Malerkurs

Maleren arbeider blant annet med å beskytte bygninger og stålkonstruksjoner, og dekorering av fasader og underlag. Arbeidsoppgavene inkluderer å vurdere ulike typer underlag og deretter foreta forbehandling, grunning, maling, lakkering, lasering og tapetsering av nybygg eller i forbindelse med reparasjon og vedlikehold av eldre bygninger. Arbeidet foregår som regel på en byggeplass, men også i private hjem. Maleren må være nøyaktig og bør ha et normalt fargesyn.

Malekurs - Online

Dette kurset er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, så lenge du har internett tilgang. Du kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie består av 5 videoer - tilgang i 1 å... Fra 1.495 kr

Linoljemaling og overflatebehandling

Vi tilbyr kurs om linoljemaling og overflatebehandling. Kurset setter fokus på linoljemaling og overflatebehandling, dette er gammelt tradisjonshåndverk som må holdes i hevd. Ansatte som arbeider med restaurering og maling / overflatebehandling vil ha nytte av denne dagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.550 kr

Kunst kurs for din bedrift

Jeg tilbyr kunst kurs for din bedrift. Jeg kaller det ikke malekurs men kunstkurs, grunnen til det er at jeg ikke bare holder malekurs, men også tegne-, grafikk-, artbook-, og mye mye mer kurs. Lurer du på kurs, send meg en melding jeg svarer innen en dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Kunst kurs for utdrikningslag eller jubileumsfest

Jeg tilbyr kunst kurs for utdrikningslag eller jubileumsfest. Jeg kaller det ikke malekurs men kunstkurs, grunnen til det er at jeg ikke bare holder malekurs, men også tegne-, grafikk-, artbook-, og mye mye mer kurs. Lurer du på kurs, send meg en melding jeg svarer innen en dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Kunst kurs for venner og familie

Jeg tilbyr kunst kurs for venner og familie. Jeg kaller det ikke malekurs men kunstkurs, grunnen til det er at jeg ikke bare holder malekurs, men også tegne-, grafikk-, artbook-, og mye mye mer kurs. Lurer du på kurs, send meg en melding jeg svarer innen en dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Fagbrev malerfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i malerfaget. Har du lang erfaring fra malerarbeid? Hvorfor ikke ta svennebrev? Malerfaget er en komprimert utdanning spesielt tilpasset voksne. Opplæringen bygger på læreplanene for Vg 1 Bygg- og anleggsteknikk, Vg 2 Overflateteknikk og Vg3 Malerfaget (hovedområde).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 80 timer 21.500 kr
Hamar Hamar 80 timer 23.900 kr
Skien Skien 80 timer 21.500 kr

Fagbrev malerfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i malerfaget. Har du lang erfaring fra malerarbeid. Hvorfor ikke ta svennebrev. Malerfaget er en komprimert utdanning spesielt tilpasset voksne. Opplæringen bygger på læreplanene for Vg 1 Bygg- og anleggsteknikk, Vg 2 Overflateteknikk og Vg3 Malerfaget (hovedområde).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 80 timer 23.900 kr

Affirmative Art på Sjøholmen

Vi tilbyr kurs i Affirmative Art sammen med kunstner Eirik Jarl Trondsen som veileder og tegne dine drømmer - din fremtid. Gjennom vel testet teknikk får du redskaper til å definere en ny fremtid og oppnå den.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag

Fantasy course – digital / Fantasy kurs - digitalt

A private course for drawing fantasy (daytime and evening) – et privat kurs for å tegne fantasy (dag og kveld)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 300 kr

Tradisjonelle malingsteknikker

Vi tilbyr kurs om tradisjonelle malingsteknikker. Kurset tek for seg tradisjonelle malingar og bruksområde. Du får mellom annea innføring i å lage din eigen linoljemaling og komposisjonsmaling, vasking og riving av pigmente er også ein del av det du vil lære om på dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Dovre Dovre 1 helg 4.550 kr

Vg2 Overflateteknikk

Vi tilbyr kurs i Vg2 Overflateteknikk. Du lærer å arbeide med tradisjonelle malingstyper, stilarter, både innendørs og utendørs maling. Lage egen maling ut ifra pigmenter, linolje og andre bindemiddel, limfarger, komposisjonsmaling. Fargelære, stilhistorie, dekorasjonsmaling m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Dovre Dovre 1 år