Fagbrev kokk i Sogn og Fjordane

Kokken tilbereder varm og kald mat på serveringssteder som restauranter, cruiseskip, hoteller, kantiner, catering-bedrifter m.m. Kokken skal kunne beherske forskjellige matlagings-teknikker fra inn- og utland og kunne behandle råvarene som benyttes i matlagingen. Arbeidet omfatter å planlegge, forberede og lage hele menyer samtidig som kokken også har overoppsynet med alt som skjer på kjøkkenet.

Restaurant – og matfag

Vi har eit kreativt læringsmiljø med høgt fagleg fokus og god trivsel. Her kan du finne ditt framtidsyrke med fagleg styrke. Når du vel utdanningsprogrammet restaurant- og matfag får du ei allsidig utdanning som kan brukast over heile verda.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sogndal Sogndal

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven virtuelt

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg! Kurset er lagt opp til undervisning en kveld i uken frem til eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17.01.2022 80 timer17.01.2022

Fagbrev mat og drikkeindustrien, teori til fagprøven - virtuelt

Vi tilbyr fagbrev i mat og drikkeindustrien, teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Kurset settes opp i virtuelt klasserom, det vil si at forelesningene foregår via opprettede klasserom i Teams, hvor hver enkelt deltaker logger seg på fra sin egen PC for å følge undervisningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer

Introduksjonskurs kjøkken og kantine - virtuelt klasserom

Vi tilbyr introduksjonskurs i kjøkken og kantine som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg en introduksjon til det å jobbe på kjøkken / kantine. Du får innsikt i ulike deler av det å jobbe med gode og sikre måltidsopplevelser hos brukeren og kjennskap til lover og regler for sektoren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18.01.2022 (+1) 40 timer18.01.2022 (+1) 6.990 kr
Nettkurs / nettstudie 20.04.2022 40 timer 20.04.2022 6.990 kr

Introduksjonskurs kjøkkenassistent - virtuelt klasserom

Vi tilbyr introduksjonskurs i kjøkkenassistent som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg en introduksjon til det å jobbe på kjøkken / kantine. Du får innsikt i ulike deler av det å jobbe med gode og sikre måltidsopplevelser hos brukeren og kjennskap til lover og regler for sektoren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18.01.2022 (+1) 40 timer18.01.2022 (+1) 6.990 kr
Nettkurs / nettstudie 20.04.2022 40 timer 20.04.2022 6.990 kr

Fagbrev - kokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18.01.2022 (+1) 1 semester18.01.2022 (+1) 17.500 kr
Nettkurs / nettstudie 30.08.2022 1 semester 30.08.2022 17.500 kr

Fagbrev institusjonskokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som institusjonskokk. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat. Som institusjonskokk vil du ha hånd om det daglige arbeidet på kjøkkenet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18.01.2022 1 semester18.01.2022 17.500 kr

Fagbrev servitør intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som servitør. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.01.2022 1 semester19.01.2022 17.500 kr

Grunnkurs servitør - nettundervisning

Vi tilbyr grunnkurs servitør som nettkurs. Kurset tar utgangspunkt i læreplanen for servitørfaget, med fokus på utvalgte temaer og kompetansemål som er nødvendig for grunnleggende kunnskap i faget. Praktisk tilnærming til fagstoffet med diskusjoner, individuell oppgaveløsing og praktiske øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker à 3 timer 3 ganger i uken 6.900 kr

Matematikk 1PY for arbeidslivet i restaurant- og matfag - online

Vi tilbyr online-kurs i matematikk 1PY for arbeidslivet i bransjen for restaurant- og matfag. Underveisvurderingen skal bidra til å fremme læring og til å utvikle kompetanse i matematikk 1PY.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 uker

Kokk - nettstudier for fagbrev i kokkfaget

Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17900 kr

Fagbrevkurs kokkefaget - videoundervisning

Ta fagbrevkurset hos oss og bestå fagprøven som kokk! Undervisningsvideoene dekker all teorien du skal lære, disse kan du se så mange ganger du vil. Still spørsmål til faglærer på nettmøter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder fra kjøpsdato 19.400 kr