Viner med klar adresse - bedrifter og større grupperKursarrangør: In Vino Veritas Vinkurs
Sted: Hele landet, I din bedrift, hjemme hos deg eller annet egnet sted
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Dagtid og kveldstid Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 1/2 time
Pris: fra 395 pr person

Vinkurset Viner med klar adresse viser deg vinene med en klar signatur og adresse som lages: viner som forteller noe om hvor de kommer fra og som gjør på en overbevisende måte.

Innhold:
De lages av mennesker som har stor interesse og glede av å lage slike produkter, og som legger ned mye hardt arbeid i sine viner. Viner med adresse er etter vårt skjønn viktig i et globalisert vinmarked, og det er slike viner som gir de varige og sterke vinopplevelsene. Heldigvis finnes fortsatt slike viner i de fleste prisklassene. Vi har identifisert noen av dem og lærer deg hvordan du kan "smake" adressen i vinene.

Vin generelt er et markedsstyrt og et globalt produkt der markedskreftene og klimaet har bidratt til at viner fra hele verden blir mer og mer like. Ser man 30 år tilbake var forskjellene på land og verdensdeler tydeligere, nesten uansett hvilket prisnivå man befant seg i - slik er det ikke i dag. I dag er det lett å finne viner fra Bulgaria, Spania, Tyskland og Italia som kan forveksles med viner fra langt varmere kontinenter som Sør-Afrika, Australia og Sør-Amerika.

Årsakene er forskjellige: ekstremt varme somre i Europa de senere årene som følge av klimaendring er en: høsting av druer på et mer modent stadium med derav høyere sukkerinnhold, mer alkohol og lavere syre en annen. Uansett er konsekvensene at viner fra ulike land og verdensdeler i dag smaker mer likt enn tidligere. Unntakene finnes heldigvis ennå, vi kaller det den vinofile verden!

Vinkursene arrangeres på bestilling for større og mindre grupper og utføres i bedriftens lokaler, private hjem eller andre steder hvor det er mulig å formidle ekte vinglede! Passer for alle og tilpasses til hvert enkelt oppdrag. Vinkurset pris er basert på et antall på 20 personer. Er man er færre justeres prisen opp til minimumpris til valgt kurstype basis / medium / premium. Smakingen består av en tilmålt mengde vin 1 fl/10 pax. Forbruk utover det belastes faktura.

Målgruppe for kurset

Bedrifter og større grupper

Kursmateriell

Kurset inkluderer:
• 4 viner til vinkurset
• 4 gl / person Riedel Glassleie
• 1 ½ time varighet / etter avtale
• ABC Basis vinkompendium
• Smakeark
• Aromahjulet norsk utgave

Uttalelser

Lærlingekompaniet Øst
In Vino Veritas er tilknyttet oss som ressurs ovenfor våre lærlinger i servitør og kokkefaget. Med god pedagogisk formidlingsevne er tilbakemeldingene meget gode.
- Elisabeth Bonnevie, daglig leder

Jæren Vinklubb
Takk for et meget lærerikt, og bra gjennomført foredrag, med mange spennende smaker. Kommentarene fra medlemmene var entydig, at dette var bra, og meget spennende. Vi vil helt sikkert komme tilbake med ny forespørsel, om et nytt foredrag / kurs, i framtiden.
- Egil Rune Lerbrekk

Vis flere tilsvarende kurs: