Kurs i meditasjon i Oslo

Andre fortsettelseskurs (M2) - Acem-meditasjon - Nettbasert

M2 er den naturlige fortsettelse etter M1. Målet med M2 er å bidra til bedre meditasjon og større forståelse for prosessene som Acem-meditasjon kan åpne for, samt øke innsikten i de mange nyanser i samspillet mellom spontanaktivitetene og egen meditasjonsutførelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 kvelder 1.260 kr

Grunnkurs i Acem-meditasjon

Lær meditasjon på grunnkurs i Acem-meditasjon. Etter kurset har du alt du trenger for å praktisere meditasjon i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 5 ganger 1.500 kr

Grunnkurs i Acem-meditasjon over en helg

Acem-meditasjon er lett å lære. På grunnkurset får du personlig instruksjon, og du kan diskutere erfaringer med andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 1 helg 1.500 kr

Langmeditasjoner

Acems langmeditasjoner er en effektiv måte å få mer energi på i hverdagen. Prøv det også om du ønsker å komme inn igjen i en meditasjonsvane etter et avbrekk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 26.10.2022 (+3) 26.10.2022 (+3) fra 60 kr

Medisinsk yoga - fra stress til indre ro

MediYoga kurs: Fra stress til indre ro. Målet med kurset at du vil føle deg roligere, mykere, sterkere mentalt og få mer energi. Kan hjelpe med stressrelaterte lidelser, rygg / nakke plager, søvnløshet, hodepine, pustevansker, føler deg utbrent mm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 14 kvelder 3430 kr

Medisinsk yoga på stoler

Øvelser gjøres sittende på stoler / stående. Mulighet for liggende avspenning. Fullverdige yogaøvelser som kan gjøres sittende på stoler og stående. Passer både for deg som ønsker flotte "kontor" strekk eller om du er bevegelseshemmet og foretrekker å sitte på stolen enn på gulvet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 04.10.2022 10 dager04.10.2022 2350 kr

Mindfulness og MediYoga: Kurs ved stress - dagtid, start 11.10.22

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus? Både mindfulness og MediYoga kan hjelpe ved stress, skape overskudd og balanse. Dette kurset passer for deg som har formiddagen fri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 11.10.2022 8 ganger11.10.2022 4180 kr

Mindfulness og Mediyoga: Kurs ved stress start tirsdag 29.11.2022

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus i en travel hverdag? På dette kurset lærer du om både mindfulness og MediYoga, to anerkjente metoder for å skape overskudd og balanse. Kurset går om ettermiddagen, midt i Oslo sentrum, en deilig avstressende pause etter jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 29.11.2022 8 ganger29.11.2022 4180 kr

Mindfulness og mediyoga: Kurs ved stress, start onsdag 28.09.2022

Har du lyst til å lære noen anerkjente metoder i å beholde ro og fokus når det røyner på med hverdagens krav og mas. Både mindfulness og medisinsk yoga kan hjelpe ved stress. På dette kurset får du innblikk i begge metodene. Kurset går om kvelden, midt i Oslo sentrum, et behagelig avbrekk etter jobb

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 8 kvelder 4180 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 kvelder 4180 kr

Tai Chi og Qi-gong - alle nivåer

Vi tilbyr kurs i Tai Chi og Qi-gong for alle nivåer. Alle partiene inneholder både helse-Qi-gong, Tai Chi og meditasjon. Øvelsene er vakre, helsebringende og helbredende og kan utføres av alle uansett fysiske forutsetninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 18 uker 3.500 kr

Tai Chi og Qi-gong - viderekomne

Vi tilbyr kurs i Tai Chi og Qi-gong på viderekomne nivå. Alle partiene inneholder både helse-Qi-gong, Tai Chi og meditasjon. Øvelsene er vakre, helsebringende og helbredende og kan utføres av alle uansett fysiske forutsetninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 19 uker fra 3.500 kr

Klassisk yoga fortsetterkurs

Vi tilbyr klassisk yoga fortsetterkurs. Passer for deg som har gått på dynamisk yoga (på Kjelsåsyoga) eller klassisk yoga grunnkurs. Vi går litt dypere, holder stillingene litt lenger og bruker pusten mer aktivt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 12 kvelder 2.640 kr

Klassisk yoga grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i klassisk yoga . Fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og enkel meditasjon. Det vil være pauser mellom øvelsene, som gir rom for virkningen i kropp og sinn

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 12 kvelder 2.640 kr

Introduksjonskurs i pust og yoga fra Tibet

Vi tilbyr introduksjonskurs med pust og yoga fra Tibet fra den esoteriske tummo-tradisjon. På kurset blir det innledende teori omkring buddhistisk filosofi og tibetansk buddhisme, pust og yoga fra Tibet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 2.800 kr

Meditasjon og mindfulness

Vi tilbyr kurs i meditasjon og mindfulness. Taracenter formidler mindfulness meditasjon og mentale øvelser, pusteøvelser for nybegynnere og mer fordypende meditasjons teknikker fra tibetansk buddhisme i kombinasjon med kreative metoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 1 1/2 time 200 kr

Mindfulness instruktør - deltidsutdannelse

Vi tilbyr utdanning som mindfulness instruktør. Dette innebærer blant annet opplæring innen grunnleggende filosofi, mental trening med mindfulness, pusteteknikker fra den tibetanske yoga-tradisjon med mere. Vi er opptatt av å gjøre vår undervisning aktuell og erfaringsbasert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 8 samlinger over 1.år 36.000 kr

Tibetanske øvelser for kropp og sinn

Vi tilbyr kurs i tibetanske helende fysiske øvelser for kropp og sinn. Øvelsene har sin opprinnelse fra Tibet fra den tibetansk buddhisme og Bön. Lu Jong, helende og balanserende øvelser for kropp og sinn. Du lærer enkle øvelser som gir umiddelbar følelse av energi og flyt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland

MBSR Oslo, 8 ukers mindfulness kurs

8-ukers MBSR mindfulnesskurs i Oslo. Dette kurs vil gi deg læring for livet. Du lærer å bruke mindfulness til stressmestring og stressreduksjon. Du vil få bedre selvforståelse og gode redskaper til å skape det liv du ønsker å leve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sandvika Oslo, Sandvika 8 uker 4.900 kr

Mindfulness coaching

Vi tilbyr mindfulness coaching. Med utgangspunkt i MBSR og øvrig Mindfulnesstrening vil vi tilrettelegge og avstemme forløpet etter dine ønsker og muligheter. Det gir plass til både personlig samtale og muligheten for å jobbe med mer personlige og spesifikke problemstillinger gjennom Mindfulness.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa

Mindfulness og kreativitet

Vi tilbyr helgekurs i mindfulness og kreativitet. Vi vil undersøke kreativitets kilde gjennom et mangfold av uttrykk. Undersøke hva som treng for å kunne både tenke og skape nyt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Røa Oslo, Røa 1 helg 3.500 kr

Nordisk Mindfulness Instruktør utdannelse

Bli med på14 måneders mindfulnessinstruktørkurs hvor du utvikler solide ferdigheter som sertifisert mindfulnessinstruktør. Vår mindfulnessinstruktørutdanning er godkjent av Norsk Psykolog Forening og vi 30 års erfaring med mindfulness og meditasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sandvika Oslo, Sandvika 14 måned 35.000 kr

Awaken your inner Angel - Biodanza workshop with Unni in Oslo

This workshop we focuses on our subtle, essential qualities. We slow down the pace and move into a listening and permeable state: A state where we can listen to, and express our inner voice, our "angel".

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grunerløkka Oslo, Grunerløkka 1 dag 1.100 kr

En-trance Shamanic Flowdancing - Awaking inner Wisdom

en-Trance Shamanic Flowdancing is a guided medicine journey using movements, imagery, poetry, archetypes, metaphor, intension, shape-shifting and music to enter a transformative state. The session is held as a ceremonial, ritualistic space.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grunerløkka Oslo, Grunerløkka 1 gang i måneden 250 kr

Winter Flame - Pleasure of Living as a healing power

Winter Flame - Pleasure of Living as a healing power - Biodanza workshop with Unni

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grunerløkka Oslo, Grunerløkka 1 dag 1.100 kr

Sheng Zhen meditasjon- i bevegelse og stillhet

Vi tilbyr Sheng Zhen meditasjon kurs. Sheng Zhen Gong er behagelige, rolige øvelser for velvære, bedre helse og indre harmoni og hvor fokus flyttes fra hodet til hjertet. Sheng Zhen øvelser er behagelige bevegelser som kan gi bedre helse, overskudd, indre ro og velvære.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Storo Oslo, Storo 5 uker 1000 kr
Oslo, Tåsen Oslo, Tåsen 8 uker 1.600 kr

Sheng Zhen meditasjon- i bevegelse og stillhet - praktisering

Vi tilbyr Sheng Zhen meditasjon- i bevegelse og stillhet - praktisering. Sheng Zhen Gong er behagelige, rolige øvelser for velvære, bedre helse og indre harmoni og hvor fokus flyttes fra hodet til hjertet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 1 dag 500 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>


Område

Kategorier