It´s timeout: Hverdagsledelse - nettkurs



Kursarrangør: Mitt LederUnivers
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv vil
Pris: 4.999

Hverdagsledelse i den nye normalen som nettkurs. Kurset er ikke inkludert i lisensen og må kjøpes separat. Lederutvikling er en livslang reise. I dette kurset får du kunnskap, inspirasjon og lederverktøy du kan ta i bruk i dag.

Har du kjent deg frustrert, overveldet og kanskje litt stresset over krav og forventninger til å lede i en hybrid hverdag? I hvor stor grad har du «innsikt»og tatt deg tid til å stoppe opp og reflektert over eget lederskap? Har du «utsikt» og vet hva som motiverer og driver medarbeiderne dine? Når er du og de og dere sammen i flyt? Bli med på Hverdagsledelse - et kurs for deg som vil ha et matnyttig kurs for å hente frem den beste lederen i deg!

Hverdagsledelse: Introduksjon

Drodleheftet

Modul 1 Trender og tanker om Hverdagsledelse

Modul 2 Meg og mitt lederskap

Modul 3: Om frykt og mot i lederskapet

Modul 4: Bagasjen påvirker lederskapet

Modul 5 Selvledelse, energi og balanse

Modul 6 Usynlig dynamikk, makt og skyggesystem

Modul 7: Få med deg folka

Modul 8 Tydeligere og tryggere ledelse

Modul 9 Kommunikasjon og samhandling

Modul 10 Struktur i hverdagsledelsen

Takk for nå og på gjensyn

Trude Falck Bjånes
Trude har vært leder innenfor humanitær, IT og media virksomheter. Siden 2011 har hun jobbet i it`s timeout AS med å bistå ledere til å bli tydeligere og tryggere. Lederteam til å bli mer samspilte og effektive. Hun fasiliterer strategiprosesser som involverer og er enklere å kommunisere. Trude holder også foredrag og kurs innen ledelse, strategi og fasilitering.

Hverdagsledelse
Områder hun jobber spesielt mye med i ulike virksomheter er: Effektivitet i ledergrupper. Levende strategiplaner som alle eier. Kultur og ukultur i virksomheter. Kommunikasjon og samspill i team. It`s timeout - de gode ledersamtalene.