Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.
Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin.
Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
• Gjennomgang fra vår vinkyndige servitør.
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Dere er med på tilberedelsen og ferdigstilling av retter.
Etter kurset har du lært:
• Produksjonsprosess på musserende vin.
• Musserende vins egenskaper i kombinasjon med mat.
• Retter som er enkle å lage til musserende vin
Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.
Kursmateriell:
Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca. 4 timer)
• 4 glass musserende vin og en lett middag
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.