Latteryoga og latterkurs

Ta et latterkurs og merk umiddelbar effekt. Alle vet at en god latter forlenger livet. I det siste har både latterbehandling og latterkurs spredt om seg og fått mange tilhengere. Latteryoga er et av tilbudene som har blitt svært populært. Latter gir blant annet bedre helse, letter på stresset og øker kreativiteten. Finner du ikke et latterlig kurs som passer for deg gjør vi det gladelig for deg. Det er bare til å ta kontakt.

Latteryoga i bedrift

Visste du at Latteryoga reduserer stress, gir deg bedre immunforsvar og stopper din aldring? Bedrifter i verden som har innført latteryoga har redusert sitt sykefravær med å le 15 minutter hver dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4.000 kr

Latter - bedriftsinternt

Vi tilbyr latterkurs for bedrifter. Latter frigjør endorfiner, tilfører energi og løser opp stemningen i bedriften. En positiv arbeidsstemning slukker ikke med det første! Vi tror at gode resultater kommer av jobbglede og at dette er viktig for enhver bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr
Buskerud Buskerud Avtales kr
Hedmark Hedmark Avtales kr
Oslo Oslo Avtales kr
Østfold Østfold Avtales kr

Latteryoga Lederkurs

Velkommen til en helg med latterkramper, energipåfyll og ny inspirasjon. Latteryoga lederkurs passer for deg som ønsker å le mer og dele latter med andre. Du blir sertifisert slik at du selv kan holde latteryoga for grupper, men du kan også ta kurset kun for din egen personlige vekst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg 3.800 kr

Latterkurs

Egnet for bedrifter, foreninger og private.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 30 minutter Avtales kr

Latteryoga - bli instruktør, eller bli med just for fun?

Latteryoga-kurs i Oslo i september! Du får anledning til å gå ut som instruktør om du vil etter denne helga. Du kan gå ut med det du lærer, eller du kan ta kurset bare for din egen del. Om du vil, kan du starte Latterklubb.. Mye morsomt ligger foran deg som velger å ta dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 2900 kr


Område

Kategorier