Hvordan få flere kvinner inn i topplederjobber - digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 40 minutter
Pris: fra 375

Vi tilbyr digitalt kurs i hvordan få flere kvinner inn i topplederjobber. Hvorfor er bare 6,6% av topplederne i Norge kvinner, mens det i EU er 28% og 31% i USA? I denne episoden av SNAKK deler hodejeger Per Erik Henriksen sine tanker om nettopp dette.



Innhold:
Per Erik Henriksen er hodejeger med mange års erfaring i å rekruttere kvinner inn i lederstillinger. Han har erfart at mange kvinner ikke lykkes, fordi de ikke vet hvordan de skal navigere i et arbeidsmiljø hvor alle premissene er laget av menn. Henriksen synliggjør disse premissene, og forklarer hva han mener kvinner bør gjøre om de ønsker å lykkes.

Leksjoner:
1. Jeg har ansatt min siste kvinne

Kursekspert: Per Erik Henriksen

Per Erik Henriksen kåserer med humor og en god porsjon selvironi rundt temaet kjønnsbaserte kommunikasjonsutfordringer. Gjennom foredraget får tilhørerne forståelse for hvorfor mange kvinner ikke lykkes i mannsdominerte miljøer. Dette er garantert et utradisjonelt foredrag - her gis et realt spark til både kvinnen og mannen!

Henriksen er utdannet data- og teleingeniør, og har mer enn 20 års erfaring fra rekruttering, karriererådgivning, organisasjonsutvikling og coaching, blant annet fra Intellectual Capital Group, Boyden International Recruiting, Mercuri International og Mercuri Urval. Mange år i IT-bransjen har gitt Henriksen et godt fundament for å forstå et sammensatt kommunikasjonsmønster mellom kvinner og menn på arbeidsplassen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker digitalt kurs i hvordan få flere kvinner inn i topplederjobber

Språk:
• Kurset holdes på norsk