Pranahuset - Yoga & Pilates har hatt sin drift siden 2009. Vi tilbyr stadig flere, nye timer & kurs slik at diverse behov og ønsker blir innfridd. Her er det et godt, avslappende og inkluderende miljø, der du vil få følelsen av å være deg selv og ha mulighet for selvutvikling, fysisk og mentalt.

Vi flyttet inn i denne villaen fra 1915.., høsten 2016. Her er det ekstra godt å komme inn og oppleve en spesiell god energi og atmosfære. Her finner du ro, stillhet og tilstedeværelse. En følelse av rom og tid som reflekterer i dypere sinn.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Ashtanga yoga for nybegynnere

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga for nybegynnere. Ashtanga yoga er en dynamisk yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga yoga passer i prinsippet for alle, man starter bare med forskjellige utgangspunkt.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 uker  

Ashtanga yoga ledet / mysore - viderekomne

Vi tilbyr yogakurs i Ashtanga yoga ledet / mysore for deg som har praktisert yoga en stund. Dette er en dynamisk yogaform som vil styrke kropp og sinn fysisk og mentalt. Vi går igjennom en fast serie, stående og sittende. Savasana til slutt!

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 måneder 4.400 kr  

Awareness yoga

Vi tilbyr yogakurs i Awareness yoga. Åpenhjertet styrke for alle nivåer og utgangspunkt. Her får du mulighet til å bygge grunnleggende styrke samt å smidig gjøre bindevevet.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 måneder 4.620 kr  

Awareness yoga på lørdager - drop in

Vi tilbyr yogakurs i Awareness yoga på lørdager som drop in timer. Savner du egentid i en krevende hverdag? I denne klassen er det satt av god tid til å kjenne etter, mens vi flyter på pusten fra stilling til stilling.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 1/2 time 260 kr  

Energiflyt yoga

Vi tilbyr yogakurs i energiflyt yoga. Energiflyt yoga er en dynamisk yogaform der posisjonene utøves i flyt bundet sammen av pusten. Gjennom pusten i øvelsene øker man sirkulasjonen i kroppen og kan lettere gi slipp på spenninger.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 måneder 4.100 kr  

FitnessFlow

Vi tilbyr kurs i FitnessFlow. Klassene starter med en dynamisk oppvarmingsdel der vi får igang sirkulasjon og bevegelighet. Deretter er det effektiv styrketrening med øvelser tilpasset den enkeltes nivå slik at alle får godt treningsutbytte.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 5 måneder 4.945 kr  

FullmåneYoga

Vi inviterer til fullmåneYoga. Noen ganger kan det være godt og nødvendig å bare ha oss selv å ta vare på, tenke på osv.. Noen ganger er det kun det som trengs for å hente opp ny energi og mot. Energi og mot til å møte hverdagen, jobben, familien, venner og de ytre påkjenningene.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 kveld 450 kr  

Fysikalsk massasje for bedrifter

Vi tilbyr fysikalsk massasje for bedrifter. Massasje i bedriften kan føre til veldig mange helseforebyggende endringer hos de ansatte. Norge ligger på toppen som det landet med mest sykefravær, dessverre.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr  
Oslo Oslo Avtales kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>