Fra kollega til lederKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Bjørvika Konferansesenter
          Oslo, Bjørvika
Kursadresse: Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 16.995
Neste kurs: 17.12.2019 | Vis alle kursdatoer

Har du rykket opp internt eller er ny i lederrollen, møter du nye problemstillinger og kjenner på utfordringen ved å balansere det tidligere kollegiet og den nye lederrollen med de ansatte? Kurset er praktisk rettet og tar utgangspunkt i dine utfordringer fra kollega til leder.

Innhold:
Få ekstra kunnskap for å utvikle ditt lederskap og å løse de utfordringene du daglig står ovenfor. Du lærer gjennom teori, praktisk oppgaveløsning og nyttige diskusjoner med personer i samme situasjon som deg. På kurset får du innspill til hvordan du skal utvikle deg til en modig leder, som betyr noe for andre. Du lærer å få overblikk, ta de nødvendige beslutningene, og takle balansen mellom krav fra dine overordnede og dine medarbeidere.

Læringsutbytte:
• Kunnskap om hvordan du slipper din tidligere rolle og tar fatt på den nye
• Bedre kommunikasjon og personlig gjennomslagskraft
• Verktøy og teknikker for økt motivasjon, måloppnåelse og optimale prestasjoner
• Trygghet og styrke i møte med konflikter og vanskelige situasjoner
• Kunnskap om delegering, planlegging og tidsstyring

Fordeler med kurset:
• Unngå fallgruvene i ny lederjobb og lær hvordan du lykkes
• Vær tydelig i din kommunikasjon, også i vanskelige situasjoner


Kursholdere: Morten Teien Sekkeseter og Vivi-Ann Hilde

Morten er en av Norges dyktigste foredragsholdere innen kommunikasjon, motivasjon og lederutvikling. Han har spesialisert seg innen klassisk og moderne retorikk. Morten er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo med spesialfelt motivasjon og prestasjonspsykologi, og bedriftsøkonom fra BI. I tillegg har han erfaring fra bl.a. Gjensidige, Storebrand og Euro Business School. De siste årene har han jobbet som rådgiver, foredragsholder og prosessveileder innenfor privat og kommunal sektor.

Vivi-Ann Hilde er partner i konsulentselskapet Considium, som bistår ledere og organisasjoner med å nå resultater. Vivi-Ann er siviløkonom fra NHH og har ledererfaring fra merkevare- og konsulentbransjer. Hun har stor faglig tyngde, og er fast kursleder på flere av Confex´ lederprogram. Vivi-Ann er konkret og praktisk i sin form, og kommer garantert til å gi deg verktøy du har nytte av i din hverdag. Hun er opptatt av at det skal være vel anvendt bruk av tiden å delta på hennes kurs, og det har bidratt til at hun nylig ble kåret til årets kursleder hos Confex av fornøyde kursdeltakere. Hennes visjon er å få folk til å lykkes i jobben, og bedrifter til å nå sine mål.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj. På enkelte kurs får du også dokumentasjon og deltagerbevis.