Kokken tilbereder varm og kald mat på serveringssteder som restauranter, cruiseskip, hoteller, kantiner, catering-bedrifter m.m. Kokken skal kunne beherske forskjellige matlagings-teknikker fra inn- og utland og kunne behandle råvarene som benyttes i matlagingen. Arbeidet omfatter å planlegge, forberede og lage hele menyer samtidig som kokken også har overoppsynet med alt som skjer på kjøkkenet.
Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.
Vi tilbyr fagbrev ernæringskokk som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Målsettingen med kurset er at kursdeltakeren skal tilegne seg det teoretiske innen faget industriell matproduksjon. Dette kurset tilbys gratis med midler fra Bransjeprogrammet for mat- og drikkeindustrien.
Vi tilbyr fagbrev institusjonskokk som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i kokkefaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i kokkefaget VG3 - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i mat og drikkeindustrien, teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Kurset settes opp i virtuelt klasserom, det vil si at forelesningene foregår via opprettede klasserom i Teams, hvor hver enkelt deltaker logger seg på fra sin egen PC for å følge undervisningen.
Vi tilbyr fagbrev i servitørfaget som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr introduksjonskurs kjøkken og kantine som virtuelt klasserom. Dette kurset kan du melde deg på uansett hvor i landet du bor! Kurset går i virtuelt, og du trenger en pc med lyd og kamera, og et stabilt internett for å følge undervisningen.
Vi tilbyr introduksjonskurs i kjøkkenassistent som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg en introduksjon til det å jobbe på kjøkken / kantine. Du får innsikt i ulike deler av det å jobbe med gode og sikre måltidsopplevelser hos brukeren og kjennskap til lover og regler for sektoren.
Vi tilbyr norskkurs for kokkefaget som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Ett yrkesrettet kurs er et steg på veien videre.
Vi tilbyr språkkurs i yrkesnorsk for servitører som virtuelt klasserom. Kurset gir deltakeren en innføring i lover- og regler og generelt arbeidsrelaterte oppgaver innenfor sin bransje. Målet med opplæringen er at du generelt skal bli bedre i norsk.
Vi tilbyr kurs i yrkesnorsk for kantinemedarbeider som virtuelt klasserom. Kurset retter seg mot kursdeltakere som skal tilegne seg språklige ferdigheter som aktivt støtter opp om den enkeltes forståelse av arbeidsoppgaver på arbeidsstedet.
Vi tilbyr språkkurs i yrkesnorsk for kantinemedarbeider som virtuelt klasserom. Kurset gir deltakeren en innføring i lover- og regler og generelt arbeidsrelaterte oppgaver innenfor sin bransje. Yrkesnorsk er norskkurs som fokuserer på det språket og ordforrådet du trenger i akkurat ditt yrke.
Vi tilbyr kurs i yrkesnorsk for serveringsmedarbeider som virtuelt klasserom. Kurset retter seg mot kursdeltakere som skal tilegne seg språklige ferdigheter som aktivt støtter opp om den enkeltes forståelse av arbeidsoppgaver på arbeidsstedet.
Vi tilbyr språkkurs i yrkesnorsk for serveringsmedarbeider som virtuelt klasserom. Kurset gir deltakeren en innføring i lover- og regler og generelt arbeidsrelaterte oppgaver innenfor sin bransje.
Vi tilbyr intensivkurs i fagbrev ernæringskokk som nettstudie. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som nettundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.
Ta fagbrevkurset hos oss og bestå fagprøven som kokk! Undervisningsvideoene dekker all teorien du skal lære, disse kan du se så mange ganger du vil. Still spørsmål til faglærer på nettmøter.