IGM er et ledende kompetansesenter innenfor digitale medier og grafisk design.

IGM har Norges beste og mest omfattende kurstilbud innen Adobe programmer.

Vi har høgskolestudier på deltid innen Interaksjonsdesign og brukervennlighet, Digital markedsføring, digital rådgiver, digital journalistikk.

Våre studium er godkjent av Høgskulen i Volda.


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>

Adobe After Effects

Vi tilbyr innføringskurs i Adobe After Effects hvor vi gjennomgår det du trenger for å lære å animere med Adobe After Effects. After Effect er programmet hvor du kan lage “motion graphics” og visuelle effekter for annonser, film og skjermer med animasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 27.05.2024 2 dager27.05.2024 9.000 kr  

Adobe After Effects - videregående

Vi tilbyr kurs i Adobe After Effects på videregående nivå. After Effects er programmet hvor du kan lager animasjoner ”motion graphics” og visuelle effekter. Du vil lage annonsekampanjer eller informasjonstavle med animasjon til skjerm eller intro til film.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 2 dager 8.500 kr  

Adobe Animate

Vi tilbyr kurs i Adobe Animate. Lær deg Adobe Animate som er et intuitivt verktøy for design, animasjon og interaksjon for alle som jobber med digitale flater. Design interaktive animasjoner for spill, tv-serier og Internett.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 03.06.2024 2 dager03.06.2024 8.500 kr  

Adobe Animate - webinar

Vi tilbyr kurs i Adobe Animate som webinar. Lær deg Adobe Animate som er et intuitivt verktøy for design, animasjon og interaksjon for alle som jobber med digitale flater. Design interaktive animasjoner for spill, tv-serier og Internett.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 8.500 kr  

Adobe Creative designer, InDesign, Photoshop og Illustrator

Vi tilbyr kurs i Adobe Creative designer, InDesign, Photoshop og Illustrator. Dette Adobe-kurset er for deg som ønsker en komplett opplæring i produksjon av trykksaker og som skal designe til web.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 15 dager 32.000 kr  

Adobe Creative designer, InDesign, Photoshop, Illustrator webinar

Vi tilbyr kurs i Adobe Creative designer, InDesign, Photoshop og Illustrator som webinar. Dette Adobe-kurset er for deg som ønsker en komplett opplæring i produksjon av trykksaker og som skal designe til web.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15 dager 32.000 kr  

Adobe Spark

Vi tilbyr kurs om Adobe Spark. Lær å lage videoannonser med Adobe Spark. Med Adobe Spark kan du enkelt lage grafikk for sosiale medier, websider og korte videoer. Spark er en del av Adobe Creative Cloud-plan.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 1 dag 2.900 kr  

Adobe Spark - webinar

Vi tilbyr kurs om Adobe Spark som webinar. Lær å lage videoannonser med Adobe Spark. Med Adobe Spark kan du enkelt lage grafikk for sosiale medier, websider og korte videoer. Spark er en del av Adobe Creative Cloud-plan.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.900 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>