Fagbrev kokk

Kokken tilbereder varm og kald mat på serveringssteder som restauranter, cruiseskip, hoteller, kantiner, catering-bedrifter m.m. Kokken skal kunne beherske forskjellige matlagings-teknikker fra inn- og utland og kunne behandle råvarene som benyttes i matlagingen. Arbeidet omfatter å planlegge, forberede og lage hele menyer samtidig som kokken også har overoppsynet med alt som skjer på kjøkkenet.

Her finner du nettbaserte Fagbrev kokk

Restaurant – og matfag

Vi har eit kreativt læringsmiljø med høgt fagleg fokus og god trivsel. Her kan du finne ditt framtidsyrke med fagleg styrke. Når du vel utdanningsprogrammet restaurant- og matfag får du ei allsidig utdanning som kan brukast over heile verda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sogndal Sogndal

Fagbrev - Institusjonskokk intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som institusjonskokk. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Drammen Drammen 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Sandefjord Sandefjord 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Tønsberg Tønsberg 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr

Fagbrev - Institusjonskokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som institusjonskokk som nettundervisning. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr

Fagbrev - kokk intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som kokk. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Drammen Drammen 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Sandefjord Sandefjord 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr
Tønsberg Tønsberg 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr

Fagbrev - kokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som kokk som nettundervisning. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 25.08.2020 1 semester25.08.2020 15.900 kr

Fagbrev servitør intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som servitør. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 26.08.2020 1 semester26.08.2020 15.900 kr
Drammen Drammen 26.08.2020 1 semester26.08.2020 15.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 26.08.2020 1 semester26.08.2020 15.900 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 26.08.2020 1 semester26.08.2020 15.900 kr
Sandefjord Sandefjord 26.08.2020 1 semester26.08.2020 15.900 kr
Tønsberg Tønsberg 26.08.2020 1 semester26.08.2020 15.900 kr

Fagbrev servitør intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som servitør som nettundervisning. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 26.08.2020 1 semester26.08.2020 15.900 kr

Grunnkurs servitør - nettundervisning

Vi tilbyr grunnkurs servitør som nettkurs. Kurset tar utgangspunkt i læreplanen for servitørfaget, med fokus på utvalgte temaer og kompetansemål som er nødvendig for grunnleggende kunnskap i faget. Praktisk tilnærming til fagstoffet med diskusjoner, individuell oppgaveløsing og praktiske øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker 6.900 kr

Institusjonskokk

Vi tilbyr kurs i institusjonskokk. Institusjonskokker lager mat ved kantiner og institusjoner som sykehus, eldresentre og fengsler. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 semester 22.500 kr
Drammen Drammen 2 semester 22.500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 semester 22.500 kr
Porsgrunn / Brevik Porsgrunn / Brevik 2 semester 22.500 kr
Sandefjord Sandefjord 2 semester 22.500 kr

Kokk

Vi tilbyr kurs som kokk. Du lærer å tilberede mat på ulike serveringssteder. Kurset gjennomføres som klasseromsundervising på kveldstid. I tillegg får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 semester 22.500 kr
Drammen Drammen 2 semester 22.500 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 semester 22.500 kr
Sandefjord Sandefjord 2 semester 22.500 kr
Tønsberg Tønsberg 2 semester 22.500 kr

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Verdiskapning i lokalmat

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg! Kurset er lagt opp til undervisning en kveld i uken frem til eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 108 timer 22.500 kr
Skien Skien 120 timer 24.900 kr

Fagbrev kokk og servitørfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i kokk- og servitørfaget. Formålet med opplæringen er å forberede deg til den teoretiske eksamen som er ett av tre krav for å få fagbrev. Gjennom tett dialog og oppfølging med lærer, skal du som deltar få den kunnskapen du trenger for å bestå den teoretiske eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 108 timer 22.500 kr
Østfold Østfold 20.04.2020 120 timer20.04.2020 25.900 kr

Fagbrev kokkefaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i kokkefaget teori til fagprøven. Med fagbrev i kokkefaget har du et håndfast bevis på at du kan tilberede mat for alle type mennesker og anledninger, i henhold til nasjonale og internasjonale tradisjoner og trender.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 108 timer 22.500 kr
Østfold Østfold 20.04.2020 120 timer20.04.2020 25.900 kr

Perfeksjoneringskurs for kokkefagbrev

Vi tilbyr nå et perfeksjoneringskurs for deg som ønsker å ta kokkefagprøven. Dette kurset gir deg ikke et fagbrev, men kurset vil gi deg en god mulighet til å bestå en fagprøve. Kurset avsluttes med realistisk prøve, som gjennomføres og evalueres på samme måte som en ekte kokkefagprøve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10 kursdager over 5 uker 12.000 kr

Fagbrev kokk- og servitørfag

Vi tilbyr fagbrev kokk- og servitørfag. Programområdet for kokk- og servitørfag skal bidra til utvikling av kompetanse innen tilberedning, anretning og servering av måltider til gjester på ulike spisesteder og til brukere i ulike institusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund