Feng Shui Norge

Feng Shui Norge og Grethe Berg Sæthre, profesjonell og ledende feng shui master og interiørarkitekt skaper business og personlig suksess med feng shui!


Feng Shui Tjenester for kontor - Bedrift

I mitt arbeid vektlegger jeg høy faglig kompetanse, praktisk og kommersiell forståelse, og det er viktig med en nær oppfølging av deg som min kunde.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker  

Feng shui Velstand - Online

Åpne opp til nye velstandsenergier i livet ditt! Feng Shui Velstand kurset hjelper deg med å skape mer flyt og velstand i ditt liv. Har du fattigdomsbevissthet eller overflodsbevissthet?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Kaoskontroll med Feng Shui - Online

Har du kaos eller kontroll? Vil du ha kaoskontroll bistand i dine omgivelser? Vi kommer å skaper system og orden i dine omgivelsr og i tillegg får du et kurs og et system for vedlikehold av dine omgivelser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie  

Kurs nr 1 Feng Shui for din bolig - Online

Feng shui grunnkurs inkludert personlig feng shui konsultasjon Hjemmet ditt er som et større bilde av din livssituasjon. Feng shui er en naturlig guide til å leve i harmoni med deg selv og dine omgivelser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer  

Profesjonell Feng Shui Utdannelse

Profesjonell feng shui utdannelse og profesjonell energy coaching gir deg kunnskap og system til å gå videre med feng shui som en profesjonell feng shui konsulent.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker