Malerkurs i Akershus

Maleren arbeider blant annet med å beskytte bygninger og stålkonstruksjoner, og dekorering av fasader og underlag. Arbeidsoppgavene inkluderer å vurdere ulike typer underlag og deretter foreta forbehandling, grunning, maling, lakkering, lasering og tapetsering av nybygg eller i forbindelse med reparasjon og vedlikehold av eldre bygninger. Arbeidet foregår som regel på en byggeplass, men også i private hjem. Maleren må være nøyaktig og bør ha et normalt fargesyn.

Affirmative Art - fremtidsrommet på Sjøholmen

Vi tilbyr kurs i Affirmative Art sammen med kunstner Eirik Jarl Trondsen. Akkurat nå er det viktig å snakke om og visualisere fremtidsdrømmer. Fremtiden ser ikke lenger slik ut som den gjorde for et år siden. Det er akkurat nå vi trenger håp og nye fremtidsvisjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 timer

Fagbrev maler og overflateteknikk teori til fagprøven - virtuelt

Vi tilbyr fagbrev i maler og overflateteknikkfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer / 10 måneder 23.600 kr

Fagbrev malerfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i malerfaget som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 25.09.2023 120 timer / 9 måneder25.09.2023 Gratis kr

Industriell overflatebehandling Vg3 (kveld) - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs i industriell overflatebehandling Vg3 som virtuelt klasserom på kveldstid. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 120 timer / 9 måneder Gratis kr

Industrimalerfaget teorikurs til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs i industrimalerfaget teorikurs til fagprøven som virtuelt klasserom på kveldstid. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28.09.2023 120 timer / 9 måneder28.09.2023 Gratis kr

Malekurs - Online

Dette kurset er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, så lenge du har internett tilgang. Du kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie består av 5 videoer - tilgang i 1 å... Fra 1.495 kr