Fagbrev kokk i Møre og Romsdal

Kokken tilbereder varm og kald mat på serveringssteder som restauranter, cruiseskip, hoteller, kantiner, catering-bedrifter m.m. Kokken skal kunne beherske forskjellige matlagings-teknikker fra inn- og utland og kunne behandle råvarene som benyttes i matlagingen. Arbeidet omfatter å planlegge, forberede og lage hele menyer samtidig som kokken også har overoppsynet med alt som skjer på kjøkkenet.

Fagbrev kokk- og servitørfag

Vi tilbyr fagbrev kokk- og servitørfag. Programområdet for kokk- og servitørfag skal bidra til utvikling av kompetanse innen tilberedning, anretning og servering av måltider til gjester på ulike spisesteder og til brukere i ulike institusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund

Institusjonskokk intensivkurs, fagbrev - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs til fagbrev som institusjonskokk. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.01.2020 1 semester21.01.2020 15.900 kr

Kokk intensivkurs, fagbrev - nettkurs

Vi tilbyr intensivkurs til kokk som nettkurs. Du lærer å tilberede mat på ulike serveringssteder. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.01.2020 1 semester21.01.2020 15.900 kr

Servitør intensivkurs fagbrev - nettkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som servitør som nettkurs. Dette er et intensivt kurs som gjennomføres på halve tiden av vanlig fagbrevgjennomføring. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.01.2020 1 semester22.01.2020 15.900 kr