Grafiske fag

I denne kategorien finner du kurs og opplæring innen grafiske fag. I tillegg til det tradisjonelle grafikerfaget vil du også finne kurs i bokbinderi og boktrykking. Ta kontakt med oss hvis du trenger assistanse.

Introduksjon til boktrykk - Introduction to Letterpress Printing

Dette kurset gir deg en introduksjon til letterpress og du vil lære å sette tekst med løse blybokstaver, lage et bilde med linosnitt, samt utforme og trykke en ett-arks bok. Språk: Norsk og Engelsk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Halden Halden 2 dager 3000 kr

Adobe InDesign innføring

Det aller meste av de trykksakene vi ser rundt oss er utviklet i InDesign, som er det standardprogrammet for produksjon av annonser, brosjyrer, magasiner, plakater, DM, rapporter og bøker. Uansett hva du skal bruke InDesign til passer dette kurset for deg både til print, trykk og digitale medier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 6.900 eks mva kr

Fagskole - Illustrasjon

Vi tilbyr fagskolestudie i Illustrasjon. På fagskolens utdanning i Illustrasjon lærer du å tolke ulike typer budskap og lage bilder som forklarer, dramatiserer eller promoterer noe for en oppdragsgiver. Hos oss lærer profesjonelle illustratører deg sine arbeidsmetoder og illustrasjonsteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 53.000 pr semester kr