Latteryoga og latterkurs

Ta et latterkurs og merk umiddelbar effekt. Alle vet at en god latter forlenger livet. I det siste har både latterbehandling og latterkurs spredt om seg og fått mange tilhengere. Latteryoga er et av tilbudene som har blitt svært populært. Latter gir blant annet bedre helse, letter på stresset og øker kreativiteten. Finner du ikke et latterlig kurs som passer for deg gjør vi det gladelig for deg. Det er bare til å ta kontakt.

Latterkurs

Egnet for bedrifter, foreninger og private.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 30 minutter Avtales kr

Latteryoga (mars)

Latteryoga er en kombinasjon av latterøvelser og pusteøvelser. Nervesystemet og hormonproduksjon skiller nemlig ikke mellom ekte eller falsk latter, så vi får alle helsefordelene og lykkehormon-boost selv ved å late som om vi ler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 4 kvelder 800 kr

Teambuilding med latteryoga

Latteryoga er den perfekte teambuildingen for din bedrift. Hvorfor? Fordi latteryoga reduserer stress, gir en positiv holding, øker effektivitet og kreativitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time

FLORØ i Sogn og Fjordane: Kreativt verksted med humor og latter!

LIVSGLEDE - UTTRYKKSTERAPI - LATTERYOGA Vi tilbyr et inspirerende kurs der vi vil ha fokus på å forløse kreativiten vår, fri oss fra gamle forestillinger og mønster! Vi vil øve på det frie uttrykk, være mer lekne. Slik finner vi nye ressurser i oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flora / Florø Flora / Florø 1 helg 1500 kr

Latteryoga - bli instruktør, just for fun? HAMAR!

Latteryoga-kurs - du får anledning til å gå ut som instruktør om du vil etter denne helga. Du kan gå ut med det du lærer, eller du kan ta kurset bare for din egen del. Om du vil, kan du starte Latterklubb.. Mye morsomt ligger foran deg som velger å ta dette ku

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar, Frivillighetsse... Hamar 02.05.2020 1 helg02.05.2020 1.900 kr
Hamar, Frivillighetsse... Hamar 02.05.2020 1 helg02.05.2020 1.900 kr

Latteryoga i bedrift

Visste du at Latteryoga reduserer stress, gir deg bedre immunforsvar og stopper din aldring? Bedrifter i verden som har innført latteryoga har redusert sitt sykefravær med å le 15 minutter hver dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4.000 kr


Område

Kategorier