Kurs i bakerfaget

Bakerfaget har tilknytning til konditoryrket, dvs at bakeren ufører både bakerarbeid og enkle konditorarbeider. Arbeidet går ut på å lage deiger og bake ut til brød, loff, rundstykker, wienerbrød m.m., samt lage kremer og glasurer. Bakeren må ha inngående kjennskap til lagring av råvarer, hva som kan forringe kvaliteten på råvarer og hvordan behandle halvfabrikata. I tillegg skal bakeren kunne bruke en rekke type maskiner og rengjøring av disse. Bakeren må ha kunnskap om riktig ernæring, forkjellige typer produksjonsformer, hva som faktisk skjer under bakeprosessen og hygiene.

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Fagbrev bakerfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs til fagbrev i bakerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.08.2024 (+1) 100 timer (3 - 7 måneder)14.08.2024 (+1) 23.900 kr

Yrkesnorsk baker- og konditorfaget - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for baker- og konditorfaget som virtuelt klasserom. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk generelt, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje. Samtidig vil du få bedre innsikt i arbeidskulturen for ditt fag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 48 timer / 3 måneder 5.995 kr