IGM er et ledende kompetansesenter innenfor digitale medier og grafisk design.

IGM har Norges beste og mest omfattende kurstilbud innen Adobe programmer.

Vi har høgskolestudier på deltid innen Interaksjonsdesign og brukervennlighet, Digital markedsføring, digital rådgiver, digital journalistikk.

Våre studium er godkjent av Høgskulen i Volda.


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>

Final Cut Pro kurs

Vi tilbyr kurs om Final Cut Pro. Final Cut brukes til videoproduksjon og web. Målet med kurset er at du skal lære hvordan du jobber med video i Final Cut Pro, få god oversikt over programmets muligheter. Du lærer deg å bruke filter, overganger, legge på lyd og tekst.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 2 dager 8.500 kr  

Final Cut Pro kurs - webinar

Vi tilbyr webinar om Final Cut Pro. Final Cut brukes til videoproduksjon og web. Målet med kurset er at du skal lære hvordan du jobber med video i Final Cut Pro, få god oversikt over programmets muligheter. Du lærer deg å bruke filter, overganger, legge på lyd og tekst.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 2 dager 8.500 kr  

Forretningsutvikling og Design Thinking

Vi tilbyr kurs om forretningsutvikling og Design Thinking, lær å lage knallgode kundeopplevelser. Verden er i endring. Det snakkes om den fjerde industrielle revolusjon og stadig flere ledere etterspør innovasjon og ny konkurransekraft. Men hva betyr det? Hvor skal vi begynne?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 2 kvelder 9.500 kr  

Forretningsutvikling og Design Thinking - webinar

Vi tilbyr webinar om forretningsutvikling og Design Thinking, lær å lage knallgode kundeopplevelser. Verden er i endring. Det snakkes om den fjerde industrielle revolusjon og stadig flere ledere etterspør innovasjon og ny konkurransekraft. Men hva betyr det? Hvor skal vi begynne?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 kvelder 9.500 kr  

Fra skisse til skjerm - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om fra skisse til skjerm for bedrifter - lær deg å illustrere på iPad og tegnebrett. Dette er kurset for deg som vil gjøre blyantstreker om til digitale illustrasjoner. Kurset lærer deg å benytte håndtegning på iPad eller tegnebrett som jobbes ut i Illustrator og Photoshop.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Google Ads

Vi tilbyr kurs om Google Ads . Lær deg hvordan du effektivt bruker Google Ads for å få flere kunder på nett og hvordan ditt firma kan vokse. Vi starter med det grunnleggende og gir deg en solid innføring i hvordan Google Ads er bygget opp og hvordan det fungerer.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 1 dag 5,500 kr  

Google Ads - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om Google Ads for bedrifter. Lær deg hvordan du effektivt bruker Google Ads for å få flere kunder på nett og hvordan ditt firma kan vokse. Vi starter med det grunnleggende og gir deg en solid innføring i hvordan Google Ads er bygget opp og hvordan det fungerer.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Google Analytics

Vi tilbyr kurs om Google Analytics. Google Analytics er et gratis analyseverktøy for å kartlegge trafikken på nettsidene. Du skal kunne kartlegge hvilke saker som leses, hva brukerne gjør på nettsiden dine, hvor de kommer fra og hvor de går videre.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 1 dag 3.700 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>