Confex Norge AS

Confex er Skandinavias ledende utvikler og leverandør av åpne kurs og konferanser til arbeidslivet. Hos oss vil de aller fleste yrkesgrupper og bransjer finne et opplæringstilbud som passer.

Vi fokuserer på å utvikle best mulig kurs eller konferanser gjennom omfattende undersøkelser mot målgruppen, fordi målgruppen best vet hva de ønsker å lære – og hvem de ønsker å lære av. Derfor er målet med våre undersøkelser om å finne de dyktigste og beste foredragsholderne innenfor de temaene som målgruppen bestemmer. I år benytter Confex over 900 ulike foredragsholdere for å formidle intensive læringsopplevelser til våre deltakere.

Vi utvikler og arrangerer mer enn 350 ulike kurs eller konferanser til nærmere 14.000 deltakere hvert eneste år.

Vi mottar svært gode evalueringer på våre arrangementer. Confex rangeres som en av Norges beste på kundetilfredshet.

Velkommen til intensive læringsopplevelser hos oss!


 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   |  Neste side >>

Alt du trenger å vite om personaljus

Vi tilbyr kurs i alt du trenger å vite om personaljus. Bli trygg på lover og regler på tre effektive dager. Kurset tilfredsstiller deler av lovpålagt krav om HMS-opplæring for ledere. Få innsikt i reglene om arbeidsmiljø, sykefravær, diskriminering, barsel og ferie.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 26.995 kr  
Oslo Oslo 3 dager 26.995 kr  
Oslo, Lysaker Oslo, Lysaker 3 dager 26.995 kr  
Oslo, Vika Oslo, Vika 3 dager 26.995 kr  
Trondheim Trondheim 3 dager 26.995 kr  

Arbeidsgivers styringsrett

Vi tilbyr kurs i arbeidsgivers styringsrett. Lær hvilke rettigheter arbeidsgiver har til å organisere, lede, fordele og kontrollere arbeidet i både offentlig og privat sektor! Få praktisk kunnskap om hvilke endringer du har lov til å gjøre, og hvordan du utøver dem.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 10.995 kr  
Oslo Oslo 1 dag 10.995 kr  
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 1 dag 10.995 kr  
Trondheim Trondheim 1 dag 10.995 kr  

Avtalerett

Vi tilbyr kurs i avtalerettet. Lær deg kunsten å forhandle! Kurset Avtalerett fra Confex - markedets eneste ISO-sertifiserte kursleverandør gir deg våpnene du trenger. Bli trygg i forhandlinger og minimer risiko.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 2 dager 17.995 kr  

Bli din egen korrekturleser

Lær deg hvordan du kvalitetssikrer eget arbeid, når tekst skal publiseres eller leveres eksternt. Bli din virksomhets sterkeste ressurs gjennom presis metodikk. Ikke outsource til konsulenter, lær deg teknikkene til en plettfri tekst selv.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 9.995 kr  

Bli mer tydelig som leder

Vi tilbyr kurs om å bli mer tydelig som leder for avdeling eller team. Bli bevisst på tydelig teamledelse og få det beste ut av hver medarbeider, samtidig som du letter din egen arbeidshverdag.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Storo Oslo, Storo 2 dager 16.995 kr  
Trondheim Trondheim 2 dager 16.995 kr  

Call Center-dagene 2020

Call Center-dagene er Skandinavias største konferanse for ledere og beslutningstakere, og årets møteplass for deg som jobber med kundeservice. Sammen med SeeYou deler vi ut Kundeserviceprisen, den originale prisen som kårer årets beste på kundeservice i 18 ulike kategorier på tvers av flere bransjer

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 16.995 kr  

Controllerdagene 2020

Velkommen til Controllerdagene 2020. Hvor står din virksomhet i den digitale utviklingen, og hvordan utnytter du den? Den røde tråden på årets konferanse er digital utvikling - utnyttelse av dagens nåsituasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager  

Den store salgsdagen 2020

Årets viktigste møteplass for deg som jobber med salg og salgsledelse. Salgsdagen gir deg teknikkene og metodene som skal til for å lykkes med salget i 2019.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Bjørvika Oslo, Bjørvika 1 dag 8.995 kr  
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 dag 8.995 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   |  Neste side >>