Pustens Magi - kurs for diplomerte MediYoga instruktørerKursarrangør: Kjerstins Pusterom
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Lørdag kl og søndag kl 11:00 - 17:00 og fredag kl 12:00 - 16:00
Varighet: 3 dager
Pris: Ta kontakt

Vi tilbyr videregående kurs for diplomerte MediYoga instruktører i pustens Magi. Pust er grunnleggende for helsen vår. Hvis vi er født friske puster vi helt optimalt fra vårt første åndetak.

Pusten er helt nødvendig for at vi skal overleve, den gir oss energi og er involvert i flere funksjoner i kroppen enn du kanskje tror. Helt fra overlevelse til tarmfunksjon, fettforbrenning, smertepåvirkning og mye, mye mer.

Kroppen vet hvordan den skal puste. Hendelser og stress i livet kan hindre den frie pusten fordi livet setter seg i kroppen, muskler spenner seg og vi blir stive, får smerter og får nedsatt helse. Det blir ofte en ond sirkel, jo dårligere vi puster jo mer spenner kroppen seg, jo mer kroppen spenner seg, jo dårligere puster vi.

Heldigvis kan vi snu denne sirkelen. I Kjerstins Pusterom kan du komme tilbake i flyt og bygge opp helsen i din egen takt.

Innhold.
Teori:
• Du får vite mer om pusten og hvordan pustemønsteret påvirker søvn, smerter, oksygenopptak, forbrenning og mye mer.

Praksis:
• Du får gå på oppdagelsesreise i din egen pust.
• Du får lære enkle pusteøvelser som du kan bruke i hverdagen.
• Du får en innsikt i hva som kan hindre den dype, gode pusten.

Spørsmål:
• Det blir tid for å stille spørsmål, både underveis og på slutten av kurset.

Kursholder:
I alle mine timer legger jeg vekt på bevissthet og pust. Meditasjon, rolig bevegelse, pust og ro gir deg mulighet til å møte deg selv. Selv begynte jeg med MediYoga etter å ha strukket meg alt for langt for å få til så mye. Plutselig var det stopp. Kanskje du også kjenner deg igjen i det. Yogaen følger meg som en god vane, som en venn og som et sted der jeg kan få ro, bli sterkere, kjenne kontakt med meg selv og finne inspirasjon og glede.

Målgruppe:
Instruktører og terapeuter i MediYoga

Forkunnskap:
Du må være instruktører eller terapeuter i MediYoga

Noen av tilbakemeldingene fra kurs vi har holdt:
"Dette var en helg med mye inspirasjon, ny kunnskap og utrolig gode yogaøkter" deltaker okt 2021

“Tusen takk for et fantastisk kurs. Har lært mye om meg selv underveis og kjenner meg tryggere på å formidle videre om pusten og dens magiske virkning.

Kristin og Kjerstin utfyller hverandre perfekt og har skapet et kurs som kommer fungere like bra ´live´og digitalt. De skaper en varm og trygg atmosfære som får folk å dele åpent, så vi også fikk lære mye av alle i gruppa. Takk! “
-Tanja Strand, deltaker febr 2021

"Etter endt undervisning i går så satt jeg igjen med en følelse av å ha en skål med godteri i fanget. Jeg kjente en glede over å ha fått så mange godbiter og frydet meg over å skulle nyte de". deltaker okt 2021