EFT terapeututdanning



Kursarrangør: EFT Norge
Sted: Buskerud, Ringerike / Hønefoss
Buskerud
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 semester
Pris: 34.000

Vi tilbyr EFT terapeututdanning. Frode Steinset har arrangert kurs for terapeuter siden 2003. Han er trolig Norges mest erfarne EFT-instruktør, og han har en omfattende pedagogisk utdanning og erfaring. EFT Norges terapeututdannong er den mest omfattende EFT-opplæringen som finnes i Norge.

Innhold:
EFT Norge har arrangert EFT terapeututdanning siden 2003 og er dermed den utdanningsinstitusjonen som har lengst erfaring med å utdanne EFT-terapeuter. Vår erfaring er din trygghet! Utdanningen gir en solid, praktisk og teoretisk opplæring i EFT. Gjennom en veksling mellom teoretisk og praktisk undervisning med egen praksis der en må skrive praksisrapporter som det gis veiledning på, utvikles studentene faglige og terapeutiske kompetanse slik at de på en trygg og god måte kan hjelpe klienter på egenhånd.

EFT (Emotional Freedom Techniques) er et universelt healing-redskap som kan gi imponerende resultater for fysiske og følelsesmessige problemer, samt problemer med å yte ditt beste. EFT er basert på at uansett hvilken del av livet ditt som må forbedres, kommer ofte uløste, emosjonelle problemer i veien. Dette gjelder også fysiske problemer, kroniske smerter eller diagnostiserte forhold.

De aller fleste har erfaringer med at emosjonelt stress kan gi fysiske spenninger og sykdom. Emosjonelt stress kan også hindre kroppens naturlige evner til å helbredede seg selv. EFT er dokumentert gjennom en rekke vitenskaplige studier, og det har også blitt utgitt flere fagfellevurderte publikasjoner. På det offisielle, amerikanske U.S. National Library of Medicine vil du forskningsresultater som viser at EFT har god effekt på bl.a:

Innhold i utdanningen:
• Post-traumatisk stresslidelse
• Depresjoner
• Angst hos ungdom
• Angst hos voksne
• Usunne spisevaner
• Behandling av fobier

Undervisning tilsvarende 72 undervisningstimer fordelt på 6 weekend-samlinger over et skoleår. Praksis bestående av 60 dokumenterte behandlinger. Minst 20 av behandlingene må være dokumentert med behandlingsrapporter. Resten av behandlingene dokumenteres ved dato for behandling og en kort beskrivelse av tema for behandlingen. Arbeid med praksis er regnet til ca. 120 timer.

Hver student må selv motta minst 5 EFT-behandlinger à 1 time av en terapeut godkjent av EFT Norge. Behandlingene kan foregå via Skype, telefon Face-time el.l. Litteratur- og nettstudium regnes til minst 100 timer.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for de som ønsker å bruke EFT profesjonelt som terapeut eller coach

Eksamen / sertifisering:
Utdanningen avsluttes med hjemmeeksamen. Ved bestått eksamen får du rett til å benytte tittelen EFT-terapeut, EFT Norge.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg ble ferdig utdannet som EFT-terapeut ved EFT- Norge i 2016. Min faglige bakgrunn er som mangeårig sykepleier og lærer, begge gode fundamenter å bygge EFT-kompetanse på. Jeg ønsker å takke EFT-Norge og Frode Steinset for de solide verktøyene terapeututdannelsen har gitt meg, og den gode, personlige støtten jeg mottok underveis. Det har hjulpet meg i å føle meg trygg i samarbeidet med klientene som kommer til meg.
- Vennlig hilsen An-Magritt Riise, sykepleier og EFT-terapeut