IGM er et ledende kompetansesenter innenfor digitale medier og grafisk design.

IGM har Norges beste og mest omfattende kurstilbud innen Adobe programmer.

Vi har universitetsstudier og høgskolestudier på deltid innen Interaksjonsdesign og brukervennlighet, WEBproduksjon, Grafisk design, Prosjektledelse og Macdesign.

Våre studium er godkjent av NTNU.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>

Adobe After Effects

Vi tilbyr innføringskurs i Adobe After Effects. After Effects er en program hvor du kan lage motion graphics og visuelle effekter. Du vil lage annonsekampanjer eller informasjonstavle med animasjon til skjerm eller intro til film.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 05.11.2020 2 dager05.11.2020 8.200 kr  

Adobe Creative designer, InDesign, Photoshop og Illustrator

Kurs i InDesign, Photoshop og Illustrator. Kurset er for deg som ønsker en komplett opplæring i produksjon av trykksaker og som skal designe til web. Adobe Creative Designer er det perfekte valget til dette.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 15 dager 32.000 kr  
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 15 dager 32.000 kr  

Adobe Premiere Rush - Webinar

Vi tilbyr kurs i Adobe Premiere Rush - Webinar Skal du jobbe med et enkelt og kraftig redigeringsprogram for video, så bruk Adobe Premier Rush.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 1.900 kr  

Adobe Spark - Webinar

Vi tilbyr kurs i Adobe Spark - Webinar Lær å lage videoannonser for nettbutikker med Adobe Spark. Med Adobe Spark kan du enkelt lage grafikk for sosiale medier, websider og korte videoer. Spark er en del av Adobe Creative Cloud-plan.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 1.900 kr  

Adobe Spark videokurs

Videoannonser for nettbutikker med Adobe Spark. Med Adobe Spark kan du enkelt lage grafikk for sosiale medier, websider og korte videoer. Spark er en del av Adobe Creative Cloud-plan.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 3900 kr  

Apple Final Cut Pro X

Vi tilbyr kurs i Apple Final Cut Pro X. Final Cut brukes til videoproduksjon og web. Målet med kurset er at du skal lære hvordan du jobber med video i Final Cut Pro, få god oversikt over programmets muligheter. Du lærer deg å bruke filter, overganger, legge på lyd og tekst.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 2 dager 8.500 kr  

Content marketing - innholdsmarkedsføring

Vi tilbyr kurs i content marketing - innholdsmarkedsføring. Med Content Marketing, på norsk, innholdsmarkedsføring vil du skape digitalt innhold som har en verdi for brukerne.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 1 dag 3.500 kr  

Design Thinking

Skap verdifulle kundeopplevelser med Design Thinking. Kurset er en blanding av praktisk workshop og foredrag med fokus på kundeopplevelse og de enorme digitale mulighetene vi har i dag.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 16.11.2020 2 dager16.11.2020 8.500 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8   |  Neste side >>