Latteryoga og latterkurs i Oslo

Ta et latterkurs og merk umiddelbar effekt. Alle vet at en god latter forlenger livet. I det siste har både latterbehandling og latterkurs spredt om seg og fått mange tilhengere. Latteryoga er et av tilbudene som har blitt svært populært. Latter gir blant annet bedre helse, letter på stresset og øker kreativiteten. Finner du ikke et latterlig kurs som passer for deg gjør vi det gladelig for deg. Det er bare til å ta kontakt.

Teambuilding med latteryoga

Vi tilbyr teambuilding med latteryoga. Latteryoga er den perfekte teambuildingen for din bedrift. Hvorfor? Fordi latteryoga reduserer stress, gir en positiv holding, øker effektivitet og kreativitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time

Latteryoga i bedrift eller privat

Vi tilbyr latteryoga hos bedrifter eller privat - le en time sammen med dine beste. Bestill et annerledes kurs som gjør en forskjell for dine dyktige ansatte. Latter er et lim, som binder mennesker i sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time 5.000 kr

Yoga Latter - nettkurs

I dette kurset vil du få en komplett innføring i Yoga Latter! Yoga Latter er godt for å redusere stress, øke livsglede, øke velvære og øke serotonin nivået i kroppen. Yoga Latter (også kalt Latter Yoga, LatterLek og LatterTerapi) er også god trening for muskulaturen i ansiktet og i magen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 690 kr

Digital Latteryoga

Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.Ved brukt av yogapust reduserer vi stress ,og latteren gjør at hjernen vår produserer dopamin , også kalt kroppens lykkehormon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 kvelder 400 kr