Vi arrangerer forkurs til vin og brennevinsutdanning- WSET Level 2
Vin og brennvinsutdanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vin- og brennevinsutdanning. Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin og brennevin fra ulike deler av verden.
Vindanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vinsutdanning. Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin fra ulike deler av verden. WSET Level 2 Award in Wines er en grunnleggende vinvinsutdanning.
Dette kurset er lagt opp som et intensivkurs, spesielt tilpasset de som reiser langt. Det er viktig å være klar over at man må forberede seg godt på forhånd til dette kurset, dersom man skal henge med i undervisningen.
Vindanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vinsutdanning. Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin fra ulike deler av verden. Dette er et intensivkurs og krever dedikasjon, aktiv deltagelse i undervisning samt ca. 55 timer selvstudie for å bestå eksamen.
Vi tilbyr cognac kurs. Få kjennskap til hele produksjonsprosessen og merkingen av cognac. Kan du forskjellen på V.S. / 3 stjerner - V.S.O.P. / V.O. / Reserve - X.O. / Napolèon / Extra / V.S.O.P - Vieille Reserve / Vieux.
Vi tilbyr whisky smaking, edle, brune dråper. Denne brune drikken er mest kjent fra De Britiske Øyer og Irland. Mangfoldet er stort, interessen er økende for å lære mer om de ulike formene for whisky.
Vi lærer om området Armagnac, og går igjennom armagnacens historie. Vi smaker på fem ulike typer, fra VS til XO.
Lær om calvados og dens historie. Vi smaker på fem ulike typer. Calvados er et spennende produkt produsert på epler og i enkelte tilfeller innslag pærer.
Vi lærer om området Cognac, og går igjennom cognacens historie. 1909 satte klare grenser for hvor og hvordan cognac kunne produseres. Vi smaker på fem ulike typer, fra VS til XO.
Vi tilbyr bartender / brennevinsutdanning som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV med interaktive oppgaver, og 3 samlinger à 2 dager ved Beverage Academy, oppøves din forståelse og dine sensoriske ferdigheter innen brennevinsfaget.
Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen gjennomføres på ½ eller 1 år
Vi tilbyr cognac kurs for bedrifter. Få kjennskap til hele produksjonsprosessen og merkingen av cognac. Kan du forskjellen på V.S. / 3 stjerner - V.S.O.P. / V.O. / Reserve - X.O. / Napolèon / Extra / V.S.O.P - Vieille Reserve / Vieux.