Kurs og studier i næringsmiddelfag

Denne kategorien innholder alle slags kurs og opplæringstilbud innen næringsmiddelfag, eller med andre ord det som har med mat å gjøre. Fra alle typer kokkekurs til andre mer industrielle matkurs som baker, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, slakter osv. Livet er for kort for å spise dårlig mat. Ett matlagingskurs kan være fint både som gave eller teambuilding for din familie eller bedrift. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal skreddersy noe for deg der du bor.

Fordypning grunnkurs vin - Online

Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 dager 13.900 kr

Restaurant – og matfag

Har du sans for god mat og god drikke? Er du kreativ og nøyaktig? Har du interesse for kosthald og helse. Er nysgjerrig på smak og nye rettar? Då kan restaurant- og matfag vere noko for deg. Du kan gå 2 år på skule og deretter bli lærling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sogndal Sogndal

Kokk - nettstudier for fagbrev i kokkfaget

Alle læremidler inngår i prisen. Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17900 kr

<< Forrige side  |  1 2   |