Blomsterdekoratørkurs

Blomsterdekoratørens oppgave er å benytte blomster og planter til utsmykning ved forskjellige anledninger som bryllup, begravelser, møtelokaler og kontorlandskap. Arbeidsoppgavene er å sette sammen blomster og planter til kranser, buketter, sammenplantinger, dekorasjoner og romdekorasjoner, samt veilede kunder i kjøp og stell av blomster. Blomsterdekoratøren jobber også med tørkede blomster.

Blomstdekoratør - Inspirasjonskurs med tema fagprøve og vurdering

Vi tilbyr kurs i blomstdekoratør - Inspirasjonskurs med tema fagprøve og vurdering. BLOK arrangerer ulike kurs etter behov hos egne medlemsbedrifter, og for fag og bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen

Blomsterdekoratør Grunnutdanning for voksne, deltid

Vi tilbyr blomsterdekoratør Vg2, komprimert kurs deltid. Kurset er beregnet på voksne som ønsker å starte utdanning fram mot fagbrev i blomsterdekoratørfaget eller unge som ønsker et alternativt løp til vanlig skole.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 år 70.000 kr
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 år 70.000 kr

Blomsterdekoratør kurs for fagansvarlige i bedriftene

Vi tilbyr kurs for fagansvarlige i bedriftene om kunnskapsløftet. BLOK arrangerer ulike kurs etter behov hos egne medlemsbedrifter, og for fag og bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen

Blomsterdekoratør kurs for instruktører

Vi tilbyr kurs for instruktører i bedrift, lærere eller prøvenemnder. BLOK arrangerer ulike kurs etter behov hos egne medlemsbedrifter, og for fag og bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen

Intensivkurs for praksiskandidater

Har du mange års erfaring i blomsterdekoratørfaget, men ingen formell utdanning, og ønsker et fagbrev? Da kan du ta fagbrev som praksiskandidat! Intensivkurset gir et godt innblikk i hva som kreves til en fagprøve og gjør deg godt forberedt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 3 uker 19.500 kr

Blomsterdekoratørutdanning - deltid

Vi tilbyr blomsterdekoratørutdanning på deltid. Blomsterdekoratøren lager blomsterprodukter til ulike arrangementer og begivenheter. Du jobber med levende botaniske materialer som varierer med sesong og årstider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 22.08.2022 Deltid over 2 år22.08.2022 48.000 kr

Etablering av blomstereng

Vi tilbyr kurs om etablering av blomstereng. Blomsterengen er vakker, fargerik, lettstelt og en oase for insekter. Vi trenger flere blomsterenger, både i offentlige og private grøntanlegg. På kurset vil du lære hva som skal til for å lykkes med etablering av blomstereng i grøntanlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 17.08.2022 1 dag17.08.2022 1.900 kr

Fagskolestudiet - Planteinstallasjoner i innerom

Fagskolestudiet planteinstallasjoner i innerom er en høyere yrkesfaglig utdanning for deg som ønsker en spisskompetanse på tropiske planter og hvordan de kan brukes for å skape trivsel og estetiske uttrykk i inne-rom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker Deltid over 2 år 13.200 kr

Hanakubari

Vi inviterer til kurs i Hanakubari. Hana betyr blomster og Kubari betyr teknikk. I denne type binderi er blomstenes karakter, personlighet og form veldig viktig. I Hanakubari brukes kun miljøvennlige teknikker og det skapes en estetisk sammenheng mellom underlag, teknikk og blomster.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 25.01.2022 2 dager25.01.2022 2.700 kr

Prøve på kurs i blomsterdekoratørfaget

Vi har gleden av å tilby et grunnleggende kurs slik at du kan prøve deg i blomsterdekoratørfaget. Her får du jobbe praktisk med plantematerialer og lære å lage buketter, dekorasjoner, arbeider til sørgehøytideligheter og arbeider til festligheter som f.eks. bryllup.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 25.01.2022 8 uker à 3 dager pr uke25.01.2022 14.500 kr

Stauder og sommerblomster i hager og anlegg

Vi inviterer til kurs i stauder og sommerblomster i hager og anlegg. Vi har både utdanning og kurs innen grønne design- og miljløfag. Hvordan tenke nytt og annerledes i større offentlige rom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 24.03.2022 1 dag24.03.2022 1.400 kr