Ny i lederrollenKursarrangør: Virke
Sted: Hovedorganisasjonen Virke på Solli Plass i 7. etasje
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:30 - 15:30
Varighet: 2 dager
Pris: fra 4.950
Neste kurs: 25.02.2020 | Vis alle kursdatoer

I en ny lederrolle vil du møte en ny og spennende hverdag, men den kan også by på en del utfordringer. Dette kurset gir en innføring i de viktigste utfordringene nye ledere vil oppleve både faglig og sosialt.

Læringsutbytte:
For å lykkes trenger du å kjenne til og trene på sentrale lederferdigheter. Vi gir deg ny kunnskap og verktøy som vil gjøre deg mer kompetent som leder. Kurset er lagt opp som en blanding av faktaformidling, trening i sentrale lederferdigheter, samtidig som vi forsterker lederressursene dine.

Kursform:
Et aktivt og praktisk kurs med en kombinasjon av korte forelesninger, erfaringsdeling og øvelser. Du blir utfordret til å reflektere over, og ta stilling til, viktige spørsmål som forbereder deg på din rolle som ny leder.

Som ny i lederrollen vil du antageligvis oppleve en stor endring fra tidligere stillinger, både faglig og sosialt. Ledere og medarbeidere er en relasjon. Kvaliteten på dette forholdet er avgjørende for produktiviteten! Med lang og bred erfaring fra områder som ofte oppleves som utfordrende for en ny leder, tilbyr Virke et kurs som bidrag på veien mot din egen lederidentitet. Kurset gir deg en god verktøykasse til hjelp i din nye lederhverdag.

Vi vet at det er krevende å gå fra en rolle til en annen. En ting er virksomhetens forberedelser og planer før du kommer. Kanskje kommer du til en støttende og varm leder som har tid, mulighet og interesse for å følge deg opp? Eller kanskje mer sannsynlig, må du selv finne veien din. Samtidig er fokus og det du måles på daglig drift og resultater.

Som leder skal du nå målene gjennom dine medarbeidere. Men hvordan skal du greie det i en verden som stadig endres? Samtidig kjenner du kanskje på egen utilstrekkelighet når du mangler erfaring å lene deg på?

Kursholdere: Anne-Grete Skofterød og Ann Iren Reierskog


Målgruppe for kurset:
Kurset passer for deg som er ny eller relativt ny i lederrollen eller for deg som ønsker å trene dine lederferdigheter.


Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer full bevertning:
• Morgen: Kaffe / te og frukt
• Formiddag: Lunsjbuffet
• Ettermiddag: Kaffe / te og kake