Virke har over 160 kurs innenfor blant annet HR, jus, ledelse, styrearbeid, økonomi og digital kompetanse.

Kursene er åpne for både medlemmer, ikke-medlemmer, ansatte og ledere – i tillegg kan vi skreddersy kurs til din bedrift.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Arbeidsrett fra A - Å

Vi tilbyr kurs i arbeidsrett fra A - Å. Når du har gjennomført kurs i arbeidsrett vil du få bedre kjennskap til arbeidsmiljøloven og stå godt rustet til å møte de fleste arbeidsrettslige problemstillinger som oppstår i løpet av et arbeidsforhold.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 21.05.2019 (+5) 1 dag21.05.2019 (+5) fra 4.200 kr  

Arbeidstid - arbeidsmiljølovens arbeidstidsbestemmelser

Dette kurset går gjennom arbeidsmiljølovens bestemmelser. Reglene om arbeidstid er kompliserte. For en arbeidsgiver er det viktig å kjenne til arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid. Hva sier loven om overtid, pauser, helgearbeid og beregninger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 01.10.2019 3 timer01.10.2019 fra 1.990 kr  

Bli en bedre leder - lederutvikling

Virke tilbyr et praktisk, erfaringsbasert og løsningsorientert program for deg som ønsker å utfordres til å utvikle deg og virksomheten din videre. Du vil bli mer bevisst lederrollen, de ulike sidene av den, og hvordan du kan bruke deg selv på en god måte for å utvikle deg og virksomheten din.

Sted Dato Varighet Pris
Nannestad Nannestad 4 samlinger à 2 dager fra 39.500 kr  

Deg som leder

Ønsker du ledertrening i praksis? Vil du bli motivert, utfordret og testet som leder. Virkes lederutviklingsprogram gir deg ny kunnskap, nye impulser og styrker gjennomføringsevnen.

Sted Dato Varighet Pris
Nannestad Nannestad 8 moduler a 2 dager fra 55.000 kr  

Digital Bootcamp

Vi tilbyr kurs i Digital Bootcamp - digitalisering av markedsavdelingen. Få en effektiv innføring i digital markedsføring av en av Norges ledende digitale hoder. Lær hvordan du kan bruke digitale kanaler til å bygge merkevare og drive salg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 05.06.2019 (+2) 1 dag05.06.2019 (+2) fra 4.200 kr  

Etiske retningslinjer for sosiale medier

Ønsker virksomheten din å gi føringer på hva ansatte kan dele i sosiale medier? Delta på kurs og få opplæring i hvordan virksomheten din kan utforme gode etiske retningslinjer og hvordan ledelsen best kan skape engasjement og forankring hos de ansatte.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer fra 2.100 kr  

Excel grunnleggende kurs

Vi tilbyr grunnkurs i Excel. Kurset vil sette deg i stand til å begynne å jobbe med regneark, diagrammer og bruke enklere formler og funksjoner. Du kan lære å jobbe raskere, smartere og bedre og finne ut hvilke muligheter som skjuler seg i Excel 2010.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag fra 4.200 kr  

Excel videregående kurs

Vi tilbyr Excel-kurs på videregående nivå. Kurset vil lære deg mer om avanserte muligheter i Excel 2013 og hvordan du lager gode rapporter og oversikter. Kurset blir en blanding av forelesning, diskusjon i plenum og praktiske oppgaver alene og i grupper.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag fra 4.200 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>