Kurs i målstyring, analyse og forbedring

Modul 1: Målbevisst ledelse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i målbevisst ledelse for bedrifter. Det er naturlig for oss mennesker å ha et mål. Vi kan ikke leve uten, i alle fall ikke særlig lenge! Hvor ofte hører vi ikke om noen som går av med pensjon og faller død om noen måneder etter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Modul 1: Målbevisst ledelse - fra resultat til prestasjonsfokus

Vi tilbyr kurs i målbevisst ledelse - fra resultat til prestasjonsfokus. Det er naturlig for oss mennesker å ha et mål. Vi kan ikke leve uten, i alle fall ikke særlig lenge! Hvor ofte hører vi ikke om noen som går av med pensjon og faller død om noen måneder etter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 2 dager 8.900 kr
Bergen Bergen 2 dager 8.900 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.900 kr
Stavanger Stavanger 2 dager 8.900 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 8.900 kr

Skipper på egen skute - leder i eget liv

Vi tilbyr kurs i skipper på egen skute - leder i eget liv. Ved å endre det du fokuserer på eller forteller deg selv, kan du finne mening og endre innstilling til absolutt alt. På dette kurset vil du få pågangsmot og praktiske tips til å takle livets opp- og nedturer – både hos deg selv og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Ta kontakt kr

Bærekraftsrapportering etter GRI standarden

Vi tilbyr kurs i bærekraftsrapportering etter GRI standarden. Bærekraftrapportering handler ikke bare om rapporter. Det handler om å utnytte informasjon for å utvikle strategier og måle prestasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 4.990 kr

Bærekraftsrapportering etter GRI standarden - nettkurs

Vi tilbyr kurs i bærekraftsrapportering etter GRI standarden som digitalt klasserom. Bærekraftrapportering handler ikke bare om rapporter. Det handler om å utnytte informasjon for å utvikle strategier og måle prestasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.990 kr

Kulturanalyse/Kulturkoding på norsk

Vi gir deg en anledning i dypdykk i det vi presist kaller kulturanalyse på norsk, gjennom nye og innovative metoder og nettsky-verktøy – utviklet i Norge for norske forhold. Primært for ledere og HR. Analysen danner grunnlag for kontinuerlig kulturkoding.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 timer 1.800 kr

Medarbeiderkoden

Vi tilbyr kurs i medarbeiderkoden. En praktisk metode for aktivt medarbeiderskap. Metoden, en slags grønn tråd i alt vi gjør for å utfordre og myndiggjøre medarbeideren, har en logisk rekkefølge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 timer 3.700 kr

Workshop - Medarbeiderkoden - bedriftsinternt

Metoden, en slags grønn tråd i alt vi gjør for å utfordre og myndiggjøre medarbeideren, har en logisk rekkefølge. MedarbeiderKODEN inneholder en 3-lags-modell - med en plattform i bunn og med forløsende dialog på nivå 3 i metoden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus

Organisering av virksomheter

Vi tilbyr kurs i organisering av virksomheter. Kurset tar for seg forskjellige måter å organisere drift og eierskap i norske virksomheter. Holdingselskap, konsern og driftselskap er en del av temaene på kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.750 kr

Organisering av virksomheter - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i organisering av virksomheter for bedrifter. Kurset tar for seg forskjellige måter å organisere drift og eierskap i norske virksomheter. Holdingselskap, konsern og driftselskap er en del av temaene på kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Veiledning til ledelse og personalgrupper

PlanB AS har snart ti års erfaring i å hjelpe mennesker med å etablere og arbeide etter tydelige og individuelt utarbeidede målsettinger. I noen situasjoner har det vært påkrevet å gjøre store snuoperasjoner, mens det i andre situasjoner har gitt stor effekt å foreta små justeringer i riktig retning

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen Avtales kr
Førde Førde Avtales kr
Oslo, Bjerke Oslo, Bjerke Avtales kr
Ullensaker Ullensaker Avtales kr

Measurement System Analysis (MSA)

MSA evaluerer hele måleprocessen for at sikre dataintegritet og for at forstå implikationerne af målefejl omkring et produkt eller en proces. I dette modul får deltagerne en indføring i de fundamentale værktøjer og teknikker for MSA-studier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark 1 dag 4.500 kr

Lederkurs - Tidsstyring og målsetting

Tidsstyring er helt avgjørende for din suksess som leder. Om du lar det som er viktig for andre avgjøre din daglig agenda, kan du aldri yte ditt beste og vil ikke får tid nok til det som er viktig for deg. Kurset lærer deg å ta kontroll over tiden med enkle, effektive verktøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

 |  1 2   |  Neste side >>