Tre tips for å bli en tryggere leder - nettkurs



Kursarrangør: Mitt LederUnivers
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv vil
Varighet: 6 minutter
Pris: 99

Vi tilbyr nettkurset tre tips for å bli en tryggere leder - nettkurs. Å være leder er utfordrende, krevende og gøy. Av og til er lederskoene for små, og en risikerer å få gnagsår. Trude hjelper deg til å bli en tryggere leder

Lederne prøver å fylle dem så godt de kan. Jeg har hittil ikke møtt en leder som er ferdig utlært. Derfor ønsker jeg å gi deg noen tips til hvordan du kan gjøre lederhverdagen litt enklere - Trude

Målgruppe
Ledere

Trude Falck Bjånes
Trude har blant annet jobbet med ledelse i IT- og mediebransjen og som rådgiver og fasilitator innen leder- og organisasjonsutvikling. I tillegg har hun drevet kulturutviklingsprosesser, designet og holdt lederutviklingskurs og gründet egen virksomhet.
Hun er utdannet diplom markedsøkonom og coach, og har i tillegg flere kurs innen ledelse, kommunikasjon, samhandling, e-handel og styrekompetanse. Og så har "..jeg tryna, reist meg igjen og stått han av", som hun selv sier det.
Trude brenner for at folk skal bli flinkere til å stoppe opp – både alene og sammen. For å reflektere, utforske, våge, vise sårbarhet og høre etter. I en arbeidshverdag som baserer seg på korte frister og hard konkurranse, er slike pauser gull verdt. Vi må ikke glemme verdien av en timeout – om det er en flere dagers samling på fjellet, ved sjøen, i Barcelona. Eller kun et par timers pause i hverdagen.