Soneterapikurs

Soneterapi er en behandlingsform basert på trykkpunkter i føttene og leggene. Et soneterapikurs kan lære deg om fotsoneterapi, håndsoneterapi, øreakupunktur, auriculomedisin, skalleakupunktur, neseakupunktur, nasal refleksterapi eller irisdiagnostikk. Soneterapi hjelper blant annet smertelindring og forbedret blodsirkulasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Faglig oppdatering i soneterapi

Vi tilbyr faglig opptatering i soneterapi. Sammen med Terje Varpe fra Nøtterøy Naturmedisinske Center arrangerer vi faglig oppdatering for utøvere av soneterapi. Kursene bygger videre på teoriene til Charles Ersdal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 05.10.2024 1 helg05.10.2024 4.100 kr

Soneterapi med øreakupunktur

Denne utdanningen er for deg som ønsker å starte egen praksis som terapeut, med soneterapi som hovedterapiform. I tillegg vil du få kunnskap om ernæring, livsstil, miljø og helsecoaching til å kunne gi råd og opplæring til dine pasienter som vil forebygge og motvirke en rekke sykdommer og lidelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 02.09.2024 4 år02.09.2024 43.600 pr år kr

Soneterapi år 3 og 4

Dette valget er kun for deg som har fullført og bestått en annen terapeututdanning hos Tunsberg, og bestått Terapeutisk grunnutdanning år 1 og 2. Vi vil gjøre en helhetsvurdering av søknaden og se på utdanning og/eller arbeidserfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 02.09.2024 2 år02.09.2024 34.200 pr år kr

Introduksjonskurs i soneterapi

Vi tilbyr introduksjonskurs i soneterapi. Soneterapi er en fantastisk behandlingsform som du kan bruke hvor som helst, da redskapet er dine egne hender. Den er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 helg 3.100 kr

Muskulær soneterapi - grunnleggende

Kurset er et viktig og spennende etterutdanningskurs for soneterapeuter. Du lærer grunnleggende muskulær soneterapi (Del 1) . Kurset er utviklet og holdes av den danske soneterapeut og akupunktør Christian Slot. Har du kurset fra tidligere er det en fin anledning til å oppfriske kunnskapen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 dager 6.000 kr

Soneterapi - høyere yrkesfaglig utdanning

En yrkesutdanning for deg som ønsker å jobbe som terapeut og starte egen praksis. Studiet er en fullstendig yrkesutdanning og alle fag du trenger for å jobbe selvstendig som soneterapeut er inkludert. Studiet inneholder soneterapi, øreakupunktur, ernæring i tillegg til grunnmedisinske fag og VEKS.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 31.08.2024 2 år31.08.2024 Pr semester: 28.000 kr

Foredrag om soneterapi, helse og kroppen i ro og i bevegelse

Hei, jeg kommer gjerne og holder et lærerikt og spennende foredrag om soneterapi og helse for deg og din forening. I foredraget vil jeg fokusere på hva vi kan gjøre selv for å opprette en god helse. Ta kontakt for avtale!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rogaland Rogaland ca 2 1/2 time Avtales kr

Kurs i soneterapi

Vi tilbyr kurs i soneterapi over 2 helger. Formålet med kurset er å gi en god innføring i soneterapi, slik at du kan hjelpe familie og venner med helsen. Etter gjennomført kurs får eleven et diplom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 21.09.2024 (+1) 2 helger21.09.2024 (+1) 5.000 kr

Lær å reversere overfølsomhet til kroniske lidelser - bedrifter

Vi tilbyr kurs i å reversere overfølsomhet til kroniske lidelser for bedrifter. Mat kan helbrede autoimmune sykdommer - reverser årsaken til pollenallergi & kroniske lidelser. Jeg vil dele mine 32 år god erfaring slik at også du blir din beste helhetsterapeut på ditt nærområde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 dager Avtales kr

Lær å reversere overfølsomhet til kroniske lidelser (1 - 1 kurs)

Vi tilbyr kurs i å reversere overfølsomhet til kroniske lidelser som 1 - 1 undervisning. Mat kan helbrede autoimmune sykdommer - reverser årsaken til pollenallergi & kroniske lidelser. Jeg vil dele mine 32 år god erfaring slik at også du blir din beste helhetsterapeut på ditt nærområde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 helg 8.000 kr


Område

Kategorier