Her finner du forskjellige vinkurs som setter deg i stand til å velge riktig vin til den maten du spiser. En vin som smaker veldig godt til en type mat, kan smake helt annerledes når den blir servert til noe annet. Meld deg på et vinkurs i dag!
Vi tilbyr vinkurs om Burgundere - hvite vidundere for bedrifter. Burgund / Bourgogne i Frankrike er velkjent for sine gode og hvite viner, hovedsakelig laget på Chardonnay druer.
Vi tilbyr kurs om Champagne spesielt og musserende viner generelt for bedrifter. Munkene var de første som fremstilte vin med kullsyre. Senere er det blitt en festdrikk, og vi kombinerer litt læring med den deilige følelsen som denne gode vinen gir. Vi presenterer både «ekte vare» og musserende.
Vi tilbyr vinkurs med fordypning i vinens egenskaper for bedrifter. Vinsamler, medlem av en vinklubb, eller bare oppriktig interessert? For deg tilbyr vi et fordypningskurs med detaljert informasjon om druens egenskaper, vinens ulike produksjonsmetoder og ulike former for lagring.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hva det er med de Italienske rødvinene vi liker så godt. Piemonte og Toscana distriktene kjenner de fleste. Fruktige og smaksrike, men også tyngre viner som Amaronevin er populære. rødvinsgodbit.
Vi tilbyr kurs om hvite og røde hverdagsviner, hvordan velge for bedrifter. Vi har alle forskjellig smak, og opplever smaker ulikt. Så hvordan skal man gå frem for å finne gode smakskombinasjoner mellom vin og mat?
Vi tilbyr vinkurs om Syrah - en drue som reiser mye for bedrifter. Druer flytter seg med menneskene og tar preg av klima, jordsmonn og ikke minst vinbondens behandling av vinen etter pressing. Syrah-druen finner vi nesten overalt og den trives lett og tar preg av sitt miljø.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økologiske viner, hva er det, og merker vi forskjellen. Trenden brer om seg: den nye generasjonen vindyrkere velger økologisk dyrkingsform. Tre definisjoner brukes: Biodynamisk, Organisk, eller NaturVin.
Vi tilbyr vinkurset Amarone, en verden av smaker, for bedrifter eller større grupper. Opplev storslagne Veneto. Kurset gjennomgår vinstilen Amarone fra det syrlige til det raffinerte og søte.
Vi tilbyr Basis ABC vinkurs extra for bedrifter og større grupper på dagtid eller kveldstid. Rødvin, hvitvin og rosévin. Nyttig utvidet ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Fokus på ulike druertyper, smaksteknikk og det grunnleggende i vinsmaking.
Vi tilbyr hvitvinkurs for bedrifter eller større grupper. Lær om hvitvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne. Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!
Vi tilbyr rødvinkurs for bedrifter eller større grupper. Lær om rødvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne! Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!
Vi tilbyr vinkurs i bio og økologiske viner for bedrifter og større grupper. Hva er biodynamisk og økologisk laget vin? Litt om moter og trender i vinverdenen. Er dette verdt å betale ekstra for.
Vi tilbyr vinkurs med bobler og champagne for bedrifter og større grupper. Bobler passer i alle anledninger! Vinkurset viser de ulike vinstilene Cremant, Prosecco, Cava, Champagne, eller du kan bestille vinkurset som en ren Champagnesmaking. Valget er ditt!
Vi tilbyr vinkurset Chablis, en smak av urhavet, for bedrifter og større grupper. Har du smakt en god flaske Chablis? Nyt vinene i de forskjellige kvalitetene Chablis har. Vinene fra urhavet skuffer sjelden!
Vi tilbyr kurset hvilke viner i Norge er best for bedrifter og større grupper. Et vinkurs som tar for seg de beste vinene sett fra vinjournalisten i Kapital og Finansavisen smakspalett. Underholdene, lærerikt og personlig
Vi tilbyr vinkurs i druetyper på kryss & tvers på dagtid eller kveldstid for bedrifter og større grupper. Lær deg hvordan man kjenner igjen druens karakter og smak. Møt de mest kjente druetypene på tvers av land og vinstiler.
Vi tilbyr kurset ost og vin for bedrifter og større grupper. Lyst til å lære om samspillet mellom ost og vin? Vi smaker 5 kvalitetsoster mot 5 ulike vinstiler fra hele verden. En populær klassiker!
Vi tilbyr kurset Lær alt om vinglass for bedrifter og større grupper. Vin blir bedre med riktig valg av vinglass. Kurset gjennomgår ulike vinstiler mot forskjellige Riedel vinglass. Et engasjerende vinkurs om glassets betydning.
Vi tilbyr kurs i å lære å sablere champagne for bedrifter og større grupper. De aller beste vinmarkene i Champagne gir vin med utrolig eleganse. Bli like glad i bobler som vi er! Smak, nyt og drikk champagne i toppklasse.
Vi tilbyr vinopplevelser med tydelig terroiradresse og råvarer av beste kvalitet ispedd ekte formidlingsglede over mat og vin. Vår målsetning er satt etter det franske ordtaket «Et måltid uten vin er som en dag uten sol».
Vårt Pluss vinkurs med notater handler å avmystifisere vin ved å bringe frem notater og vinglede hos deltagerne! Gjennom praktisk smaking av ulike vinstiler lærer man hvordan vin kan bli en hyggelig opplevelse for sinn og gane. Smaksnotat, luktesett og aromahjul vil bli nøye gjennomgått.
Vi tilbyr kurs i portvin og moderne rødviner for bedrifter og større grupper. En reise i moderne vinstiler i Portugal, med fokus på portvin og Dourodalen som har vært gjenstand for en rivende utvikling de siste årene.
Vi tilbyr kurs i sjokolade og vin for bedrifter og større grupper. Fem velsmakende viner i følge med fem sjokoladedesserter: deriblant mørk sjokoladekake, sjokoladefondant. Nam, nam...
Vi tilbyr vinkurs i vinens klassikere for bedrifter og større grupper. La oss vise deg klassikerne i vinverden! Klassiske vinområder er selve rosinen i pølsa, toppen av kransekaka, prikken over i´en.
Vinkurset Viner med klar adresse viser deg vinene med en klar signatur og adresse som lages: viner som forteller noe om hvor de kommer fra og som gjør på en overbevisende måte.
Vi tilbyr vinkurs med viner fra Italia - Piemonte, Toscana, Veneto for bedrifter og større grupper. En klar favoritt blant våre kurs. En smakfull opplevelse med fokus på viner fra kjente vinområder.
Vi tilbyr vinkurset Rhônedalen for bedrifter eller større grupper. Hva er en god Rhônevin? Du lærer om og smaker vin fra vinområdene Cornas, Crozes-Hermitage, Gigondas og Châteauneuf-du-Pape.
Diploma ved Beverage Academy er Norges første komplette drikkevarefaglige fagutdanning i de 4 fagområdene vin, øl, brennevin og kaffe. Det betyr at du tar alle de 4 drikkevarefaglige utdanningene ved Beverage Academy under ett.
Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen gjennomføres på ½ eller 1 år
Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset for nybegynnere - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset for nybegynnere - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Dette vinkurset består av smaksmodulene 1 og 2, pluss innledning.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om bobler i glasset som samlepakke - modul 1 og modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om dessertvin og andre kule viner. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, enklere blir det ikke. Vi gjennomgår totalt 6 viner i dessertvin og andre kule viner, 2 viner i hver modul - du velger selv om du vil prøve alle vinene eller kun noen - også i hver modul.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvitt i glasset samlepakke - modul 1 og 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Hvitt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om hvitvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvordan smake på vin. Her kan du enkelt lære litt om hvordan du skal se, lukte og smake på en vin for å få mest mulig glede av den. Det er ganske enkelt å vite om du liker en vin eller ikke når du først har smakt den.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om verdens mest berømte røde druesort Cabernet Sauvignon. Dette er en meget populær druesort som i tillegg regnes for å være verdens beste rødvinsdrue, mye grunnet de samme a°rsaker som med Chardonnay.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om Chardonnay. Her kan du lære litt om verdens mest berømte hvite druesort Chardonnay. Druesorten Chardonnay trives nesten overalt, er lett a° dyrke og er hardfør.
Vi tilbyr digitalt vinkurs for nybegynnere - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake vin og om druetyper.
Vi tilbyr digitalt vinkurs for nybegynnere - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake vin og om druetyper.
Vi tilbyr digitalt vinkurs for nybegynnere - modul 3. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. I dette vinkurset lærer du hvordan å smake vin og om druetyper.
Vi tilbyr digitalt vinkurs På Druen for nybegynnere som samlepakke modul 1, 2 og 3. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset - modul 1. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset - modul 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om rødt i glasset samlepakke - modul 1 og 2. Lær om vin i egen stue når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir blir det ikke. Rødt i glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer.
Vi tilbyr digitalt vinkurs om hvordan man sabler champagne. Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier. Hole har arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent for forskjellige medier.
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking for bedrifter. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr vinkurs om viner fra hele verden (Alsace, Bourgogne, Rioja, Piemonte, Stellenbosch...) Sammenlign samme druetype fra forskjellige verdensdeler.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner for bedrifter. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.
Vi tilbyr Intensivt grunnkurs vin online. For mange er det tilfredsstillende med et grunnkurs for å føle seg tryggere i sin arbeidshverdag. Noen velger derimot å bygge videre på kunnskapen fra grunnkurset og fortsetter videre med Grunnkurs fordypning eller Sommelierstudiet.
Vi tilbyr Intro til vinkurs til Bedrifter / større grupper .Dette er et 3-timers introkurs hvor vi gir et innblikk i vinens verden på en spennende måte. Kurset er ment for å inspirere og informere slik at du lettere skal kunne kartlegge din vei videre innenfor vinverdenens spennende muligheter.
Vi tilbyr digitalt kurs om bli en vinkjenner grunnkurs 1. Dette er et grunnleggende kurs for de som ønsker å lære mye om vin, vinlandene - og bli en mer oppdatert vinsmaker og vinkjenner.
Vi tilbyr digitalt kurs om bli en vinkjenner grunnkurs 2. Dette er kurset som skal lære deg å uttrykke deg bedre, smake og analysere vin på en mer riktig måte. Her får du utrykkene man trenger for å sette ord på det man smaker og lukter.
Skreddersydde turer for triatlon- og sykkelklubber, bedrifter, idrettslag, foreninger, og vennegjenger. Dere kan velge fritt fra menyen av eksisterende turer, eller vi kan lage en skreddersydd tur basert på dine preferanser og drømmer.