Malerkurs

Maleren arbeider blant annet med å beskytte bygninger og stålkonstruksjoner, og dekorering av fasader og underlag. Arbeidsoppgavene inkluderer å vurdere ulike typer underlag og deretter foreta forbehandling, grunning, maling, lakkering, lasering og tapetsering av nybygg eller i forbindelse med reparasjon og vedlikehold av eldre bygninger. Arbeidet foregår som regel på en byggeplass, men også i private hjem. Maleren må være nøyaktig og bør ha et normalt fargesyn.

Fagbrev maler og overflateteknikk teori til fagprøven - virtuelt

Vi tilbyr fagbrev i maler og overflateteknikkfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer / 10 måneder 23.600 kr

Fagbrev malerfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i malerfaget som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 80 timer 21.500 kr
Hamar Hamar 80 timer 23.900 kr
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer / 5 måneder 23.900 kr
Trondheim Trondheim 80 timer / 7 måneder 23.900 kr

Industriell overflatebehandling Vg3 (kveld) - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs i industriell overflatebehandling Vg3 som virtuelt klasserom på kveldstid. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.02.2023 120 timer / 9 måneder20.02.2023 Gratis kr

Industrimalerfaget Vg3 (kveld) - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs i industrimalerfaget Vg3 som virtuelt klasserom på kveldstid. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.02.2023 120 timer / 9 måneder21.02.2023 Gratis kr

Juleverksted på Grønlia gård

Hva er vel hyggeligere enn å få et julekort i posten fra slekt, venner og bekjente? Jo, et julekort som er hjemmelaget. Hansjörg ønsker å invitere både voksne og barn til et lite juleverksted, hvor man kan lage sine egne julekort i hyggelige omgivelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 2 dager Fra 690 kr

Affirmative Art - fremtidsrommet på Sjøholmen

Vi tilbyr kurs i Affirmative Art sammen med kunstner Eirik Jarl Trondsen. Akkurat nå er det viktig å snakke om og visualisere fremtidsdrømmer. Fremtiden ser ikke lenger slik ut som den gjorde for et år siden. Det er akkurat nå vi trenger håp og nye fremtidsvisjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 timer

Linoljemaling og overflatebehandling

Vi tilbyr kurs om linoljemaling og overflatebehandling. Kurset setter fokus på linoljemaling og overflatebehandling, dette er gammelt tradisjonshåndverk som må holdes i hevd. Ansatte som arbeider med restaurering og maling / overflatebehandling vil ha nytte av denne dagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.550 kr

Malekurs - Online

Dette kurset er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, så lenge du har internett tilgang. Du kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie består av 5 videoer - tilgang i 1 å... Fra 1.495 kr

Vg2 Overflateteknikk

Vi tilbyr kurs i Vg2 overflateteknikk. Du lærer å lage flere typer overflatebehandling fra grunnen av, som linoljemaling, beis, lakk, komposisjonsmaling, lasur, limfarge, egg tempera, oljemaling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Dovre Dovre 1 år