Boblende middag



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen, 2 etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Oppmøte: 16:45
Pris: 1.950
Neste kurs: 07.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.

Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin.
Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
• Gjennomgang fra vår vinkyndige servitør.
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter.

Etter kurset har du lært:
• Produksjonsprosess på musserende vin.
• Musserende vins egenskaper i kombinasjon med mat.
• Retter som er enkle å lage til musserende vin

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Kursmateriell:
Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca. 4 timer)
• 4 glass musserende vin og en lett middag
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.