Holte Academy

Holte Academy ble stiftet tidlig i 2016 etter å ha vært en del av Holte Consulting i mange år og med røtter tilbake til etableringen av Holte Consulting i 1977. Vi er en ledende kompetansepartner og tilbyder av prosjektopplæring, og flere av landets største bedrifter har valgt oss som leverandør for sine opplæringsprogrammer. Vi brenner for å hjelpe individer og organisasjoner til å jobbe smartere.

Holte Academy AS er heleid av H2INK AS, tidligere Holte Group AS. H2INK AS er eid av medarbeidere i datterselskapene Holte Consulting og Holte Academy. Begge selskapene er ISO-sertifiserte: ISO 9001 for kvalitetsledelse og ISO 14001 for miljøstyring.

Holte Consulting og Holte Academy har et tett samarbeid og utnytter fagekspertisen på tvers av selskapene slik at vi kan støtte våre kunder i å realisere sine mål.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Agil prosjektstyring og ledelse

Vi tilbyr kurs i Agil prosjektstyring og ledelse. Lær hvordan du kan ta i bruk agile metoder i et tradisjonelt prosjektmiljø. Kurset “Agil prosjektstyring og ledelse” er 1 av våre 10 kurs i PROSJEKTUKA

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 7.500 kr  

AgileSHIFT

Skap en smidig virksomhetskultur med AgileSHIFT®. Todagers sertifiseringskurs rettet mot ledere og ansatte som er involvert i virksomhetsutvikling.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 2 dager 14.900 kr  

Best Value Approach (BVA)- B+ sertifisering

Bli sertifisert i BVA-metoden. Sertifiseringskurs nivå B+. Ingen krav til forkunnskaper for å delta på kurset. Lær metoden som bidrar til verdiskaping i alle ledd.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 2 dager 15.000 kr  

Byggherreforskriften - nettkurs (SHA-koordinator)

Vi tilbyr kurs i byggherreforskriften som nettkurs. Bli kjent med byggherreforskriften. Dette er et viktig kurs for deg som har en sentral rolle i forhold til Sikkerhet, Helse og Arbeidsmiljø i bygg-og anleggsprosjekter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.990 kr  

Digital workshopledelse - webinar

Vi tilbyr kurs i digital workshopledelse - webinar. Ønsker du å skape engasjerende og effektive digitale workshops? I dette kurset gir vi deg et innblikk i hvordan du leder og gjennomfører din digitale workshop på en motiverende og inspirerende måte, og styrer mot å oppnå hensikten med møtet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 2.990 kr  

Endringsledelse - 1 dag

Vi tilbyr kurs i endringsledelse - 1 dag. Dette kurset bidrar til viktige refleksjoner og innsikt i endringsarbeid, og gir deg helt konkrete tips som du kan ta i bruk. Dette kurset bidrar til viktige refleksjoner og innsikt i endringsarbeid, og gir deg helt konkrete tips som du kan ta i bruk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag 7.500 kr  

Endringsledelse - webinar

Vi tilbyr kurs i endringsledelse som webinar . Rask omstilling og endringer er blitt en del av hverdagen. Faglig kompetanse innen endringsledelse kreves både hos linjeledere og prosjektledere.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 17.500 kr  

Excel for prosjektledere - Teams

Dette kurset er skreddersydd for deg som vil jobbe smartere med tall, data og analyse i dine prosjekter, enten du er nybegynner eller erfaren. Få innsikt i viktige data og trender i ditt prosjekt. Det bidrar til bedre beslutninger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 4.700 kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>