Malerkurs

Maleren arbeider blant annet med å beskytte bygninger og stålkonstruksjoner, og dekorering av fasader og underlag. Arbeidsoppgavene inkluderer å vurdere ulike typer underlag og deretter foreta forbehandling, grunning, maling, lakkering, lasering og tapetsering av nybygg eller i forbindelse med reparasjon og vedlikehold av eldre bygninger. Arbeidet foregår som regel på en byggeplass, men også i private hjem. Maleren må være nøyaktig og bør ha et normalt fargesyn.

Fantasy course – digital / Fantasy kurs - digitalt

A private course for drawing fantasy (daytime and evening) – et privat kurs for å tegne fantasy (dag og kveld)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 200 kr

Fagdag - Linoljmaling og overflatebehandling

Vi tilbyr kurs fagdag i linoljmaling og overflatebehandling. Vi får en dag der det settes fokus på linoljemaling og overflatebehandling. Dette er gammelt tradisjonshåndverk som må holdes i hevd. Ansatte som arbeider med restaurering og maling/ overflatebehandling vil ha nytte av denne dagen

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.950 kr

Tradisjonelle malingsteknikker

Vi tilbyr kurs i tradisjonelle malingsteknikker. Dette er et kurs under TREseminaret -kurs med TRE som tema i 15 år!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Dovre Dovre 1 helg 4.450 kr

Vg 2 Overflatebehandling

Vi tilbyr kurs i Vg 2 Overflatebehandling. Å arbeide med tradisjonelle malingstyper, stilarter, både innendørs og utendørs maling. Lage egen maling ut ifra pigmenter, linolje og andre bindemiddel, limfarger, komposisjonsmaling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Dovre Dovre 1 år

Malerfaget - Svennebrev

Har du lang erfaring fra malerarbeid - hvorfor ikke ta svennebrev? Som faglært maler kan du arbeide i alle typer malebedrifter. Fordypningsområder er malerarbeid eller gulvarbeid. Opplæringen skal forberede og kvalifisere deltagerne teoretisk for å avlegge nødvendige eksamener innen malerfaget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 06.01.2020 80 timer06.01.2020 23.500 kr
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 15.10.2019 80 timer15.10.2019 21.500 kr
Skien Skien 80 timer 21.500 kr