Latteryoga og latterkurs

Ta et latterkurs og merk umiddelbar effekt. Alle vet at en god latter forlenger livet. I det siste har både latterbehandling og latterkurs spredt om seg og fått mange tilhengere. Latteryoga er et av tilbudene som har blitt svært populært. Latter gir blant annet bedre helse, letter på stresset og øker kreativiteten. Finner du ikke et latterlig kurs som passer for deg gjør vi det gladelig for deg. Det er bare til å ta kontakt.

Latterkurs

Vi tilkbyr latterkurs. Kurset egnet for bedrifter, foreninger og private. En kort introduksjon til latteryoga og dens helsemessige fordeler. Kan brukes som innledning eller pauseinnslag i et kurs, en seminardag eller tilsvarende. L

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 30 minutter Avtales kr

Latteryogainstruktørkurs

Latteryoga-kurs - du får anledning til å gå ut som instruktør om du vil etter denne helga. Du kan gå ut med det du lærer, eller du kan ta kurset bare for din egen del. Om du vil, kan du starte Latterklubb.. Mye morsomt ligger foran deg som velger å ta dette ku

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flora / Florø Flora / Florø 16.01.2021 1 helg16.01.2021 1.500 kr
Hamar Hamar 1 helg 1.900 kr

Latteryoga i bedrift eller privat

Vi tilbyr latteryoga hos bedrifter eller privat - le en time sammen med dine beste. Bestill et annerledes kurs som gjør en forskjell for dine dyktige ansatte. Latter er et lim, som binder mennesker i sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time 5.000 kr

Teambuilding med latteryoga

Vi tilbyr teambuilding med latteryoga. Latteryoga er den perfekte teambuildingen for din bedrift. Hvorfor? Fordi latteryoga reduserer stress, gir en positiv holding, øker effektivitet og kreativitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time


Område

Kategorier