Soneterapikurs

Soneterapi er en behandlingsform basert på trykkpunkter i føttene og leggene. Et soneterapikurs kan lære deg om fotsoneterapi, håndsoneterapi, øreakupunktur, auriculomedisin, skalleakupunktur, neseakupunktur, nasal refleksterapi eller irisdiagnostikk. Soneterapi hjelper blant annet smertelindring og forbedret blodsirkulasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Lær å reversere overfølsomhet til kroniske lidelser

Vi tilbyr kurs i å reversere overfølsomhet til kroniske lidelser. Gründer, Coach og Helhetsterapeut Reidun Syversen deler sine gode erfaringer med deg gjennom over 30 år med kroniske lidelser, psykisk, mentalt og fysisk akutt og kronisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 helg 8.000 kr

Faglig oppdatering i soneterapi - nettbasert

I dette oppdateringskurset vil du få kjennskap til de siste års arbeid med å utvikle bedre arbeidsmetodikk innen soneterapi. Det legges stor vekt på å forstå oppbyggingen av hjernens lymfesystem og selvfølgelig også behandlingen av det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 1.950/410 (6 avdrag) kr

Soneterapi 2 - nettstudie + samlinger i Tønsberg

Vi tilbyr soneterapi 2 - nettstudie + samlinger i Tønsberg. Denne utdanningen bygger videre på soneterapi del 1, og det er et krav at du har fullført del 1. Dette er siste mulighet til å gjennomføre soneterapi etter denne modellen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 14.02.2022 3 år14.02.2022 1.500 påmeldingsavgift kr

Utdanning til Soneterapeut – NNH godkjent

I samarbeid med Terje Horpestad / Soneterapiskolen, setter Sirius opp en Soneterapeut-utdanning, Det terapeutiske faget er på 250 timer fordelt over 8 samlinger a 32 timer. Hver samling er på 4 dager, fra 09- 17 hver dag. Sted: Sirius i Haugesund

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 8 helger 2.600 pr samling kr

Fagutdanning i soneterapi

IFH tilbyr en av landets mest solide utdanninger i soneterapi - nå også med muskulær soneterapi integrert i utdanningen. Med små klasser og høyt kvalifiserte lærere legger vi til rette for å utdanne dyktige terapeuter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 år deltid 25.500 pr halv år kr
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 2 år deltid 25.500 pr halv år kr

Introduksjonskurs i soneterapi

Vi tilbyr introduksjonskurs i soneterapi. Soneterapi er en fantastisk behandlingsform som du kan bruke hvor som helst, da redskapet er dine egne hender. Den er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2.700 kr
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 1 helg 2.700 kr

Muskulær soneterapi - videreutdanning

Vi tilbyr videreutdanning i muskulær soneterapi. I denne andre delen av muskulær soneterapi (første del er integrert i vår utdanning i soneterapi), lærer du å stille en energimessig diagnose, samt å koble denne sammen med de muskulære spenninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Haugen Oslo, St. Haugen 2 samlinger 8.500 kr

MZ-meridianterapi

MZ-Meridianterapi er den siste delen av Muskulær soneterapiutdanningen, men den kan også stå alene. På dette 2-dagers kurset får du en helt unik måte å integrere meridianene på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 1 helg 3.300 kr

Profesjonell etterutdanning for soneterapeuter

Kurset er et viktig og spennende etterutdanningskurs for soneterapeuter. Denne behandling vil korrekt utført være både raskere og mer effektiv enn tradisjonell soneterapi. Godkjent som faglig oppdatering av NNH. Kurset er utviklet av den danske soneterapeut og akupunktør Christian Slot.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 5.000 kr
Oslo, Lovisenberg Oslo, Lovisenberg 4 dager 5.000 kr

Grunnkurs i soneterapi / refleksologi

Vi tilbyr grunnkurs i soneterapi / refleksologi. Kurset er både praktisk og teoretisk og du lærer sonene på føttene, flere behandlinger, råd og tips. Kurset danner grunnlaget for yrkesutdannelsen til diplomert Soneterapeut.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 4.500 kr

Soneterapi - diplomert yrkesutdannelse

Vi tilbyr diplomert yrkesutdannelse i soneterapi. Lær en av verdens eldste legekunster, et enkelt og kraftfullt redskap for behandling som ivaretar hele kroppen. Ved ubalanser i et organ, muskler eller ledd, blir tilsvarende område / sone på føtter, hender eller ører sensitive for trykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 49.900 kr

Øreakupunktur

Vi tilbyr kurs om øreakupunktur. Lær øreakupunktur - en praktisk og effektiv soneterapi-metode som benytter ørenes mikrosystem og soner til å stimulere hele kroppen til selvleging og som du enkelt kan benytte overalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 4.200 kr

Soneterapi og yoga - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i soneterapi og yoga. Dette er en time som er spesielt tilrettelagt din kropp og dine behov. Vi kartlegger hva du ønsker å oppnå gjennom yoga og hvilke utfordringer du eventuelt har.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 100 minutter 1.500 kr

Yoga og soneterapi

På dette kurset lærer du teknikker for å styrke kjerne og holdningsmuskulatur, vi går gjennom en styrkende yogasekvens med pust som fokus. Vi lærer fundamentet i stillingene, hvor føttene skal være, kontakt med kjernemuskulatur, slik at hver stilling utføres på en balansert måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund


Område

Kategorier