IGM er et ledende kompetansesenter innenfor digitale medier og grafisk design.

IGM har Norges beste og mest omfattende kurstilbud innen Adobe programmer.

Vi har høgskolestudier på deltid innen Interaksjonsdesign og brukervennlighet, Digital markedsføring, digital rådgiver, digital journalistikk.

Våre studium er godkjent av Høgskulen i Volda.


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>

Illustrator videregående

Vi tilbyr kurs i Adobe Illustrator på videregående nivå. Lær deg alle skjulte funksjoner og slipp løs kreativiteten. Vi jobber med mange eksempler og du kan gjerne også jobbe med ditt eget materiell. Kurset er som workshop, så her er det mye å lære.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 2 dager 8.500 kr  

Illustrator videregående - webinar

Vi tilbyr kurs i Adobe Illustrator på videregående nivå som webinar. Lær deg alle skjulte funksjoner og slipp løs kreativiteten. Vi jobber med mange eksempler og du kan gjerne også jobbe med ditt eget materiell. Kurset er som workshop, så her er det mye å lære.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 6.500 kr  

InDesign grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i InDesign. Vil du lære å lage annonser, brosjyrer og plakater i Adobe InDesign? Enten du jobber i en markedsavdeling, grafisk bedrift, avis eller magasin, er dette det profesjonelle programmet du bruker til jobben.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 17.06.2024 3 dager17.06.2024 8.900 kr  

InDesign grunnkurs - webinar

Vi tilbyr grunnkurs i InDesign som webinar. Vil du lære å lage annonser, brosjyrer og plakater i Adobe InDesign? Enten du jobber i en markedsavdeling, grafisk bedrift, avis eller magasin, er dette det profesjonelle programmet du bruker til jobben.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 8.900 kr  

InDesign tilrettelagt for Oslo kommune sine maler

Vi tilbyr kurs om InDesign tilrettelagt for Oslo kommune sine maler. InDesign er programmet for deg som skal lage materiell til Infoskjermer, rapporter, annonser, brosjyrer, plakater og diplomer. Vi jobber i dette kurset med de forskjellige InDesign-malene som er laget for Oslo kommune.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 8.500 kr  

InDesign videregående

Vi tilbyr kurs i InDesign på videregående nivå. Vil du jobbe enklere og mer effektivt i InDesign? På dette kurset vil du lære å lage gode, avanserte og tidsbesparende maler for sider, tekst og objekter, samt gjenbruk via biblioteker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 2 dager 8.500 kr  

InDesign videregående - webinar

Vi tilbyr kurs i InDesign på videregående nivå som webinar. Vil du jobbe enklere og mer effektivt i InDesign? På dette kurset vil du lære å lage gode, avanserte og tidsbesparende maler for sider, tekst og objekter, samt gjenbruk via biblioteker.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 8.500 kr  

Infografikk Illustrator

Vi tilbyr kurs i Infografikk Illustrator. Lær å lage infografikk, enkle, stilige illustrasjoner for å illustrere et budskap, som for eksempel statstikk, eller dra ut viktige poeng fra lengre tekster slik at innholdet blir mer engasjerende og lesevennlig.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Epicenter Oslo, Epicenter 1 dag 3.500 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>