Fagbrev kokk i Nettkurs og nettstudier

Kokken tilbereder varm og kald mat på serveringssteder som restauranter, cruiseskip, hoteller, kantiner, catering-bedrifter m.m. Kokken skal kunne beherske forskjellige matlagings-teknikker fra inn- og utland og kunne behandle råvarene som benyttes i matlagingen. Arbeidet omfatter å planlegge, forberede og lage hele menyer samtidig som kokken også har overoppsynet med alt som skjer på kjøkkenet.

Institusjonskokk intensivkurs, fagbrev - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs til fagbrev som institusjonskokk. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 15.900 kr

Kokk intensivkurs, fagbrev - nettkurs

Vi tilbyr intensivkurs til kokk som nettkurs. Du lærer å tilberede mat på ulike serveringssteder. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 15.900 kr

Servitør intensivkurs fagbrev - nettkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som servitør som nettkurs. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 15.900 kr