien videre.
Vi tilbyr språkkurs i yrkesnorsk for servitører som virtuelt klasserom. Kurset gir deltakeren en innføring i lover- og regler og generelt arbeidsrelaterte oppgaver innenfor sin bransje. Målet med opplæringen er at du generelt skal bli bedre i norsk.
Vi tilbyr kurs i yrkesnorsk for kantinemedarbeider. Kurset retter seg mot kursdeltakere som skal tilegne seg språklige ferdigheter som aktivt støtter opp om den enkeltes forståelse av arbeidsoppgaver på arbeidsstedet.
Vi tilbyr kurs i yrkesnorsk for kantinemedarbeider som virtuelt klasserom. Kurset retter seg mot kursdeltakere som skal tilegne seg språklige ferdigheter som aktivt støtter opp om den enkeltes forståelse av arbeidsoppgaver på arbeidsstedet.
Vi tilbyr språkkurs i yrkesnorsk for kantinemedarbeider som virtuelt klasserom. Kurset gir deltakeren en innføring i lover- og regler og generelt arbeidsrelaterte oppgaver innenfor sin bransje. Yrkesnorsk er norskkurs som fokuserer på det språket og ordforrådet du trenger i akkurat ditt yrke.
Vi tilbyr kurs i yrkesnorsk for serveringsmedarbeider. Kurset retter seg mot kursdeltakere som skal tilegne seg språklige ferdigheter som aktivt støtter opp om den enkeltes forståelse av arbeidsoppgaver på arbeidsstedet.
Vi tilbyr kurs i yrkesnorsk for serveringsmedarbeider som virtuelt klasserom. Kurset retter seg mot kursdeltakere som skal tilegne seg språklige ferdigheter som aktivt støtter opp om den enkeltes forståelse av arbeidsoppgaver på arbeidsstedet.
Vi tilbyr språkkurs i yrkesnorsk for serveringsmedarbeider som virtuelt klasserom. Kurset gir deltakeren en innføring i lover- og regler og generelt arbeidsrelaterte oppgaver innenfor sin bransje.
Ta fagbrevkurset hos oss og bestå fagprøven som kokk! Undervisningsvideoene dekker all teorien du skal lære, disse kan du se så mange ganger du vil. Still spørsmål til faglærer på nettmøter.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som institusjonskokk. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat. Som institusjonskokk vil du ha hånd om det daglige arbeidet på kjøkkenet.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som institusjonskokk. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat. Som institusjonskokk vil du ha hånd om det daglige arbeidet på kjøkkenet.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som nettundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som servitør. Servitøren tar imot bestillinger, serverer mat og gjør sitt beste for at hver enkelt gjest skal trives. Som servitør skal du sørge for at hver enkelt gjest er fornøyd og får den servicen han eller hun forventer.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som servitør. Servitøren tar imot bestillinger, serverer mat og gjør sitt beste for at hver enkelt gjest skal trives. Som servitør skal du sørge for at hver enkelt gjest er fornøyd og får den servicen han eller hun forventer.
Har du sans for god mat og god drikke? Er du kreativ og nøyaktig? Har du interesse for kosthald og helse. Er nysgjerrig på smak og nye rettar? Då kan restaurant- og matfag vere noko for deg. Du kan gå 2 år på skule og deretter bli lærling.
Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.
Vi tilbyr kurs i fagbrevteorien i salgsfaget, salg, service og sikkerhet. Kursansvarlig er faglærer i dette og flere andre fagbrevteorier. Du vil få et kurs som vi forsøker å tilpasse din situasjon best mulig. Husk at fagbrevet ikke bare gir mer kunnskap men også rette til høyere lønn.
Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.